Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, snad si mě pamatujete z koníka, koukám, že jste se tady hezky „zabydlely“, to je dobře. A doufám, že většina z vás už má v bříšku mimi ![]()
Holky jdu za váma na radu s mým grafem. Dnes jsem 14DPO, teplota nahoře, ale cítím břicho i prsa, no přesně jako na mrchu. Nevím, co si o tom myslet, stejně spadnu určo dolů na držku
Ale vy už jste toho hodně viděly, tak mě zajímá, jestli to něco znamená, nebo ta mrcha může ještě klíďo píďo dojít. Už jsem z toho fakt na palici
![]()
Jodi píše:
Kica, uvidíme, kolik jich nakonec snese…třeba bude pro všechny netěhulky…už totiž začíná hnízdit i druhý pár
Tak to ti budeme vďačné za kaž. vajíčko ![]()
esther03 píše:
ahojte kockyv BA pocasie na spanie
lauritka, prosim ta nevies kolko ma byt sliznica ked sa vklada embryjko? Vcera som sa dozvedela, ze mi ho vkladali do 6mm a to sa mi zda dost malo
no u nas vraveli, ze aspon 7mm pred vkladom…
ja som mla tusim 9mm vtedy..
Edita, na 18 DC máš +, tak ovu mohla být třeba 19-20 DC, ne?
Michel, s depkama pryč. Radši se začni radovat- i kdyby to tenhle cyklus nevyšlo, tak podle mně jsi udělala neskutečněj pokrok!! Krásně se ti zkrátil cyklus, ovulace byla… rozhodně lepší než minule, kdys čekala na ovu do 80DC nebo jak dlouho!!!
Ty rozbitý věcičky mně mrzí ![]()
natulaa píše:
maji,Michell co vy jste mě tu probírali včera večer?![]()
![]()
![]()
![]()
Michell to máte vodu ve vnitř v baráku?
Lauri já ti ani nevím,nějak detailně jsem mu to neprohlížela a tím,že je tmavý,tak to nejde vubec vidět![]()
aj moj je cierny, ale vidno mu ich pekne ![]()
tiez sa mi to zda malo, ale povedli, ze to robi clostil tu nizku sliznicu lebo potlaca estrogeny ![]()
Jodi píše:
Edita, na 18 DC máš +, tak ovu mohla být třeba 19-20 DC, ne?Michel, s depkama pryč. Radši se začni radovat- i kdyby to tenhle cyklus nevyšlo, tak podle mně jsi udělala neskutečněj pokrok!! Krásně se ti zkrátil cyklus, ovulace byla… rozhodně lepší než minule, kdys čekala na ovu do 80DC nebo jak dlouho!!!
Ty rozbitý věcičky mně mrzí
jáj to netreba pozerať to som si len zaznačila kedy ma bolelo bruško takže hej ovu mohla byť 19-20 dc
esther03 píše:
ahojte kockyv BA pocasie na spanie
lauritka, prosim ta nevies kolko ma byt sliznica ked sa vklada embryjko? Vcera som sa dozvedela, ze mi ho vkladali do 6mm a to sa mi zda dost malo
Kica, hned jsem jim tam donesla nějaké dobrůtky…tak schválně, jestli se nám odmění ![]()
Lulii, a testík jsi zkoušela???
michel juuuuj tie micky
v noci blbnu, co ???
to je horsie ako s detmi ![]()
ahoj luli,
ten egg na CD13 je jediny znak? nerobila si ovu testiky? co krcok? nemohla byt ovu az na CD 16? LF mas vzdy tych 14 dni? ![]()
testik si rano neskusala?
Edita, tak bych počkala do 33 DC a pokud MS nepřijde, tak testuuuuuuuuuuuuuj!!!
krasne slnecne ranko zelam zo Scotlandu ![]()
elllka
sakra…presne poznam tie stavy…krasne teplotky,nadherny grafik a nakoniec pad na hubu
…ale raz to musi vyjst ![]()
lili potvrdena
…inak na mna tiez posobis velmi vzdelane,scitane,doktorsky
… ![]()
lauri nech to kocurika vobec neboliii ![]()
idem vas docitat,no dnes nie pri kavicke,ale pri grepaku ![]()
dnes ideme na ten Lochness…weekend tu nebudem,potom moc neplacte
![]()
Lauritka píše:natulaa píše:aj moj je cierny, ale vidno mu ich pekne
maji,Michell co vy jste mě tu probírali včera večer?![]()
![]()
![]()
![]()
Lauri já ti ani nevím,nějak detailně jsem mu to neprohlížela a tím,že je tmavý,tak to nejde vubec vidět![]()
maji,Michell co vy jste mě tu probírali včera večer?

Lauri já ti ani nevím,nějak detailně jsem mu to neprohlížela a tím,že je tmavý,tak to nejde vubec vidět