Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pavka, samozrejme, v takom skoro stadiu tehu moze zavazit uplne vsetko. ale na druhej strane ak tam mas tie bakterie, tak aj tie mozu potrat sposobit. takze
najdolezitejsie je to poriadne preliecit.
a ake bakterie to su? ved si to skus vyguglit. mozno by si mohla skusit na ne to koloidne striebro…
Baby, tam ma teraz bolí a pichá vľavej strane podbruška, au au
Minewka píše:
Ahojte, tak sme domaDutinka je v brušku, už len nech pekne rastie a vyvíja sa
juchuuuuuu
![]()
Pavka, počkej dva dny, pak testni a podle toho se rozhodni,co??? dny už tě nazabijou. Pokud budou //, tak bych to konzultovala s doktorem…
acko píše:
lili, dakujem za povzbudenie![]()
tie dva scenare si vystihla, presne aj ja som tak rozmyslala, len som si nebola ista, ze ci pri laparke vedia robit zakroky aj v maternici.
Acko, laparku v pripade potreby spoja s hysterkou
(hysteroskopiou - cez posvu sa ide do maternice) a aj s chromopertubaciou (kedy sa za pomoci kontrastnej tekutiny vstreknutej do vajcovodov zistuje ich priechodnost). 3in1 ![]()
Minewka píše:
Minewka, super, gratuľujem, len tak ďalej
![]()
minew: to su vyborne spravy, len tak dalej
a nevypisali ta na PN? musis sa jednoznacne vyhybat stresom
acko píše:
pavka, samozrejme, v takom skoro stadiu tehu moze zavazit uplne vsetko. ale na druhej strane ak tam mas tie bakterie, tak aj tie mozu potrat sposobit. takze
najdolezitejsie je to poriadne preliecit.
a ake bakterie to su? ved si to skus vyguglit. mozno by si mohla skusit na ne to koloidne striebro…
acko, kdyz on mi nazev tech bakterii nerekl ,–(
Minewka píše:
Jeeeej, superrr, gratulujem
![]()
Minewka píše:
![]()
paráda!
Minewka píše:
to je krasna zprava ![]()
Jodi píše:
Pavka, počkej dva dny, pak testni a podle toho se rozhodni,co??? dny už tě nazabijou. Pokud budou //, tak bych to konzultovala s doktorem…
diky jodi, zkusim, jak rikas ![]()
Minewka- nááádhera!! Obří gratulace!!!! Jen tak dál!!!
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11838.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11838.gif
Lilina22 píše:acko píše:Acko, laparku v pripade potreby spoja s hysterkou
lili, dakujem za povzbudenie![]()
tie dva scenare si vystihla, presne aj ja som tak rozmyslala, len som si nebola ista, ze ci pri laparke vedia robit zakroky aj v maternici.(hysteroskopiou - cez posvu sa ide do maternice) a aj s chromopertubaciou (kedy sa za pomoci kontrastnej tekutiny vstreknutej do vajcovodov zistuje ich priechodnost). 3in1
lili - rada ťa čítam, ty to vieš tak zrozumiteľne lopatisticky napísať. ![]()
poradíš mi - trebárs aj do IP ako si mám nastaviť, aby mi ff dal pod seba všetky moje grafy? momentálne mám VIP.
Všetkým veeeeeeeľmi pekne ďakujem ![]()
Neviem, zatiaľ nie som, zajtra skočím za svojim gyndošom a uvidí sa ![]()