Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kica píše:katkamarek píše:Ako zo začiatku to bolo tak, že mi veľa ľúdí hovorilo, že sa k sebe nehodíme a skôr ten náš vzťah nebrali vážne! A potom sa to po rokoch nejako utlmilo a tí ktorí nás poznali to neriešili a my tiež nie! Ale málo ľudí mi povie, napr. i z fotky, že sa k sebe hodíme, skôr by vraj pri mne čakali tmavý typ chlapa!
Kica to mas v okoli ludi, co vam hovoria, ze sa k sebe nehodite a nepraju vam?
kica, chi chi, ja ked som sa dala dokopy s mojim mm, tak moji kamarati uzatvarali stavky, ci budeme spuli dva tyzdne, alebo dva mesiace, ![]()
ale potom nam aj vela ludi hovorilo, ze sa podobame, mysleli si o nom, ze je moj brat- ked nas niekde videli na fotke, a ze taki ludia vacsinou vydrzia spolu ![]()
toja, ahooooj, o katkemarek vies, nie? a potom este augustovka. a to je zatial vsetko, ale mame vela nadejnych- ellu, jodi, michel… ![]()
Jodi ahooj,jezis ja mam abstak:-).ktora je tehu?jasne,testovala,dnes:-D.som asi 9dpo a je tam duch v limite.uplne mini.ale je to mamatest10,takze neriesim.ale co vy??
ahooojte ![]()
ked sme sa mi dali dokopy, tak mm kolegyne mu povedali ze ho pustim k vode po 2 tyzdnoch, asi vyzeram velmi narocne a namyslene ![]()
kica: jeeej dalsia kocka odhalila svoju tvar ![]()
Tojaaaaaaaa!! A to si napíšeš jen tak mezi řečí!!! Takže podle mně nejnovější těhule je TOJA ![]()
Tojaaa píše:
Jodi ahooj,jezis ja mam abstak:-).ktora je tehu?jasne,testovala,dnes:-D.som asi 9dpo a je tam duch v limite.uplne mini.ale je to mamatest10,takze neriesim.ale co vy??
Soldi a na šťastie prehrali!!
Ale inak vy sa k sebe podľa mňa veľmi hodíte, teda vzhľadovo určite! Ty si taký smejo, však, pretože na mňa tak pôsobíš!?? Môžem sa spýtať, koľko si mala rokov, keď si sa vydávala?
Jodi píše:
Tojaaaaaaaa!! A to si napíšeš jen tak mezi řečí!!! Takže podle mně nejnovější těhule je TOJA
Toja, nekecej, že nám nasadíš takovýho brouka do hlavy a pak odejdeš!!!! ![]()
Natul a ty nic?ked som odchadzala,tak si mala 37,2 a nechcela si testovat:-).....ella kedy bude testit?…naposledy si pamatam minewku a katkum a vela nadejjnych…baby mamatest10duch je blbost?co myslite?9dpo.zajtra kupim grecky testik,hehe
kica píše:
Soldi a na šťastie prehrali!!![]()
Ale inak vy sa k sebe podľa mňa veľmi hodíte, teda vzhľadovo určite! Ty si taký smejo, však, pretože na mňa tak pôsobíš!?? Môžem sa spýtať, koľko si mala rokov, keď si sa vydávala?
hej, hej, som smejo ![]()
vydavala som sa takmer presne pred rokom a to som mala cerstvych 24 a s mm sme spolu od mojich 19tich. mm ma 30 rokov, ale mne perfektne vyhovuje ze je o tolko starsi ![]()
vy ste s mm rovnako stari?