Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
30.7.10 08:27
zakupanda píše:
riana12 píše:
zakupanda píše:
holky pro vás co u vás leje
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4707.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4707.gif
i když chladno tu je má taky pršet dle předpovědi ale zatim nic.
koukali jste na ty odkazy co jsem dávala kterého by jste mi doporučily. :nevim:

musis si vybrat podla seba… :wink: skusala si popozerat v nejakych diskusiach konkretne nazory na tych gyndosov?

a vdaka za slniecko :pankac: :dance: bodaj by aj tu take krasne vykuklo :-)
jojo právě jsem ty názory četla a nevím se rozhodnout :nevim: bojím se abcyh si zase nenaběhla ale asi vyhraje chlap no musím to pořádně zvážit

pokial podla nazorov sa ti zda lepsi chlap, tak chod k nemu :palec: teraz sa dopredu zbytocne neboj, vyskusaj najskor, aky je, potom ho ohodnotis podla seba… a ako casto sa u vas moze menit doki?

• Citovat
  • Upravit
1047
30.7.10 08:27

Ahoj Jodi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
30.7.10 08:28

No ty si chodíš hore dole s tou teplotou, čo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.7.10 08:28
natulaa píše:
hmm,tak já budu teda experimentovat :think: :think: :mrgreen:
albao píše:
natul ty si nas experiment. Sama neviem, co by som cakala od vplyvu HAK na BT, lebo su tam aj estrogeny (tie znizuju BT) a aj progesteron (zvysuje BT). Ale asi by som cakala, ze bude ten graf plochy, skoro ciarka :think:
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
8808
30.7.10 08:31

ria nevím jak často ale tohle bude můj 3 doktor ale asi to u něj skusím protože jak říkám doktorka na mě dobrý dojem hned neudělala a u doktora se sestřička řekla,že at přijdu ty a ty dny že je mín lidí ,ale je zase u něj furt narváno tak na půl dne to tam je určitě :roll: je to jak kdo příjde formou zapsání na papír a je to v nemocnici :poblion: ten nemocniční smrad :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.7.10 08:32

holky ale nevím,jestli ten experiment má vubec nějaký význam :think: :think: :think: až budeme mít každá 3 děcka a brát HA,tak mi pak bude uplně jedno,jestli bude BT nízká nebo vysoká :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5530
30.7.10 08:32

Dobre ranko

Ellla :cert: Este vcera som ti chcela napisat, ze ked dnes neklesnes, tak bude to asi na dobrej ceste.

Zaku my ti asi tazko poradime, skus najst nejake dalsie diskusie o tych lekaroch a najlepsie by bolo najst info o tom ako sa stavia a ako postupuje pri problemoch s otehotnenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
30.7.10 08:33

ale nezáleží na smradu ale na tom aby doktor se mnou něco dělal,že? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
30.7.10 08:35

Natul podla mna HAK dviha BT, lebo ja som po vysadeni mala ovela vyssie teploty. A postupne asi ako sa to z tela vyplavovalo, tak moja BT kazdym cyklom klesala. Nakoniec, to co bolo na zaciatku moja preddovu teplota, teraz bola poovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.7.10 08:36

Zaku u mě teda duležité i prostředí a já bych asi hodiny v nemocnici sedět nemohla :nevim: ,no tak jasné,kyž bych musela,tak bych holt musela,ale u mě hraje prostředí moc duležitou roli na psychiku,já ted chodím ke gyn,který má ordinaci v satelitním městečku v nově postaveném baráčku,prostě nádhera :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6651
30.7.10 08:36

Ella, Kica, já taky klesám…nikoliv však na duchu :wink:
Ella, nechceš zkusit vydržet ještě jeden cyklus??? Ti říkám, že srpen bude vítězný!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.7.10 08:37
albao píše:
ellla to uplne nedava zmysel :zed: Prve tak rychlo a toto druhe dava na seba taaak dlho cakat :zed:

o dovod viac ist na tu laparku.. mozno tym, ze som rodila cisarskym sa tam nieco pokaslalo alebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.7.10 08:37
zakupanda píše:
ria nevím jak často ale tohle bude můj 3 doktor ale asi to u něj skusím protože jak říkám doktorka na mě dobrý dojem hned neudělala a u doktora se sestřička řekla,že at přijdu ty a ty dny že je mín lidí ,ale je zase u něj furt narváno tak na půl dne to tam je určitě :roll: je to jak kdo příjde formou zapsání na papír a je to v nemocnici :poblion: ten nemocniční smrad :poblion: :poblion:

a unho neexistuje nieco ako objednat sa na nejaky cas?

ja sa dneska az zblaznim :cert: bola som pred cca 3/4 hodkou na wc, uplne plny mechur… a mohla by som ist zase… s plnym :pocitac: :cert: :evil:

• Citovat
  • Upravit
9205
30.7.10 08:39
Jodi píše:
Ella, nechceš zkusit vydržet ještě jeden cyklus??? Ti říkám, že srpen bude vítězný!!!! :hug:

ok, posledny cyklus, dam este soju mozno dam 150 mg CD 2-6 :) aj tak sa na laparku nedostanem do oktobra, nemozem vypadnut v praci teraz v auguste a v septembri mame koniec kvartalu, to mame aj dovolenky limitovane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
30.7.10 08:39
Jodi píše:
Ella, nechceš zkusit vydržet ještě jeden cyklus??? Ti říkám, že srpen bude vítězný!!!! :hug:

No ja som klesla i na duchu a je to i tým počasím a tiež som dosť zle spala, stále som sa budila. Ešte jedným okom spím, tak sa musím prebudiť 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí