Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
29.7.10 20:53

Soldi, jen vezmeš listy zelí /kapusty/ a přiložíš na místo- ony tím teplem trochu změknou a povolí, tak se to dá pěkně zabalit- lepší jsou menší listy, u těch větších je třeba vyříznout ten tvrdý střed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 20:54

jééj Soldi ten recept vypadá dobře a hlavně pi příjde rychlýý,určitě zkusím :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
29.7.10 20:55

jééj Soldi ten recept vypadá dobře a hlavně pi příjde rychlýý,určitě zkusím :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6651
29.7.10 20:57

Soldi- vypadá to skvěle !! Bohužel můj mm nemůže česnek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 20:58

Holkýýý mě zas blbne mimino :pocitac: :pocitac: :pocitac: vám taky :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tojaa
29.7.10 21:00

Soldicek,dakujem ze si to pisala tretikrat.kazdy riadok sa mi nacitava asi 5 minut a kym toto pisem,moj m sa uz stihol vykakat aj umyt zuby:-).nestihla som sice vsetko precitat,ale ak nahodou potrebujete,v bratislave je vet.polikl.VET POINT,tam zachranili nasmu psikovi zivot,ked ini ho uz odpisali,su tam uzasni.kuk na nete…MICHI,ano,mame rovnake Dpo,takze sme 9 dni tehu,ok?drzim velmi palce!

• Citovat
  • Upravit
54030
29.7.10 21:05

Tojík no zatím tomu věřím hehehe,kdyžtak při mém držkopádu už tady budeš a já se budu těšit z tvého těhu,tak mě bude lépe chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 21:09

mouku zalezi ake placky mas rada :nevim: Ja si uprazim cibulku a necham ju vychladnut. A cesto je potom nastruhane zemiaky, trochu ovsenych vlociek namiesto muky, sol, rasca, majoranka, roztlaceny cesnak, 2 vajicka a nakoniec uz studenu cibulku. :pankac:

Příspěvek upraven 30.07.10 v 11:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
29.7.10 21:10

tak ja uz citim mrchu… :roll:

pekny vecer vsem :kytka:

Ahoj Tojko do Recka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
29.7.10 21:10

Michell jj taky mi blbne :pocitac: :pocitac:
Toji,jakto,že nejste na nějaké disco? :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Tojaa
29.7.10 21:12

Soldi,MICHI,uz sa mi 3krat zmazalo co som pisala.soldi len strucne,kuk na nete Vet point,su uzasni.michi,myslim na teba,sme 9 dni tehu a basta.papa,lebo inak hodim mob do bazena:-).Ps.soldi dik ze si to napisala tretikrat

• Citovat
  • Upravit
natulaa
29.7.10 21:15

holky já se loučím,nemám nervy na to,jak napíšu článek a objeví se mi tabulka ,že se stala chyba :cert: :cert: :cert: ,jsem nasraná na mm,protože každý večer sedí u pc a hraje call of duty :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,už vubec spolu netrávíme večery :cert: :cert: :cert: ,mi řek,že já jsem zase tady,ale já jsem tady jen proto,že on je tam,kdyby toho nechal,tak bych taky nepsala,ach joo :-( :-( ,asi se budu muset víc ozvat a udělat tady trošku fičák :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,

• Citovat
  • Upravit
1835
29.7.10 21:16
Tojaa píše:
Soldi,MICHI,uz sa mi 3krat zmazalo co som pisala.soldi len strucne,kuk na nete Vet point,su uzasni.michi,myslim na teba,sme 9 dni tehu a basta.papa,lebo inak hodim mob do bazena:-).Ps.soldi dik ze si to napisala tretikrat

Toji jeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je ta klinika, co som chcela Soldi odporucit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: stazujem tam a tim lekarov je tam fakt excelentny :pankac: :pankac: :pankac: len Soldi nie je z BA, tak sa jej aspon popytam zajtra na nazory…aj ked bez vysetrenia je to ozaj tazke :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 21:19

Holkýýýýýýýýý, já mám radost- andulky mi snesly vajíčko- jupííííííííí :dance: Takže my nakonec přece jen budeme mít miminko :mrgreen: Sice ptačí…ale stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
29.7.10 21:20
8-o
Jodi píše:
Holkýýýýýýýýý, já mám radost- andulky mi snesly vajíčko- jupííííííííí :dance: Takže my nakonec přece jen budeme mít miminko :mrgreen: Sice ptačí…ale stačí :lol:

Ty brdo 8-o to doma, jo? 8-o
super :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital