Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, taky se mi to pořád seká…jdu zkusit odtrhnout mm od práce.. papááá !!! ![]()
Jodi jasně nemají se rušit a jsem teda na tu vaši rodinku zvědavá o kolik členů se do jara rozroste
![]()
Májuška psala jsem ti,že tvůj těhotenský graf je s VIP jupííí
![]()
michel - zlatíčko že tehotenský graf s VIP. to teda nebudem mať, budem rada, keď vrámci VIP stihnem aspoň ovulku.
inak si vás dočítavam len cez diskusné príspevky, tak strácam súvislosti.
čo písala toja? mala ducha?
michel - ten tvoj test bol celkom biely?
Májuška oni ti nedali VIP na 14 dní
![]()
no testla jsem,že se mi v noci zdálo,že jsem u gyndr.a povídal,že to tam je a tak jsem zkusila.Do 10 min.vůbec nic a mnohem později náznak kanálku,tak šup s ním do koše,nebo bych na něho čuměla celej den
ale dívala jsem se na FF na podobné grafy a testy byly pozitivní nejdřív 13 DPO,ale příznak dneska nemám ani jediný
![]()
m a j a 2 píše:
ja mám stále jednočiarkové ovu testy
no joo koukám
ale minulý cyklus byla až 17 DC,to je pozdě
![]()
no nedali.
len na 5, aj to môžem byť rada.
a zajtra testuješ? teraz už asi každý deń, že?
![]()
Michelangelo píše:m a j a 2 píše:no joo koukám
ja mám stále jednočiarkové ovu testyale minulý cyklus byla až 17 DC,to je pozdě
![]()
![]()
17 je fajn - to je akurát.
jenom na 5 dní
![]()
no právě přemýšlím,že asi né,pže by mi testy nestačily
mám už jenom 3 MM 10,tak nevím,jestli nezkusím až v sobotu nebo v neděli,bojím se že mi ta běloba bude dělat špatnou psychiku
![]()
m a j a 2 píše:
17dc je 2.8. a to si mi vyrátala toho Jonáša.
No tak to musíš vydržet,aby to klaplo
a včera jsem na netu četla,že když chce žena otěhu a pořád je sex,tak je spermio vyčerpané a slabé a je jich tam málo a těžko přežijí,tak popřemýšlej,jak nejlíp zacílit
![]()
Michel, neboj sa, dockas sa dovjciarkovych. ![]()
Majuska a tvoje ovu testiky su stale rovnake? Ja som teraz naposledy mala velmi slabe ovu testiky, som sa az bala, lebo mi to zvyklo tmavnut nejak postupne, no a potom zrazu bol pekny pozitivny ovu testik a nakoniec som aj tehula. Bodaj by to bolo aj u teba tak.
Ja uz zacinam mat teraz abstak, zajtra uz netestujem a normalne mi to uz teraz chyba
No som ja normalne? Pritom uz viem co by bolo na testiku.
Katka ahooj
![]()
no zatím stále doufám a vyvolávám si příznaky,ale dnes vůbec nic,ani ten podbříšek,co mě trápil dva dny.A trochu mě děsí,že moje teploty jsou tak nízké,ale včera a předvčírem večer jsem poprvé viděla 37,2
a ráno 36,5
![]()
Michel ale ty nemas nizke teploty, grafik vyzera uplne normalne, kazda sme ina, a to neznamena, ze musis mat teplotky nad 37. No ked to vydrzis, tak skus testik az v sobotu.
Kati joj to bude zítra boj
ale zkusím vydržet,budu se strašit,že je ještě brzy a stejně nic neuvidím
![]()
Jinak se moc těším na reakci tvojí maminky,to bude její první vnouče
![]()