Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maji, moji jsou oba na kraji ![]()
Zleva: můj Jakub, sestry Vojta, kamarádky Karolínka a Rozárka, můj Šimon.
majka, ano ![]()
teda, citala som vsetko, ale som sa nezapajala, lebo na NB mam tu taku podlozku ako mys, ale nemam na nu trpezlivost ![]()
takze som si sla rychlo nejako kupit, ale mi to chvilku trvalo, kedze mam biely NB, tak musim mat aj bielu mys, no nie? ![]()
a zohnala som wireless
![]()
Evička, ano, prosím o tipy…
Soldi, díky, vysílám mm, ať něco uloví ![]()
Prachetta jsem přečetla skoro všechny díly ![]()
Ale s tou fotkou jsi mě inspirovala…přečtu si Stmívání v ČJ ![]()
maji, no ako kukam, tak kukam, ale nejde to, hmmmm… nerozumiem tomu, ze preco, ci je to len tym, ze mas len docasne VIP na tych 5 dni alebo co…
no, idem sa venovat rodinke, pa zlaticka, vecer sa mozno ozvem z domu, stale mam pocit, ze mrcha uz-uz pride… wrrrr..
maji dik uz som si to spravila a u mna to tam je ale tu v grafe na 1 str. nie treba este nieco spravit?
jodi citala si knihy od Evity Urbanikovej?
a film s AL Pacinom vona zeny si videla?
Ella, jsem na tom stejně- už čekám, kdy to přijde- lítám na WC jak splašená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11935.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11935.gif
Evička, četla - dokonce, tuším, na tvou radu ![]()
Al Pacino- píšu si!!! To jsem viděla kdysi dááávno a vůbec už si na to nevzpomínám ![]()
Díííky!
jodi, ano twillight su dobre knihy.
a stoparovho sprievodca galaxiou poznas? a aj dalsie knihy od toho autora ako holisticku kancelariu a podobne?
evi, a ako sa Ti teraz konci link? prepisem to na prvej stranke.
elllla píše:
maji, no ako kukam, tak kukam, ale nejde to, hmmmm… nerozumiem tomu, ze preco, ci je to len tym, ze mas len docasne VIP na tych 5 dni alebo co…
eli nevadí, že to nejde.
dík za tvoj čas. aspoň že nie som úplný tĺčik. tiež som si to myslela, že je to preto. ešte raz dík.
soldi dala som tam evicka nech sa to nepletie a dakujem
jodi a chirurgovo srdce si citala napisal to nejaky rusky autor ale meno si nepamatam ![]()
soldi, jj ja som to spominala o tej fotke
tesim sa ![]()
mscat, myslim, ze mozes byt v klude a vsetko je v najlepsom poriadku. ako vravela albi, doktori vsetky zeny beru tabulkovo, ze ovu 14DC a potom vznikaju taketo nezrovnalosti a tehulka sa zbytocne vystrasi. vsetky co ste tu nase nove tehulky, budete mat zachvilku uz aj srdiecka ![]()
Ahojte dievcata.ako travite den?ake je u vas pocasie?ja som sa opat prihlasila na chvilocku z mobilu,vrta mi v hlave ten duch.ELLI al.ktora ste mali ducha a nic z toho nebolo,po akom dlhom case sa spravili?l
ahojík ![]()
minewka veliké gratulace k dutince,konečně ses dočkala,už mysli jen pozitivně..
mě si taky chtěli v nemocnici nechat,slíbila sem že budu ležet..věděla sem že bych se hrozně stresovala..bud ráda že jsi doma a užívej si těhulkování ![]()
mscat neboj,ono to poskočí,pár dní vydrž,já měla taky ještě v neděli jen dutinku a dnes už tam byla šmouha a náznak srdeční akce..takže vydržat
![]()
jojdi-krásná školka
,taky sem tu měla na prázdninách školku,bráchovi trojčátka neteř a je tam i dcerka..