Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Úplně jsem se zapoměla představit,pozvala mě sem mezi Vás Soldi,která reagovala na můj dotaz ohledně měření BT.Ve zkratce,snažíme se čtvrtý měsíc,zatím nic a momentálně opět MS.První syn na první pokus,ale nebrala jsem HA.Teď HA rok a po vysazení totálně rozhozený cyklus.Každá rada drahá ![]()
bestmolly píše:
babenky ako je to s tym grepakom???
ja mam prave za sebou prvy liter…ale vobec mi nechuti…ja celkovo nemam rada grepy
Molly a odstavujes alebo pijes kupeny dzus? Mne sa zda, ze ked odstavim ruzove grepy, je to ovela chutnejsi a sladsi dzus ako kupovany z ruzovych grepov, neviem preco
ked tak skus odstavovat. Inak staci denne 2-3dl, ty pijes 1l denne?
pmysacek ![]()
zdravim ta…no tu je to super,ja som tu tiez len chvilku,ale citim sa tu prijemne…tu su kocky zlate,radi poradia…a ked mas rozhadzany cyklus…a nevies o nom vela…meranie BT je ta prava cesta ![]()
pmysacek píše: Úplně jsem se zapoměla představit,pozvala mě sem mezi Vás Soldi,která reagovala na můj dotaz ohledně měření BT.Ve zkratce,snažíme se čtvrtý měsíc,zatím nic a momentálně opět MS.První syn na první pokus,ale nebrala jsem HA.Teď HA rok a po vysazení totálně rozhozený cyklus.Každá rada drahá
PMysacek vitaj
HAK je dobre svinstvo, ale nic neboj, cyklus sa pekne upravi a // budu coskoro. Ked si na zaciatku cyklu, kludne si nasad 2× denne 2deci kontryheloveho cajiku, je na upravu cyklu ![]()
lilina pijem kupovany dzus…a ten liter som pila od vcera…kedy som si kupila hektolitre roznych grepovych dzusov…dnes skusim nacat ten z ruzovych
…uvidim,ktory najviac zachuti ![]()
Děkuji za přivítání Lilina22
Kontryhelový čaj?Asi nic dobrého,předpokládám
No zkusím,co bych pro mimouše neudělala
Řešila jsem BT.jelikož pracuji na směnný provoz(12 D-N).Nevěděla jsem,kdy měřit a jestli vůbec..
Bestmolly :Hledala jsem lidičky,kteří řeší podobné věci a tady se mi bude určitě líbit
Snad se nám všem brzy zadaří ![]()
ahojte, tak som naspat z FLM… no teda nic moc, ten 20mm folik z pondelka ma teraz 21 mm, cize nenarastol a tym padom sa klasifikuje ako cysta.
co je ale blbe, ze v sliznici mam nejake polypy, pytala som sa co s nimi, povedal ze bud odidu same, alebo potom kyret. upozornil, ze kedze je to identifikovane len na UZV, tak to nemoze povedat s definitivnou platnostou, takze zatial „akoze“ nic nenasiel, ze nemam sa stresovat.
ta cysta moze byt folik z minuleho cyklu, ktory robi teraz sarapatu s hormonmi a potom cyklus neprebieha v poriadku. detto tie polypy mozu nejak ovplyvnovat hormony ci co…
ta koza moja dokyna, co mi dva cykly po sebe v maternici nasla tie male „dobky“, to mohli byt kludne tie polypy a ona to nechala tak…
takze super darcek na narodky, ze? no neva, deju sa aj horsie veci… ![]()
buduci tyzden idem na dalsie kolo FLM - pondelok a stvrtok. aspon tomu sa tesim, ze doky sa venuje.
no a potom sme boli s mm na narodeninovom obede, on je taky pohodak, tak ma ukludnoval, ze mozeme byt radi, ze mam konecne takeho dobreho doktora. tak som si povedala, ze aj taketo nie pozitivne spravy budem povazovat za dobry darcek.
dostala som od mm krasnu velku kyticku z takych akokeby margaretok a krasne vyznanie, ze som najlepsia na svete, az mi slzicky vyhrkli ![]()
acko: presne tak, konecne mas dr. co sa zodpovedne venuje ![]()
a pripajam sa ku gratulantom, vsetko najlepsie k narodkam, nech sa ti splni vsetko po com tuzis ![]()
a co ta mscat už by se mohla ojevit jak dopadla jsem napnutá jak kšandy
toja wauuuuuu
at to sílí ![]()
toji, waw, no drzim palce, nebud skepticka ![]()
ak to vyjde, tak budete mat maleho greka, alebo grekynu
![]()
molly, mne ten grepak tiez nist nerobi a moc mi nechuti, tak neviem ci ho mam dalej pit. ![]()
jaký pijete ten grep já ho m nulý cyklus měla ten 1,5 a dobrý
Ačko tak jak říkáš,na jednu stranu dobrý,že se konečně něco děje,jde vidět,že tvoje bývalá doktorka by snad měla vrátit diplom,když nepozná polypy,takže diky bohu,že to budeš řešit a už se konečně hneš
no a tak tam to fakt myslíš,že teda je cystička? ale ta muže zmiznout né?