Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
30.7.10 09:20

maji,Michell co vy jste mě tu probírali včera večer? :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

Michell to máte vodu ve vnitř v baráku? 8-o 8-o

Lauri já ti ani nevím,nějak detailně jsem mu to neprohlížela a tím,že je tmavý,tak to nejde vubec vidět :nevim:

• Citovat
  • Upravit
109
30.7.10 09:21

Ahoj holky, snad si mě pamatujete z koníka, koukám, že jste se tady hezky „zabydlely“, to je dobře. A doufám, že většina z vás už má v bříšku mimi :pankac:

Holky jdu za váma na radu s mým grafem. Dnes jsem 14DPO, teplota nahoře, ale cítím břicho i prsa, no přesně jako na mrchu. Nevím, co si o tom myslet, stejně spadnu určo dolů na držku :zed: Ale vy už jste toho hodně viděly, tak mě zajímá, jestli to něco znamená, nebo ta mrcha může ještě klíďo píďo dojít. Už jsem z toho fakt na palici :zed: :zed: :zed: :lol:

http://www.fertilityfriend.com/home/2b754b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
30.7.10 09:21
Jodi píše:
Kica, uvidíme, kolik jich nakonec snese…třeba bude pro všechny netěhulky…už totiž začíná hnízdit i druhý pár :-DDD

Tak to ti budeme vďačné za kaž. vajíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
30.7.10 09:22
esther03 píše:
ahojte kocky :mavam: v BA pocasie na spanie :nevim:
lauritka, prosim ta nevies kolko ma byt sliznica ked sa vklada embryjko? Vcera som sa dozvedela, ze mi ho vkladali do 6mm a to sa mi zda dost malo :think:

no u nas vraveli, ze aspon 7mm pred vkladom… :think: ja som mla tusim 9mm vtedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.7.10 09:22

Edita, na 18 DC máš +, tak ovu mohla být třeba 19-20 DC, ne?

Michel, s depkama pryč. Radši se začni radovat- i kdyby to tenhle cyklus nevyšlo, tak podle mně jsi udělala neskutečněj pokrok!! Krásně se ti zkrátil cyklus, ovulace byla… rozhodně lepší než minule, kdys čekala na ovu do 80DC nebo jak dlouho!!!
Ty rozbitý věcičky mně mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
30.7.10 09:23
natulaa píše:
maji,Michell co vy jste mě tu probírali včera večer? :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

Lauri já ti ani nevím,nějak detailně jsem mu to neprohlížela a tím,že je tmavý,tak to nejde vubec vidět :nevim:

aj moj je cierny, ale vidno mu ich pekne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
30.7.10 09:24

tiez sa mi to zda malo, ale povedli, ze to robi clostil tu nizku sliznicu lebo potlaca estrogeny :cert:

• Citovat
  • Upravit
372
30.7.10 09:24
Jodi píše:
Edita, na 18 DC máš +, tak ovu mohla být třeba 19-20 DC, ne?Michel, s depkama pryč. Radši se začni radovat- i kdyby to tenhle cyklus nevyšlo, tak podle mně jsi udělala neskutečněj pokrok!! Krásně se ti zkrátil cyklus, ovulace byla… rozhodně lepší než minule, kdys čekala na ovu do 80DC nebo jak dlouho!!!
Ty rozbitý věcičky mně mrzí :hug:

jáj to netreba pozerať to som si len zaznačila kedy ma bolelo bruško takže hej ovu mohla byť 19-20 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.7.10 09:25
Ester u softu ti nedávali nic na nárust sliznice?,tak já dostanu :nevim: :nevim:
esther03 píše:
ahojte kocky :mavam: v BA pocasie na spanie :nevim:
lauritka, prosim ta nevies kolko ma byt sliznica ked sa vklada embryjko? Vcera som sa dozvedela, ze mi ho vkladali do 6mm a to sa mi zda dost malo :think:
  • Citovat
  • Upravit
6651
30.7.10 09:25

Kica, hned jsem jim tam donesla nějaké dobrůtky…tak schválně, jestli se nám odmění :-D

Lulii, a testík jsi zkoušela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
30.7.10 09:26

michel juuuuj tie micky :) v noci blbnu, co ???
to je horsie ako s detmi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.7.10 09:26

ahoj luli,
ten egg na CD13 je jediny znak? nerobila si ovu testiky? co krcok? nemohla byt ovu az na CD 16? LF mas vzdy tych 14 dni? :)
testik si rano neskusala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.7.10 09:27

Edita, tak bych počkala do 33 DC a pokud MS nepřijde, tak testuuuuuuuuuuuuuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333

krasne slnecne ranko zelam zo Scotlandu :mavam:
elllka :zed: sakra…presne poznam tie stavy…krasne teplotky,nadherny grafik a nakoniec pad na hubu :-( …ale raz to musi vyjst :wink:
lili potvrdena :palec: …inak na mna tiez posobis velmi vzdelane,scitane,doktorsky :think: :mrgreen: … :potlesk:
lauri nech to kocurika vobec neboliii :hug:

idem vas docitat,no dnes nie pri kavicke,ale pri grepaku :jazyk:

dnes ideme na ten Lochness…weekend tu nebudem,potom moc neplacte :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
Tak já se mu tam nedívám,tak nevím,ale víš jak,ty ho máš doma a mmourek je furt venku,domu se příjde jen najíst
Lauritka píše:
natulaa píše:

Lauri já ti ani nevím,nějak detailně jsem mu to neprohlížela a tím,že je tmavý,tak to nejde vubec vidět :nevim:
aj moj je cierny, ale vidno mu ich pekne :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí