Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Soldi, jen vezmeš listy zelí /kapusty/ a přiložíš na místo- ony tím teplem trochu změknou a povolí, tak se to dá pěkně zabalit- lepší jsou menší listy, u těch větších je třeba vyříznout ten tvrdý střed…
jééj Soldi ten recept vypadá dobře a hlavně pi příjde rychlýý,určitě zkusím
![]()
jééj Soldi ten recept vypadá dobře a hlavně pi příjde rychlýý,určitě zkusím
![]()
Soldicek,dakujem ze si to pisala tretikrat.kazdy riadok sa mi nacitava asi 5 minut a kym toto pisem,moj m sa uz stihol vykakat aj umyt zuby:-).nestihla som sice vsetko precitat,ale ak nahodou potrebujete,v bratislave je vet.polikl.VET POINT,tam zachranili nasmu psikovi zivot,ked ini ho uz odpisali,su tam uzasni.kuk na nete…MICHI,ano,mame rovnake Dpo,takze sme 9 dni tehu,ok?drzim velmi palce!
Tojík no zatím tomu věřím hehehe,kdyžtak při mém držkopádu už tady budeš a já se budu těšit z tvého těhu,tak mě bude lépe chichi
mouku zalezi ake placky mas rada
Ja si uprazim cibulku a necham ju vychladnut. A cesto je potom nastruhane zemiaky, trochu ovsenych vlociek namiesto muky, sol, rasca, majoranka, roztlaceny cesnak, 2 vajicka a nakoniec uz studenu cibulku. ![]()
Příspěvek upraven 30.07.10 v 11:06
tak ja uz citim mrchu… ![]()
pekny vecer vsem ![]()
Ahoj Tojko do Recka ![]()
Michell jj taky mi blbne
![]()
Toji,jakto,že nejste na nějaké disco?
![]()
Soldi,MICHI,uz sa mi 3krat zmazalo co som pisala.soldi len strucne,kuk na nete Vet point,su uzasni.michi,myslim na teba,sme 9 dni tehu a basta.papa,lebo inak hodim mob do bazena:-).Ps.soldi dik ze si to napisala tretikrat
holky já se loučím,nemám nervy na to,jak napíšu článek a objeví se mi tabulka ,že se stala chyba
,jsem nasraná na mm,protože každý večer sedí u pc a hraje call of duty
,už vubec spolu netrávíme večery
,mi řek,že já jsem zase tady,ale já jsem tady jen proto,že on je tam,kdyby toho nechal,tak bych taky nepsala,ach joo
,asi se budu muset víc ozvat a udělat tady trošku fičák
,
Tojaa píše:
Soldi,MICHI,uz sa mi 3krat zmazalo co som pisala.soldi len strucne,kuk na nete Vet point,su uzasni.michi,myslim na teba,sme 9 dni tehu a basta.papa,lebo inak hodim mob do bazena:-).Ps.soldi dik ze si to napisala tretikrat
Toji jeeeee
to je ta klinika, co som chcela Soldi odporucit
stazujem tam a tim lekarov je tam fakt excelentny
len Soldi nie je z BA, tak sa jej aspon popytam zajtra na nazory…aj ked bez vysetrenia je to ozaj tazke ![]()
Holkýýýýýýýýý, já mám radost- andulky mi snesly vajíčko- jupííííííííí
Takže my nakonec přece jen budeme mít miminko
Sice ptačí…ale stačí ![]()
Jodi píše:
Holkýýýýýýýýý, já mám radost- andulky mi snesly vajíčko- jupíííííííííTakže my nakonec přece jen budeme mít miminko
Sice ptačí…ale stačí
Ty brdo
to doma, jo? ![]()
super ![]()