Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
29.7.10 14:26

pavka, samozrejme, v takom skoro stadiu tehu moze zavazit uplne vsetko. ale na druhej strane ak tam mas tie bakterie, tak aj tie mozu potrat sposobit. takze
najdolezitejsie je to poriadne preliecit.
a ake bakterie to su? ved si to skus vyguglit. mozno by si mohla skusit na ne to koloidne striebro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

Baby, tam ma teraz bolí a pichá vľavej strane podbruška, au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
Minewka píše:
Ahojte, tak sme doma :-)Dutinka je v brušku, už len nech pekne rastie a vyvíja sa :-)

juchuuuuuu :dance: :dance: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Pavka, počkej dva dny, pak testni a podle toho se rozhodni,co??? dny už tě nazabijou. Pokud budou //, tak bych to konzultovala s doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
29.7.10 14:27
acko píše:
lili, dakujem za povzbudenie :hug: :hug:
tie dva scenare si vystihla, presne aj ja som tak rozmyslala, len som si nebola ista, ze ci pri laparke vedia robit zakroky aj v maternici.

Acko, laparku v pripade potreby spoja s hysterkou :wink: (hysteroskopiou - cez posvu sa ide do maternice) a aj s chromopertubaciou (kedy sa za pomoci kontrastnej tekutiny vstreknutej do vajcovodov zistuje ich priechodnost). 3in1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
Minewka píše:
Ahojte, tak sme doma :-)Dutinka je v brušku, už len nech pekne rastie a vyvíja sa :-)

Minewka, super, gratuľujem, len tak ďalej :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

minew: to su vyborne spravy, len tak dalej :palec: a nevypisali ta na PN? musis sa jednoznacne vyhybat stresom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
acko píše:
pavka, samozrejme, v takom skoro stadiu tehu moze zavazit uplne vsetko. ale na druhej strane ak tam mas tie bakterie, tak aj tie mozu potrat sposobit. takze
najdolezitejsie je to poriadne preliecit.
a ake bakterie to su? ved si to skus vyguglit. mozno by si mohla skusit na ne to koloidne striebro…

acko, kdyz on mi nazev tech bakterii nerekl ,–(

• Citovat
  • Upravit
1835
Minewka píše:

Jeeeej, superrr, gratulujem :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
Minewka píše:

:hug: :hug: :hug: :dance: :dance: :dance:
paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
29.7.10 14:28
Minewka píše:

to je krasna zprava :srdce:

• Citovat
  • Upravit
ibysek
29.7.10 14:28
Jodi píše:
Pavka, počkej dva dny, pak testni a podle toho se rozhodni,co??? dny už tě nazabijou. Pokud budou //, tak bych to konzultovala s doktorem…

diky jodi, zkusim, jak rikas :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6651
29.7.10 14:31

Minewka- nááádhera!! Obří gratulace!!!! Jen tak dál!!!
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11838.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11838.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 14:32
Lilina22 píše:
acko píše:
lili, dakujem za povzbudenie :hug: :hug:
tie dva scenare si vystihla, presne aj ja som tak rozmyslala, len som si nebola ista, ze ci pri laparke vedia robit zakroky aj v maternici.
Acko, laparku v pripade potreby spoja s hysterkou :wink: (hysteroskopiou - cez posvu sa ide do maternice) a aj s chromopertubaciou (kedy sa za pomoci kontrastnej tekutiny vstreknutej do vajcovodov zistuje ich priechodnost). 3in1 :mrgreen:

lili - rada ťa čítam, ty to vieš tak zrozumiteľne lopatisticky napísať. :palec:

poradíš mi - trebárs aj do IP ako si mám nastaviť, aby mi ff dal pod seba všetky moje grafy? momentálne mám VIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
29.7.10 14:33

Všetkým veeeeeeeľmi pekne ďakujem :srdce:

Neviem, zatiaľ nie som, zajtra skočím za svojim gyndošom a uvidí sa :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex