Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ibysek
29.7.10 11:04

test

• Citovat
  • Upravit
ibysek
pavka.exit píše:
test

juchuuu :dance:

• Citovat
  • Upravit
1047
soldi píše:
katka, katka, mne podaruj testiky, podelim sa so smouli :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

zakup, a uz sa citis lepsie, si tu?

mne vypovedala mys sluzbu, takze som trosiiicku spomalena :-P

kica, musela som kuknut fotky, ked Ta vsetky tak ospevovali, no a tak som si tiez neodpustila par komentov :-P
si velmi pekna a skutocne sa s mm hodite :srdce:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038

ahojte :mavam:

kica das si aj mna pls dopriatelov nech pozriem fotecky :-D

acko vsetko najlepsie k narodeninam :kytka: a nech sa ti splni po com najviac tuzis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

michell no v mém případě by to bylo nemožné,jeden by musel bohužel pryč :-( ,v mém případě by to už bylo ohrožení života,já budu při zemi,já si jdu aspon pro jednoho prcka :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
54030

Natul no to je teda nadělení 8-o 8-o co kdyby se rozdělila vajca obě 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.7.10 11:07
natulaa píše:
michell no v mém případě by to bylo nemožné,jeden by musel bohužel pryč :-( ,v mém případě by to už bylo ohrožení života,já budu při zemi,já si jdu aspon pro jednoho prcka :dance: :dance:

Natul,to víš,že jo,maximálně dvě :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to zvládneš :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
soldi píše:
katka, katka, mne podaruj testiky, podelim sa so smouli :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

zakup, a uz sa citis lepsie, si tu?

mne vypovedala mys sluzbu, takze som trosiiicku spomalena :-P

kica, musela som kuknut fotky, ked Ta vsetky tak ospevovali, no a tak som si tiez neodpustila par komentov :-P
si velmi pekna a skutocne sa s mm hodite :srdce:

soldi ano jsem tu hlava bolí i nebolí ale dá se to přežít o trošku lepší než ráno,ted jsem dožehlila ale jsem taková unavená furt bych ležela jako nohy bolej jako na chřipku a to musím ještě vařit,ale to nevím jestli dám,ale něco budu muset udělat po troškách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
bestmolly píše:
smouli :huban:
inak,ked tak pozeram albumy…prisla som k jednemu jedinemu zaveru: :think:
**zisli sa tu krasne kocky,a to nielen vonkajsou krasou…ale i vnutornou…s bohatym :srdce: **

Molly, zobrala si mi to z klávesnice, tu sú tak krásne baby, ako píšeš aj z vnútra aj z vonku.
baby ja vám chcem týmto poďakovať za to, že ste a že sa sem môžem prísť požalovať, poplakať a vy ma utešíte, podržíte, povzbudíte, že si sem môžem prísť poradu a vy … ďakujem :hug: :hug: :hug: :huban: :srdce:

Příspěvek upraven 29.07.10 v 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.10 11:10
soldi píše:
kica, to si vystihla, to len neprajnici mozu hovorit a tych mozes mat vies kde :mrgreen:

Aj ich tam mám, len ma tam niekedy už tlačia :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.7.10 11:10

no já mám taky nějakou zácpu od včera možná mě bolí břicho s toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.7.10 11:11

Kica dakujem, ja mam taku standardnu vysku 169 cm :mrgreen: a mm 175, takze sa s opatkami musim krotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 11:12
kica píše:
soldi píše:
kica, to si vystihla, to len neprajnici mozu hovorit a tych mozes mat vies kde :mrgreen:
Aj ich tam mám, len ma tam niekedy už tlačia :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
treba obcas aj vyprazdnit priestory :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.7.10 11:13

Michell i to se stává,ale pak se dělá redukce plodu,ale je to moc rizikové,protože tim,že berou jeden plod,mužou vypudit všechny,je to tak 50 na 50.ale tady v tomto případě na to přišli až ve 14 týdnu,to 3tí se schovávalo :lol: :lol: a v tomto stádiu už to nešlo

• Citovat
  • Upravit
4333
29.7.10 11:13

idem ja ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6834.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6834.gif …tak zatial pekny den… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí