Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
29.7.10 19:45

Holky, můžu se zeptat těhulek z vašich řad, jestli měli nějaké příznaky od ovu do konce cyklu? Mám před sebou ještě asi týden, nevím totiž kdy byla ovu, je to tento cyklus nějaké zmatené a ještě ke všemu se mi rozbil teploměr. Ale od minulého týdne skoro pravidelé bolesti hlavy, neustálý hlad cca 4 dny a když si nedám nic dělá se mi zle, žízeň, citlivé bradavky, pevnější a nafouklejší prsa jako celek.A pocit, že se tam dole něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 19:46

soldi je mi pejska líto :cry: :cry: snad je všechno na dobré cestě,když nechce doktora :hug: :hug:
mám radost,že se budete chránit před požárem a nebudete nešťastní jako my :cry: :cry: :cry: Hrozně mě štve,že v TV dávají různé ptákoviny,ale takhle důležité věci neřeší.Na satelitní Tv dělali pokus s rodinou,první se vzbudil otec(nejstarší z rodiny) po 13 min.!!!co začal požár,v té době už byly obě děti mrtvé z nadýchání oxidem uhelnatým :cry: :cry: :cry:
kdyby udělali tady takovej pořad :cert: :cert: je ani nenapadne :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 19:48
moukus jestli ten nahoře je spravedlivý,tak jakto,že dopustil,aby furt dál a dál těhotněla,všechno má svuj duvod,ale u tohoto ho nějak nevidím,jaký to mělo duvod :-( :-( :-( a my tu tak bojujem,přitom by jsme jim dali všechno a taková megera,no nemám slov :cert: :cert: :cert:
moukuska píše:
natula: hej videla som to :cert: :cert: :cert: takej zene niet pomoci ked aj antikoncepciu odmieta
  • Citovat
  • Upravit
7606
29.7.10 19:51

natula: nema vyznam sa nad tym pozastavovat lebo budeme depkovat, je to strasne nespravodlive, nechapem to… mala sa dat vykastrovat, ked uz nechcela rodit, je to zviera ta zenska, psychicky narusena, dufam, ze ju uz nepripustia k ziadnemu chlapovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 19:51
acko píše:
soldi, a nemozete zavolat vetku k vam domov? :think: aj ked ono je to potom drahsie…
aky je velky, ze je taky problem ho udrzat? berie aj nejake lieky?

acko, mozeme, ona je velmi zlata, ale ona by potrebovala vysetrit mu prostatu a to sa robi cez zadok. to si on nenecha.
on prave dospieva a sa mu zvacsili vajicka, az tak, ze musel nohy davat uplne nasiroko od seba. dala mu antibiotika, ale to jedno ma stale trosku vacsie. najprv sa vet zlakla ze to moze byt nador, ale ziadnu hrcku nema, som jej vsetko aspon nafotila.
predpisala mu antibiotika, zajtra ich doberie.
papa, je hravy, tak dufam, ze to nie je nic vazne a naozaj len nejaky mensi zapal, alebo zdurenina.
vazi 40 kil a je velmi, velmi velmi silny a rychly. ani traja sme ho neudrzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 19:54

michel, lebo u nas to nikoho nezaujima a hlavne na takych programoch nezarabaju, radsej budu pustat vtakoviny ako big brother a podobne :pocitac:

eraguska, tazko povedat, niektore to u nas vycitili, ze su tehu aj bez priznakov, lebo priznaky vobec nie su smerodatne bohuzial. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

No tak naštěstí jsem zprávy neviděla…

Eraguška- já mám příznaky každý měsíc :-D Těhotná i netěhotná :mrgreen: Juknu do svých záznamů a hodím na plac příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

ahojte babulky, uz sme doma od mamy, brucho ma dnes cely den boli ako na mrchu, ved to pisem stale, sa uz opakujem, ach… u mamy som skoro zaspala na zemi, co ledva drzim oci otvorene, tak si asi idem lahnut…
myslim, ze zajtra sa uz teplotka poberie strmym padom dolu… ak nie, tak mozno rano testnem, ale mam z toho pocit uplne na mrchu…

toji, u mna vyliezol vtedy ten duch asi az po pol hodine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 19:56

ozaj, acko, to co som pisala na fb, som myslela vazne. niekedy, ked sa my dve strestneme, mozeme potom zorganizovat aj dvojrande a moj mm Ti (vam) rad urobi pekne fotky :srdce:

ak chces, pozri si na fb album, ktory sa vola, co fotil kajo- su tam fotky, ktore robil, ked mal 15 rokov :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 19:59

eraguska, ale najcastejsie sa spomina z priznakov ze pocity ako na ms skor ako zvycajne (vsak ella?), zvysena unava (vsak ella?) bolave prsia (vsak ella? :-P ) a vela kremoveho vytoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 19:59

Soldi jasně,prachy až na prvním místě :cert: :cert: :cert: četla jsem o pejskovi,že mu natekly kulky,není to třeba v rámci dospívání :?: Ale vypadá to na dobré cestě :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 20:00

Takže: 2DPO- MS bolesti, nevolnost, citlivá prsa
3DPO- MS bolesti, citlivá prsa
4DPO- MS bolesti, nevolnost, citlivá prsa, bolesti zad, bolest hlavy, časté čůrání
5 DPO- MS bolesti, nevolnost, časté čůrání, závrať
6 DPO- MS bolesti, zvýšená chuť k jídlu
7 DPO- MS bolesti, nevolnost, citlivá prsa, únava
Pak asi 4 dny nic a pak pozitivní těhu test…
Ale podle mně je to strašně individuální a spoustu těch přízanků jsem měla i v cyklu, kdy jsem těhotná nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 20:04

jodi, wau, Ty mas ine zaznamy, si asi dost pedantna, vsak? :huban:

michi, tiez si myslim, ze to suvisi s dospievanim, ale cez vikend- ked to zacalo - sa ocividne citil zle, mal smutny pohlad a nebol taky hravy ako zvycajne a myslim, ze mal aj teplotu.

ano, mne sa zda, ze v sucasnosti je vsetko len o peniazoch, ludia si drzia od seba odstup, nedoveruju si, boja sa.
vladne materializmus a ludskost sa straca :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 20:05

Soldi- neee, já to vypsala z FF :mrgreen: Jinak jsem děsněj bordelář :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 20:05
soldi píše:
eraguska, ale najcastejsie sa spomina z priznakov ze pocity ako na ms skor ako zvycajne (vsak ella?), zvysena unava (vsak ella?) bolave prsia (vsak ella? :-P ) a vela kremoveho vytoku.

hahaha, dakujem :hug: :hug: :hug:

BABY, JA VAS NAOZAJ MAM NESKUTOCNE RADA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí