Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michel, tak takéto dni poznám, vtedy nech radšej všetci utejajú, lebo bude zle!
No sme i s Elou na jednej ľodi, ešteže som si ten testík nerobila, ale i tak budem prosiť, aby teplotka zajtra stúpla, alebo aspoň neklesla ![]()
Ale dúfam, že sa Ti nálada zlepší ![]()
m a j a 2 píše:Májuška si zlatá,mě vždycky potěšíšMichelangelo píše:
Dobré ránko babulky![]()
![]()
![]()
od půl osmé uklízím a pěkně depkuju,pže tady kočky v noci lítaly a rozmlátily mi fotky,andělíčky a svícny na skříňce s Ivuškou,všechno ve vodě,po kuchyni potopa a ještě mě dorazil bílej test.Ke všemu prší,tak zas zedník nic neudělá a ten bordel tady nikdy neskončí.Můj stav mě silně připomíná PMS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jdu si vás dočíst,ať se potěším![]()
zlatko - ja viem, že to na nálade nepridá. potvory jedny! nevedia dávať pozor!
a čo sa testu týka, je ešte skoro. hlavne že sa teplota drží. zatiaľ je to ok.
Inak baby dosť ma pichá a páli v podbrušku, neviete z čoho by to mohlo byť
![]()
lauri dufam,ze sa ukaze ![]()
jodi no budeme byvat v takom domceku na samotke,kde siroko daleko nieje nic
…co uz by sa tam len stalo
…
a teraz ma napadaju strasne veci
…to bude zo vsetkych tych hororov,co tak rada pozeram
![]()
Lauritko jj pomaže,tváří se jak neviňátko,chodí za mnou a mňouká,bo ví,že su nasr…tak si to žehlí,miláček
![]()
Kica taky ještě budu chvíli doufat,pořád si říkám,že 10 DPO měly i jiné kočky negativní testy-že se ale člověk rád oblbuje že
![]()
Elli, ja som jednoznacne za gyn-fiv … dovod? laparku tam robia odbornici zaoberajuci sa len neplodnostou … dalsim dovod? je to 1 dnova chirurgia, stravis v nemocke 1 noc, nie 3 … dalsi dovod? podla nalezu sa s nimi vies dalej bavit o postupe, ak ti bude GF ako CAR vyhovovat.
michel - merala. nezapísala. idem na to.
ale ten ovu test z ranného moču ako som sa tu vyhrážala som nestihla. som bola nejaká prispatá, keď som išla na vecko a zabudla som.
elllla píše:Jodi píše:jodi, myslis, ze uz teraz sa mam objednat, ked ju chcem na zaciatku oktobra? nie je skoro?
Ella, já bych se asi na tu laparku objednala…a třeba nakonec nebude potřeba
baby v BA, kam teda na laparku? antolska? gynfiv? kramare? alebo to HSC? alebo kam?![]()
No ja som bola v gynfive a možem len odporučiť, starostlivoť a prístup na 1*****
Ale ak na zákrok nechceš ísť do súkromného centra, ale radšej do nejakej štátnej nemocnice, tak Ti radím už teraz sa objednať. Pretože ja som sa bola pýtať v nemocnici v Nr a povedali mi, že naskôr ma vedieť objednať na zákrok prinajlepšom o 3 mesiace!
ella, mozno naozaj je dobre sa objednat uz teraz, lebo bohvie kolko budes cakat. ze kam, to ti neporadim, nemam skusenost, ani referencie… ak to ja budem riesit, tak mne to dufam spravi rovno hruzik, aspon dufam.
len tiez sa zacinam zamotavat, ze kedy. teraz dalsi cyklus v auguste sa bude robit HP a mozno aj FLM, a mohla by sa spravit aj LSK… lenze v septembri chceme ist do ciny, takze asi pred tou cinou LSK riesit nechcem, predsa len drahe letenky budu kupene a ktohovie ako sa budem po LSK citit, clovek nikdy nevie… takze asi oktober po navrate z dovo bude u mna pripadat do uvahy.
aj rozmyslam, ci sa na tu cinu nevykaslat, ale dostala som tu dovolenku ako darcek k narodkam, a vravim si, ze ked bude mimi, tak nebudeme moct davat taketo destinacie ![]()
majka, ano dostali sme vcera spravu, podla mna to nemalo sancu sa uchytit ![]()
Esti
to se mi zdá hodně málo,mě říkal dokin,že bezvadná je min.12mm
![]()