Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
29.7.10 22:34

Májuška tak mm teď drž na uzdě do pozitivního ovu testu :mrgreen: :mrgreen: myslím,že nejlíp by to bylo pár hodin před tím Jonášem,si ten čas nepamatuju :oops: :oops: a potom pojistit nasledující den :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 22:35
Michelangelo píše:
to mě štve,že ty MM 10 dělají taky duchy :cert: :cert: myslela jsem,že jenom rapiclear,tak čemu věřit :cert: :cert: jedině čekat,že budou silnět,tak si myslím,že je lepší počkat do soboty aspoň :roll: :roll: :think: :think:

tak áno. lepšie počkať. ale vydržíš? :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 22:37
Michelangelo píše:
Májuška a v pondělí na 17 DC by tě dokin nevzal na flm :roll: :think:

určite tam nabehnem, len aby nebolo neskoro. inak som mala v pondelok úplne iné plány, ale toto je dôležitejšie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 22:38

Majka a preco berie Duphaston? No ked ma taky problem, tak by som jej odporucala aj merat, ci to nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539

mscat - ahoj. ešte nespíš?
ako sa máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
m a j a 2 píše:
Michelangelo píše:
to mě štve,že ty MM 10 dělají taky duchy :cert: :cert: myslela jsem,že jenom rapiclear,tak čemu věřit :cert: :cert: jedině čekat,že budou silnět,tak si myslím,že je lepší počkat do soboty aspoň :roll: :roll: :think: :think:
no kdybych náááhodou stoupla s teplotou,tak asi neéé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak áno. lepšie počkať. ale vydržíš? :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429

katkamarek: aha ..joj..tak to chápu. :hug: to se určitě těšíš až ji to povíš co..ani se nedivím.bude to krásný okamžik :srdce: musíš pak napsat a kdy se s ní uvidíš.?
jéé moc děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 22:40
katkamarek píše:
Majka a preco berie Duphaston? No ked ma taky problem, tak by som jej odporucala aj merat, ci to nechce?

nechce ani počuť. že už takto na to dosť myslí. a doktorka povedala, že nemusí merať. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 22:40
m a j a 2 píše:
Michelangelo píše:
Májuška a v pondělí na 17 DC by tě dokin nevzal na flm :roll: :think:
určite tam nabehnem, len aby nebolo neskoro. inak som mala v pondelok úplne iné plány, ale toto je dôležitejšie.
:pankac: :pankac: bezva,kdyžtak ti řekne,že byla ovu,pže BT ti stoupne až další den néé :think: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 22:41

maja: ahojky :mavam:
nene ještě nespím..já jsem noční pták. :-D já přes den jsem líná večer funguju :-D

děkuji za optání celkem to jde..v sobotu by jsme se měli už stěhovat ale jako nevím..bohužel pan ochotný se nám nějak neozývá :cert:

a co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 22:42

Mscat idem tam zajtra, poziciavam jej kufor na dovolenku, tak premyslam aj o tom, ze by som jej tam vlozila testik a list v zmysle, ze „ahoj babi…“ :lol: Len neviem ci by som to vydrzala, kym ho otvori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 22:44

katkamarek:jasné!!! jej já mám husinu..no to tak udělej to vydržíš.to bude krásné…
jj tak se budu těšit na zítřek.. :dance: :dance:

holky a od víkendu tu už asi nebudu a nevím na jak dlouho :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Mscat :mavam:
super fotka 8-o 8-o málem jsem tě minula :-P :mrgreen: :mrgreen: četla jsem,že je vše OK,tak se držte :palec: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Mscat a vy este nemate zmluvu? Ci on sa vam ma ozvat, kedy bude byt volny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 22:46

Kati a nemůžeš do toho kufru něco dát,aby ho musela otevřít :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie