Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
hmm,tak já budu teda experimentovat![]()
![]()
albao píše:
natul ty si nas experiment. Sama neviem, co by som cakala od vplyvu HAK na BT, lebo su tam aj estrogeny (tie znizuju BT) a aj progesteron (zvysuje BT). Ale asi by som cakala, ze bude ten graf plochy, skoro ciarka
ria nevím jak často ale tohle bude můj 3 doktor ale asi to u něj skusím protože jak říkám doktorka na mě dobrý dojem hned neudělala a u doktora se sestřička řekla,že at přijdu ty a ty dny že je mín lidí ,ale je zase u něj furt narváno tak na půl dne to tam je určitě
je to jak kdo příjde formou zapsání na papír a je to v nemocnici
ten nemocniční smrad
![]()
holky ale nevím,jestli ten experiment má vubec nějaký význam
až budeme mít každá 3 děcka a brát HA,tak mi pak bude uplně jedno,jestli bude BT nízká nebo vysoká
![]()
Dobre ranko
Ellla
Este vcera som ti chcela napisat, ze ked dnes neklesnes, tak bude to asi na dobrej ceste.
Zaku my ti asi tazko poradime, skus najst nejake dalsie diskusie o tych lekaroch a najlepsie by bolo najst info o tom ako sa stavia a ako postupuje pri problemoch s otehotnenim.
ale nezáleží na smradu ale na tom aby doktor se mnou něco dělal,že? ![]()
Natul podla mna HAK dviha BT, lebo ja som po vysadeni mala ovela vyssie teploty. A postupne asi ako sa to z tela vyplavovalo, tak moja BT kazdym cyklom klesala. Nakoniec, to co bolo na zaciatku moja preddovu teplota, teraz bola poovu
Zaku u mě teda duležité i prostředí a já bych asi hodiny v nemocnici sedět nemohla
,no tak jasné,kyž bych musela,tak bych holt musela,ale u mě hraje prostředí moc duležitou roli na psychiku,já ted chodím ke gyn,který má ordinaci v satelitním městečku v nově postaveném baráčku,prostě nádhera
![]()
Ella, Kica, já taky klesám…nikoliv však na duchu ![]()
Ella, nechceš zkusit vydržet ještě jeden cyklus??? Ti říkám, že srpen bude vítězný!!!! ![]()
albao píše:
ellla to uplne nedava zmyselPrve tak rychlo a toto druhe dava na seba taaak dlho cakat
o dovod viac ist na tu laparku.. mozno tym, ze som rodila cisarskym sa tam nieco pokaslalo alebo co..
zakupanda píše:
ria nevím jak často ale tohle bude můj 3 doktor ale asi to u něj skusím protože jak říkám doktorka na mě dobrý dojem hned neudělala a u doktora se sestřička řekla,že at přijdu ty a ty dny že je mín lidí ,ale je zase u něj furt narváno tak na půl dne to tam je určitěje to jak kdo příjde formou zapsání na papír a je to v nemocnici
ten nemocniční smrad
![]()
a unho neexistuje nieco ako objednat sa na nejaky cas?
ja sa dneska az zblaznim
bola som pred cca 3/4 hodkou na wc, uplne plny mechur… a mohla by som ist zase… s plnym
![]()
Jodi píše:
Ella, Kica, já taky klesám…nikoliv však na duchu
Ella, nechceš zkusit vydržet ještě jeden cyklus??? Ti říkám, že srpen bude vítězný!!!!
ok, posledny cyklus, dam este soju mozno dam 150 mg CD 2-6
aj tak sa na laparku nedostanem do oktobra, nemozem vypadnut v praci teraz v auguste a v septembri mame koniec kvartalu, to mame aj dovolenky limitovane…
Jodi píše:
Ella, Kica, já taky klesám…nikoliv však na duchu
Ella, nechceš zkusit vydržet ještě jeden cyklus??? Ti říkám, že srpen bude vítězný!!!!
No ja som klesla i na duchu a je to i tým počasím a tiež som dosť zle spala, stále som sa budila. Ešte jedným okom spím, tak sa musím prebudiť ![]()
pokial podla nazorov sa ti zda lepsi chlap, tak chod k nemu
teraz sa dopredu zbytocne neboj, vyskusaj najskor, aky je, potom ho ohodnotis podla seba… a ako casto sa u vas moze menit doki?