Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taakže i kdybych měla na 5 dní vip a pak né tak to my zmizí? ![]()
Zakup, overlay udělá pouze pokud máš VIP členství…
A žádost o přátelství můžeš poslat sama, ten druhý ji jen odklikne ![]()
no, som zavislacka, priznavam ![]()
som u mamy, mama isla so sestrou a jej priatelom spolu s mojim mm do cukrarne pre zakusky, tak som s miskou tu u nej…
bola som v lekarni… musim vam napisat ![]()
takze na policke mali len tycinkove MM alebo rapiclear, tak som zobrala jeden MM a jedno 2-balenie RC a jedno to kazetkove balenie RC a isla som platit… pri pokladni som sa opytala tej pani, ze ci nemaju tie 2-balenia MM.. povedala, ze maju, ale ze ich nemaju este nahodene v pocitaci… ked som jej povedala, ze chcem 3 balenia, tak isla dozadu, mi ich doniesla, zaplatila som v hotovosti a potom este som zaplatila tie rapicleary (ten tycinkovy MM som vratila), dostala som 10% zlavu a znova som dostala to balenie vitaminu C (500mg so sipkou, 30 tbl) zdarma
dobry nakup, nie? este mi tie testy teta lekarnicka aj poplula pre stastie ![]()
Jodi píše:
Ella- já ti dám PMS !!! Jdi pěkně domů a tam se podívej na graf, který jsem ti předepsalaKamca- kdyby se ti nepodařilo objednat, tak se můžu zkusit zeptat u nás a poslat… Já mám v okolí lékáren nespočetně …
jodi - ty nám také pekné grafy predpisuješ
![]()
sebe si si na zajtra čo predpísala?
Jodi píše:
A žádost o přátelství můžeš poslat sama, ten druhý ji jen odklikne
to už sjem právě dělala a nejde mi to
tak at mi ff dá okamžitě vip ![]()
bt 38,7 asi nezaznačím do grafu že?
zakupanda píše:Jodi píše:to už sjem právě dělala a nejde mi to
A žádost o přátelství můžeš poslat sama, ten druhý ji jen odklikne
akože nejde? ![]()
Ella, no tak v týhle sadě prostě MUSÍ být vítězný test!!!
Maja, sobě jsem na zítřek předepsala pád a mrchu…aspoň začnu s čistým štítem a naplánujeme si dovolenou v době ovulace ![]()
ellla jeeej, stastena sa obracia?
Dufam, ze vyjdu, to by bol nadherny darcek k narodkam
Jodi píše:
Ella, no tak v týhle sadě prostě MUSÍ být vítězný test!!!Maja, sobě jsem na zítřek předepsala pád a mrchu…aspoň začnu s čistým štítem a naplánujeme si dovolenou v době ovulace
a co předepíšeš mě?
Jodi píše:
Ella, no tak v týhle sadě prostě MUSÍ být vítězný test!!!Maja, sobě jsem na zítřek předepsala pád a mrchu…aspoň začnu s čistým štítem a naplánujeme si dovolenou v době ovulace
ale niéééééé
ja myslím, že po tom dnešnom výskoku, nebude nasledovať pád. ![]()
…no a jestli zítra mrcha nedorazí, tak si předepíšu tenhle grafík http://www.fertilityfriend.com/…/121479.html ![]()