Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elllla píše:zakupanda píše:zaku, ale to si hovorila, ze si aj telesnu mala zvysenu, nie? daj so v tom Specific ze Fever (horucka), lebo takto je to dost zavadzajuce…
holky kuk můj graf to není vtip to jsem fakt ráno naměřila
dam lae neuvidíte to kdyz nemam vip
ella - vieš mi poradiť?
mám vip a napriek tomu, že mám na home page setup všetky grafy naľavo tak mi ich neukazuje tak ako tebe. ale iba jeden z nich. čo mám ešte stlačiť?
![]()
Moukus, já myslím, že to bude v pohodě… ty tvoje teploty jsou takové urovnané, i ovulace byla- podle mně už funguješ úplně normálně… ![]()
m a j a 2 píše:
ella - vieš mi poradiť?
mám vip a napriek tomu, že mám na home page setup všetky grafy naľavo tak mi ich neukazuje tak ako tebe. ale iba jeden z nich. čo mám ešte stlačiť?
hmmm, naji, neviem, musela by som sa pozriet… ak chces. posli mi tvoj login na FF do IP a pokukam a skusim spravit..
Jodi píše:
Holky, tak tohle je moje pondělní školka…
jéééj .
no nádherní sú ![]()
Jodi píše:
Holky, tak tohle je moje pondělní školka…
krasne deturence ![]()
Jestli si můžu přhřát vlastní polívčičku…tak bych ráda obnovila diskusi o knihách a filmech ![]()
Knihy už mi zase docházejí, tak hledám novou inspiraci..
A filmy- tam jsem naopak téměř nepopsaný list ![]()
Jodi píše:
Zakup, tak to nevím- takhle vysoký graf jsem zatám neviděla
jodi deticky su krasne ![]()
maji ja mam tiez vip od vcera na 5 dni ale neviem co si tam mozem navyse pozriet akurat ten kalendar viem ze mi to ukazuje co a ako,tak som sa podla toho milovala som si tipla a tam to presne tak zaznacilo
jodi chces tipy na knihy a dvd?
ahoj kocky, uz som si kupila mys, takze mozem byt zas plnohodnotnym clenom diskusie ![]()
jodi, jeeej, to si mala krasnu skolku ![]()
my sme vcera videli velmi pekny film- seabiscuit- potom celkom dobra komedia je she is out of my league, a co sa tyka knih. neviem, ci poznas, ale hocico od prachetta. vtipne oddychovky ![]()
acko, Ty si mi myslim pisala, ze sa mame pokusit s mm ma odfotit podobne ako bola ta herecka. skusime, hned ako budeme najblizsie fotit, ok? lebo mm sa zatial este len zoznamuje s tym novym fotakom ![]()
evi - môžeš si zmeniť to čísielko 2be3c0 na tvoje meno.
v home page setup - dáš change url napíšeš svoje meno a dáš uložiť