Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
29.7.10 15:44
Lilina22 píše:
Tak teraz mam debatky s mojim telom a vysvetlujem mu, ze by sme mohli spolupracovat … ako dusa a telo :mrgreen: a nie ist proti sebe :mrgreen:

no tak toto poznam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 15:45

Liliana:děkuji… :-D

albao:jej a nevzpomínáš si kolik dnů po spoždění ms jsi tam byla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 15:45

lili: no ja som tiez veeelmi netrpezliva, moj mm by ti vedel porozpravat :lol: tak som zvedava ako dlho vydrzim, ale som si povedala, ze kvoli miminku aby sa mi udrzalo to vydrzim a dotiahnem to dokonca. dr. povedal, ze 3 mesiace by som nemala otehotbiet, takze je to akurat po MA. lebo ja uz fakt neviem co mi sposobuje tie MA len si domyslam ze co asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 15:48

lili ked som bola v puberte, s kamaratmi sme s tym experimentovali - meditacie, hladina alfa, … vtedy to bolo az modne :lol: Potom som to sice praktikovala menej, ale ked som mala zivotne krizy, vzdy som sa vratila k meditaciam. Takze toto bola dalsia zivotna kriza a skusila som to. Neviem co presne zabralo, lebo v ten mesiac sme skusali uuuuuuplne vsetko a aj tak sme vedeli, ze sme neplodni. Ale to uz zjavne nie je pravda :mrgreen: Podstatne je uvolnit telo, mysel a potom zacat so sugesciami, preto je to okolo spanku aj najlahsie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

albi: citala si knihu Moc nasho podvedomia od Murphyho? ja som ju uz daaavno citala, a poviem ti, ze je to pravda, co sa tyka tej sugescie da sa nou vela ovplyvnit :palec:

Příspěvek upraven 29.07.10 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
m a j a 2 píše:
elllla píše:
acko píše:
elka, no vyzera to tak, ze pojdeme na to spolu v oktobri :mrgreen:
chcem byt s tebou na izbe, vybav to aj pre mna!!! :)
a to chcete ísť na tú chromopertubáciu? je to bolestivé?
neviete?

Maji, to co som popisovala su 3 zakroky robene naraz vramci 1 narkozy. da sa ist aj iba na chromopertubaciu, standardne sa robi bez narkozy iba v „naladovke“ a ci boli…tak to zavisi od toho, ci ju vajcovosy priechodne (vtedy to neboli, tekutina nimi pekne prejde) alebo nepriechodne, ucpane (vtedy to boli). Ja osobne som zato ist na tu trojkombinaciu, lebo nou sa da odhalit a hlavne OPRAVIT viacero problemov - polypy, myomy, endometrioza, polycysticke ovaria, rozrusia sa pripadne zrasty, ak to ide…stoji to zato absolvovat to, ak sa dlho nedari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 15:50
albao píše:
lili ked som bola v puberte, s kamaratmi sme s tym experimentovali - meditacie, hladina alfa, … vtedy to bolo az modne :lol: Potom som to sice praktikovala menej, ale ked som mala zivotne krizy, vzdy som sa vratila k meditaciam. Takze toto bola dalsia zivotna kriza a skusila som to. Neviem co presne zabralo, lebo v ten mesiac sme skusali uuuuuuplne vsetko a aj tak sme vedeli, ze sme neplodni. Ale to uz zjavne nie je pravda :mrgreen: Podstatne je uvolnit telo, mysel a potom zacat so sugesciami, preto je to okolo spanku aj najlahsie :wink:

Albi, je uzasne ako si vlastne clovek vie pomoct sam…len to v sebe musi najst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 15:51

moukuska presne! :mrgreen: To bola asi prva kniha, mohla som mat 14, s nou som zacala. Ale potom som sa to skutocne naucila podla inej knizky. :wink: Inak tuto Murphyho mam aj v elektronickej podobe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 15:52
katkamarek píše:
Lili ty si lekarka? Lebo co som si vsimla, tak vies vela veci tak odborne vysvetlit, ked nie, tak klobuk dole, si velmi scitana :palec:

aj mňa to napadlo. alebo aspoň sestrička. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 15:53

albi: tak ja by som si ju mala asi znova precitat :palec:

lebo som nejak zabudla mysliet pozitivne hlavne v tych krizovych chvilach a to je chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 15:54

mscat: Teraz pozeram, ze som bola 5tt+4 a je tam mini-pidi CRL. Tak to vyzera, ze uz tam nieco bolo, zjavne si to uz zle pamatam. Ale tym sa netrap, lebo toto skace podla ovulky a dna implantacie uplne dramaticky - co ja mam 5tt, moze byt u teba 6tt len kvoli neskorsej ovulke ci IP :wink: Urcite to bude ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 15:56

mscat: ja viem, ze sa bojis, to je uplne prirodzene po tom co sme prezili, aj ja sa uz budem bat, ten strach nam ostane niekde v podvedomi uz asi na furt, ale nejak ho musime potlacit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.7.10 15:56

mouku no uskodit to nemoze :wink: A ja v tazkych chvilach stracam nadhlad a prepadam sa do trapenia … v tom je to dobre, ze mi to pomoze vyhrabat sa z dna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.7.10 15:58

albi: tak ja sa musim vyhrabat z toho dna, vlastne uz zase stupam, aspon si myslim. pre mna bol kriticky asi tyzden po prepusteni z nemocky a so mnou museli mat vsetci svätu trpezlivost ked si to tak spätne premietam. je pravda ze aj cas lieci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 16:02

albao: noo mě se zdálo jako by tam ale něco malého už bylo ale když dr říkal že ne tak asi ne.
ale mám strach přesně sakra kvuli tomuto jsem tam ještě nechtěla lézt.takto jsem byla náhodou naprosto v klidu když jsem ještě nevěděla nic ted už mám bobky zas…

moukuska:nooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital