Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natul,jodi niee,ved ja uz som mala na mamateste10ducha,velmi dobre si spominam aj na ellinho mamates 10ducha.nechcem sa tesit a potom byt sklamana.neviem ani,aku mam teplotu:-(.a toho ducha vidim len v speci uhle.inak tu zurim,v tomto mobile sa neda orientovat,aaa
toji no vidíš a už mám 36.4
,já nic,já už baštím HA a 12 si jdu pro první pichanec a začínám stimulovat
,no ale ty to nezakecávej joo
,popiš ducha,přece musíš vědet už,jestli je to kanálek,nebo ružový duch néé? ![]()
Tojaaa píše:
Natul,jodi niee,ved ja uz som mala na mamateste10ducha,velmi dobre si spominam aj na ellinho mamates 10ducha.nechcem sa tesit a potom byt sklamana.neviem ani,aku mam teplotu:-(.a toho ducha vidim len v speci uhle.inak tu zurim,v tomto mobile sa neda orientovat,aaa
soldi píše:kica píše:
Soldi a na šťastie prehrali!!![]()
Ale inak vy sa k sebe podľa mňa veľmi hodíte, teda vzhľadovo určite! Ty si taký smejo, však, pretože na mňa tak pôsobíš!?? Môžem sa spýtať, koľko si mala rokov, keď si sa vydávala?
hej, hej, som smejo
vy ste s mm rovnako stari?
vydavala som sa takmer presne pred rokom a to som mala cerstvych 24 a s mm sme spolu od mojich 19tich. mm ma 30 rokov, ale mne perfektne vyhovuje ze je o tolko starsi
Tak to máš toľko rokov ako ja
Mne si sa zdala mladšia na tých svadobných fotkách a mužíkovi by som tiež nepovedala, že 30
, ale je to fešák ![]()
No môj mužík je starší o 3 roky!
Příspěvek upraven 30.07.10 v 08:31
Soldi,pochybujem,neverim,kym bud neuvidim poriadne dve cary alebo ze nedojde mrcha.lebo neverim tomuto testu
.ale zajtra kupim grecky,juchuuu:-)…soldi ako sa mas?kica,som zvedava na tvoju foto,doma si kuknem!
Toja- podle mně ti falešní dušíci byli vždycky po limitu!! takže na tebe sázím!! Zainvestuj a udělej pořádnej Řeckej test!!
Jinak Michel, Ella a já jsme všechny testovaly a NIC ![]()
elllla píše:Lauritka píše:tak tak… ale u mna uz FF pise: 46.1% of positive pregnancy test are reported before 11 DPO in the HPT Gallery.Michelangelo píše:dyt si len 9 dpo
Jodi jj testla jsem,jsem zapomněla jak vypadá bílá![]()
![]()
![]()
![]()
to ukaze len mizivemu percentu
![]()
![]()
ella kde ti to píše ff v ktorej časti. aj ja si to chcem pozrieť, mám vip.
Toji ahoj, normalne som na teba vcera myslela, ze ako sa mas, to je telepatia
No drzim palce, aby to silnelo, ked to bolo do limitu, tak je to podla mna nadejne. Aj moj duch, neduch na 9 DPO bol v limite.
OTAZKA
Baby mozu tehotne zeny mak? Ja mam strasnu chut na rezance s makom, ale neviem ci mozem. Tak prosim rychlu odpoved, lebo voda mi uz vrie ![]()
Tojaaa píše:
Soldi,pochybujem,neverim,kym bud neuvidim poriadne dve cary alebo ze nedojde mrcha.lebo neverim tomuto testu.ale zajtra kupim grecky,juchuuu:-)…soldi ako sa mas?kica,som zvedava na tvoju foto,doma si kuknem!
To tu bude prvý grécky test
![]()
![]()
Ahojík holčiny ![]()
tak su konečně zpět z UTZ,mudr říkal,že vidí náznak srdeční akce
,že tak za 2 dny to půjde už vidět zřetelně,že jsem teprve podle UTZ 5tt,nejdýl 29den po ovulaci,takže zřetelné srdíčko tak příští týden
..Že to vypadá zatím jako normální standartní vývoj,jen že byla později ovulka,tak se to celé posunulo..oproti minulému týdnu je tam veliký posun,hodně se to zvětšilo
..Fotečku nemám ![]()
Kati já myslím,že joo,nenapadlo mě,že by jsme nemohly
,nevím teda ale neslyšela jsem nikde,že se nesmí
![]()