Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
29.7.10 21:43

Holky, taky se mi to pořád seká…jdu zkusit odtrhnout mm od práce.. papááá !!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 21:43

Jodi jasně nemají se rušit a jsem teda na tu vaši rodinku zvědavá o kolik členů se do jara rozroste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:
Májuška psala jsem ti,že tvůj těhotenský graf je s VIP jupííí :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 21:46

michel - zlatíčko že tehotenský graf s VIP. to teda nebudem mať, budem rada, keď vrámci VIP stihnem aspoň ovulku.

inak si vás dočítavam len cez diskusné príspevky, tak strácam súvislosti.

čo písala toja? mala ducha?
michel - ten tvoj test bol celkom biely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 21:50

ja mám stále jednočiarkové ovu testy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 21:51

Májuška oni ti nedali VIP na 14 dní 8-o 8-o :think: :think:
no testla jsem,že se mi v noci zdálo,že jsem u gyndr.a povídal,že to tam je a tak jsem zkusila.Do 10 min.vůbec nic a mnohem později náznak kanálku,tak šup s ním do koše,nebo bych na něho čuměla celej den :cert: :cert: :cert: ale dívala jsem se na FF na podobné grafy a testy byly pozitivní nejdřív 13 DPO,ale příznak dneska nemám ani jediný :poblion: :poblion: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 21:53
m a j a 2 píše:

no joo koukám :roll: ale minulý cyklus byla až 17 DC,to je pozdě :?: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 21:53

no nedali. :nevim: :nevim: len na 5, aj to môžem byť rada.

a zajtra testuješ? teraz už asi každý deń, že?
:pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 21:55
Michelangelo píše:
m a j a 2 píše:
no joo koukám :roll: ale minulý cyklus byla až 17 DC,to je pozdě :?: :think: :think:

17 je fajn - to je akurát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 21:57

17dc je 2.8. a to si mi vyrátala toho Jonáša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 21:57

jenom na 5 dní 8-o 8-o :cert: :cert:
no právě přemýšlím,že asi né,pže by mi testy nestačily :cert: :cert: mám už jenom 3 MM 10,tak nevím,jestli nezkusím až v sobotu nebo v neděli,bojím se že mi ta běloba bude dělat špatnou psychiku :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 22:00
m a j a 2 píše:
17dc je 2.8. a to si mi vyrátala toho Jonáša.

No tak to musíš vydržet,aby to klaplo :huban: :srdce: :dance: :dance: a včera jsem na netu četla,že když chce žena otěhu a pořád je sex,tak je spermio vyčerpané a slabé a je jich tam málo a těžko přežijí,tak popřemýšlej,jak nejlíp zacílit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 22:05

Michel, neboj sa, dockas sa dovjciarkovych. :hug:

Majuska a tvoje ovu testiky su stale rovnake? Ja som teraz naposledy mala velmi slabe ovu testiky, som sa az bala, lebo mi to zvyklo tmavnut nejak postupne, no a potom zrazu bol pekny pozitivny ovu testik a nakoniec som aj tehula. Bodaj by to bolo aj u teba tak.

Ja uz zacinam mat teraz abstak, zajtra uz netestujem a normalne mi to uz teraz chyba :zed: No som ja normalne? Pritom uz viem co by bolo na testiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 22:09

Katka ahooj :huban: :hug:
no zatím stále doufám a vyvolávám si příznaky,ale dnes vůbec nic,ani ten podbříšek,co mě trápil dva dny.A trochu mě děsí,že moje teploty jsou tak nízké,ale včera a předvčírem večer jsem poprvé viděla 37,2 8-o 8-o a ráno 36,5 :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 22:12

Michel ale ty nemas nizke teploty, grafik vyzera uplne normalne, kazda sme ina, a to neznamena, ze musis mat teplotky nad 37. No ked to vydrzis, tak skus testik az v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 22:16

Kati joj to bude zítra boj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale zkusím vydržet,budu se strašit,že je ještě brzy a stejně nic neuvidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak se moc těším na reakci tvojí maminky,to bude její první vnouče :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí