Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. 4 měsíce se snažíme o mimi, beru listovku Femibion a taky bych chtěla něco i pro přítele. Za chvíli jedem pryč, tak bysme se stavili v lékárně zrovna. Koupíme vitamín E, ale našla jsem ještě toto http://www.levnalekarna.cz/…p-78516.html máte s tím někdo zkušenosti? Předem děkuju za reakce
Ahoj Simo.
Nám MACA pomohla, ale u nás toho bylo více. Když ji příteli budeš dávat, tak tím určitě nic nezkazíš ![]()
Jinak nebuď ve stresu. Nesnažíte se dlouho!! Držím palečky, ať se vám brzy miminko podaří ![]()
Děkuju
Tak ji koupíme, myslím, že tím nic nezkazíme. Ono je to těžký nebýt ve stresu, nedokážu na to moc nemyslet, kdo se dlouho snaží, tak ví sám
Tenhle měsíc bych chtěla pro snažení udělat maximum co můžu (vitamíny, ovu testy…)
Ahoj Simi, vřele doporučuju, několik mých kamarádek díky tomu otěhotnělo. Ale brali to teda oba. Muž i žena.
Simi vitamíny ti nemusejí zabrat hned. Počítej s tím, že spermie se „mění“ co tři měsíce.
Já hlavně musím vychytat ovulaci
Škoda, že mě ty vitamíny nenapadli hned no.
Nemusí to zabrat hned, to je jasné, ale kamarádky vesměs otěhotněly do 3 měsíců. A to té jedné řekl doktor, že nikdy vlastní děti mít nebude ![]()
Ahoj,
Taky jsem začala brát MACU a to tento měsíc, takže bohužel, zatím nemůžu přidat svoji zkušenost. Snad nám ten „zázrak“ pomůže a budeme si tady vykládat jak je nám špatně a jak moc se těšíme na miminko. ![]()
Sorbetka píše:
Ahoj,
Taky jsem začala brát MACU a to tento měsíc, takže bohužel, zatím nemůžu přidat svoji zkušenost. Snad nám ten „zázrak“ pomůže a budeme si tady vykládat jak je nám špatně a jak moc se těšíme na miminko.
Ahoj. Já si pro ni musím jít zítra do lékarny, museli ji objednat. Takže jsem zvědavá no
Byla bych ráda, kdyby přípravek pomohl a já držela v ruce test s //
A jak jsem si pročítala na internetu, co obsahuje atd, tak jsem našla, že ji prodávají i v sexshopu ![]()
Maca totiž zvyšuje mimo jiné také chuť na sex, tak proto ten sexshop. Držím palce, ať vám zabere!!! ![]()
Jančik píše:
Maca totiž zvyšuje mimo jiné také chuť na sex, tak proto ten sexshop. Držím palce, ať vám zabere!!!
Děkuju
potom dám vědět, pokud se zadaří ![]()
Ahoj,
nevim zda to bylo kvuli MACE,ale meli jsme spatny SPG,manzel zacal brat vitaminy+Macu a vysledek vidis v metriku ![]()
Tak preji at se brzy zadari.
dievčatá, chcem sa pridat aj ja so svojou skúsenostou. Snažím sa 4 roky o miminko a zatial neuspešne. Neustále ma krmia hormonami,po ktorých som nabrala 12 kíl, i ked jem ovela menej než kedykolvek predtym. Okrem toho mam depresie, som nervozna a náladová. Začala som mat problémy s trávením, zácpu, plynatost, brucho ako tehotná…začala som si všímat moju sestru, ktorá pravidelne pije aloe vera a ma 48 kil, zmizlo jej akné, má nadhernú pleť a upravil sa jej menstruačný cyklus. Tak to začínam pit aj ja a už vidím prvé uspechy-nemám zápchu, nie som plynatá a mám pocit, že som omldla…cítim sa výborne a snad sa upraví aj to ostatné. No a čo je hlavné, mala som 2 cysty /jedni 13cm, druhú 5cm/a jedna z nich už samovolne zmizla…neviem, či je to zázrak, ale budem to pit dalej…už aj 1 kilo mam dole:-)))
Ahojky, chtěla bych oživit tuto diskuzi a zeptat se vás, jestli vám Maca pomohla??a ještě se zeptat když jste ji brali co vám to udělalo s menstruací já ji sice jim jen týden, ale dostala jsem menstruaci už 20dc a nevím zda to může být macou, děkuji za odpovědi ![]()