Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
29.7.10 11:49
kica píše:
katkamarek píše:
Kica to mas v okoli ludi, co vam hovoria, ze sa k sebe nehodite a nepraju vam? 8-o
Ako zo začiatku to bolo tak, že mi veľa ľúdí hovorilo, že sa k sebe nehodíme a skôr ten náš vzťah nebrali vážne! A potom sa to po rokoch nejako utlmilo a tí ktorí nás poznali to neriešili a my tiež nie! Ale málo ľudí mi povie, napr. i z fotky, že sa k sebe hodíme, skôr by vraj pri mne čakali tmavý typ chlapa! :mrgreen:

kica, chi chi, ja ked som sa dala dokopy s mojim mm, tak moji kamarati uzatvarali stavky, ci budeme spuli dva tyzdne, alebo dva mesiace, :mrgreen:

ale potom nam aj vela ludi hovorilo, ze sa podobame, mysleli si o nom, ze je moj brat- ked nas niekde videli na fotke, a ze taki ludia vacsinou vydrzia spolu :srdce:

toja, ahooooj, o katkemarek vies, nie? a potom este augustovka. a to je zatial vsetko, ale mame vela nadejnych- ellu, jodi, michel… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tojaaa
29.7.10 11:52

Jodi ahooj,jezis ja mam abstak:-).ktora je tehu?jasne,testovala,dnes:-D.som asi 9dpo a je tam duch v limite.uplne mini.ale je to mamatest10,takze neriesim.ale co vy??

• Citovat
  • Upravit
7606
29.7.10 11:52

ahooojte :mavam:

ked sme sa mi dali dokopy, tak mm kolegyne mu povedali ze ho pustim k vode po 2 tyzdnoch, asi vyzeram velmi narocne a namyslene :lol:

kica: jeeej dalsia kocka odhalila svoju tvar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 11:54

Tojaaaaaaaa!! A to si napíšeš jen tak mezi řečí!!! Takže podle mně nejnovější těhule je TOJA 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 11:55
Tojí co tooooooooooo,duch v limitě 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o ,ty testy dělají duchy po limitě néé :nevim: ? a je ružový,povídej přeháněj,sedni na co nejbližší letadlo a přifč domu a hod foto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tojaaa píše:
Jodi ahooj,jezis ja mam abstak:-).ktora je tehu?jasne,testovala,dnes:-D.som asi 9dpo a je tam duch v limite.uplne mini.ale je to mamatest10,takze neriesim.ale co vy??
  • Citovat
  • Upravit
6651
29.7.10 11:56

Toji, kdy se vracíš??? Já se tě nemůžu dočkat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 11:57

Soldi a na šťastie prehrali!! :palec: :dance: Ale inak vy sa k sebe podľa mňa veľmi hodíte, teda vzhľadovo určite! Ty si taký smejo, však, pretože na mňa tak pôsobíš!?? Môžem sa spýtať, koľko si mala rokov, keď si sa vydávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 11:57
jodi že,Toja to napsala,jen tak,jako by se vlastně ani nic nedělo 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen:,jako no coo,mám ducha a jsem těhu,čemu se jako dívíte? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jodi píše:
Tojaaaaaaaa!! A to si napíšeš jen tak mezi řečí!!! Takže podle mně nejnovější těhule je TOJA 8-o
  • Citovat
  • Upravit
7606
29.7.10 11:59

toji: dufam ze si si pribalila dost tych testov :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Toja, nekecej, že nám nasadíš takovýho brouka do hlavy a pak odejdeš!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tojaaa

Natul a ty nic?ked som odchadzala,tak si mala 37,2 a nechcela si testovat:-).....ella kedy bude testit?…naposledy si pamatam minewku a katkum a vela nadejjnych…baby mamatest10duch je blbost?co myslite?9dpo.zajtra kupim grecky testik,hehe

• Citovat
  • Upravit
1047
29.7.10 12:02

Ahoj Toji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 12:02
kica píše:
Soldi a na šťastie prehrali!! :palec: :dance: Ale inak vy sa k sebe podľa mňa veľmi hodíte, teda vzhľadovo určite! Ty si taký smejo, však, pretože na mňa tak pôsobíš!?? Môžem sa spýtať, koľko si mala rokov, keď si sa vydávala?

hej, hej, som smejo :lol:
vydavala som sa takmer presne pred rokom a to som mala cerstvych 24 a s mm sme spolu od mojich 19tich. mm ma 30 rokov, ale mne perfektne vyhovuje ze je o tolko starsi :-P

vy ste s mm rovnako stari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 12:03

tojaaaa, tehulaaaa, :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 12:07