Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
30.7.10 09:36

Michel, tak takéto dni poznám, vtedy nech radšej všetci utejajú, lebo bude zle!
No sme i s Elou na jednej ľodi, ešteže som si ten testík nerobila, ale i tak budem prosiť, aby teplotka zajtra stúpla, alebo aspoň neklesla :mrgreen:
Ale dúfam, že sa Ti nálada zlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.7.10 09:37
m a j a 2 píše:
Michelangelo píše:
Dobré ránko babulky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:od půl osmé uklízím a pěkně depkuju,pže tady kočky v noci lítaly a rozmlátily mi fotky,andělíčky a svícny na skříňce s Ivuškou,všechno ve vodě,po kuchyni potopa a ještě mě dorazil bílej test.Ke všemu prší,tak zas zedník nic neudělá a ten bordel tady nikdy neskončí.Můj stav mě silně připomíná PMS :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Jdu si vás dočíst,ať se potěším :hug: :hug:

zlatko - ja viem, že to na nálade nepridá. potvory jedny! nevedia dávať pozor!

a čo sa testu týka, je ešte skoro. hlavne že sa teplota drží. zatiaľ je to ok. :hug:
Májuška si zlatá,mě vždycky potěšíš :hug: :hug: :hug: dnes si neměřila :?: :roll: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
30.7.10 09:37

Inak baby dosť ma pichá a páli v podbrušku, neviete z čoho by to mohlo byť 8-o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
30.7.10 09:38

lauri dufam,ze sa ukaze :lol:
jodi no budeme byvat v takom domceku na samotke,kde siroko daleko nieje nic 8-o …co uz by sa tam len stalo 8-o …
a teraz ma napadaju strasne veci :think: …to bude zo vsetkych tych hororov,co tak rada pozeram :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
30.7.10 09:39

kica vy sa kolko snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.7.10 09:41

Lauritko jj pomaže,tváří se jak neviňátko,chodí za mnou a mňouká,bo ví,že su nasr…tak si to žehlí,miláček :srdce: :mrgreen: :mrgreen:
Kica taky ještě budu chvíli doufat,pořád si říkám,že 10 DPO měly i jiné kočky negativní testy-že se ale člověk rád oblbuje že :-P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
30.7.10 09:42

Elli, ja som jednoznacne za gyn-fiv … dovod? laparku tam robia odbornici zaoberajuci sa len neplodnostou … dalsim dovod? je to 1 dnova chirurgia, stravis v nemocke 1 noc, nie 3 … dalsi dovod? podla nalezu sa s nimi vies dalej bavit o postupe, ak ti bude GF ako CAR vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
30.7.10 09:43

michel - merala. nezapísala. idem na to.
ale ten ovu test z ranného moču ako som sa tu vyhrážala som nestihla. som bola nejaká prispatá, keď som išla na vecko a zabudla som.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
elllla píše:
Jodi píše:
Ella, já bych se asi na tu laparku objednala…a třeba nakonec nebude potřeba :hug:
jodi, myslis, ze uz teraz sa mam objednat, ked ju chcem na zaciatku oktobra? nie je skoro?
baby v BA, kam teda na laparku? antolska? gynfiv? kramare? alebo to HSC? alebo kam? :nevim: :nevim:

No ja som bola v gynfive a možem len odporučiť, starostlivoť a prístup na 1*****
Ale ak na zákrok nechceš ísť do súkromného centra, ale radšej do nejakej štátnej nemocnice, tak Ti radím už teraz sa objednať. Pretože ja som sa bola pýtať v nemocnici v Nr a povedali mi, že naskôr ma vedieť objednať na zákrok prinajlepšom o 3 mesiace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

ella, mozno naozaj je dobre sa objednat uz teraz, lebo bohvie kolko budes cakat. ze kam, to ti neporadim, nemam skusenost, ani referencie… ak to ja budem riesit, tak mne to dufam spravi rovno hruzik, aspon dufam.
len tiez sa zacinam zamotavat, ze kedy. teraz dalsi cyklus v auguste sa bude robit HP a mozno aj FLM, a mohla by sa spravit aj LSK… lenze v septembri chceme ist do ciny, takze asi pred tou cinou LSK riesit nechcem, predsa len drahe letenky budu kupene a ktohovie ako sa budem po LSK citit, clovek nikdy nevie… takze asi oktober po navrate z dovo bude u mna pripadat do uvahy.
aj rozmyslam, ci sa na tu cinu nevykaslat, ale dostala som tu dovolenku ako darcek k narodkam, a vravim si, ze ked bude mimi, tak nebudeme moct davat taketo destinacie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03

majka, ano dostali sme vcera spravu, podla mna to nemalo sancu sa uchytit :think:

• Citovat
  • Upravit
54030
30.7.10 09:44

Esti 8-o 8-o to se mi zdá hodně málo,mě říkal dokin,že bezvadná je min.12mm :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
30.7.10 09:44

lili a preco akurat GF a nie ine CAR? mas s GF skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
30.7.10 09:45

kica, tebe v GF co robili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
30.7.10 09:46

esther, akoto, ze ti ho vlozili do takej nizkej sliznice? :nevim: