MACA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2767
2.8.10 14:11

MACA

Ahoj. 4 měsíce se snažíme o mimi, beru listovku Femibion a taky bych chtěla něco i pro přítele. Za chvíli jedem pryč, tak bysme se stavili v lékárně zrovna. Koupíme vitamín E, ale našla jsem ještě toto http://www.levnalekarna.cz/…p-78516.html máte s tím někdo zkušenosti? Předem děkuju za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
2.8.10 14:35

Ahoj Simo.
Nám MACA pomohla, ale u nás toho bylo více. Když ji příteli budeš dávat, tak tím určitě nic nezkazíš :-)
Jinak nebuď ve stresu. Nesnažíte se dlouho!! Držím palečky, ať se vám brzy miminko podaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
2.8.10 14:43

Děkuju :-) Tak ji koupíme, myslím, že tím nic nezkazíme. Ono je to těžký nebýt ve stresu, nedokážu na to moc nemyslet, kdo se dlouho snaží, tak ví sám :-) Tenhle měsíc bych chtěla pro snažení udělat maximum co můžu (vitamíny, ovu testy…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.8.10 14:43

Ahoj Simi, vřele doporučuju, několik mých kamarádek díky tomu otěhotnělo. Ale brali to teda oba. Muž i žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
2.8.10 14:44

Však já bych to asi taky brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.8.10 14:47

Simi vitamíny ti nemusejí zabrat hned. Počítej s tím, že spermie se „mění“ co tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
2.8.10 15:18

Já hlavně musím vychytat ovulaci :think: Škoda, že mě ty vitamíny nenapadli hned no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.8.10 16:23

Nemusí to zabrat hned, to je jasné, ale kamarádky vesměs otěhotněly do 3 měsíců. A to té jedné řekl doktor, že nikdy vlastní děti mít nebude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.8.10 19:42

Ahoj,
Taky jsem začala brát MACU a to tento měsíc, takže bohužel, zatím nemůžu přidat svoji zkušenost. Snad nám ten „zázrak“ pomůže a budeme si tady vykládat jak je nám špatně a jak moc se těšíme na miminko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.8.10 19:54
Sorbetka píše:
Ahoj,
Taky jsem začala brát MACU a to tento měsíc, takže bohužel, zatím nemůžu přidat svoji zkušenost. Snad nám ten „zázrak“ pomůže a budeme si tady vykládat jak je nám špatně a jak moc se těšíme na miminko. :-)

Ahoj. Já si pro ni musím jít zítra do lékarny, museli ji objednat. Takže jsem zvědavá no :think: Byla bych ráda, kdyby přípravek pomohl a já držela v ruce test s // :dance: A jak jsem si pročítala na internetu, co obsahuje atd, tak jsem našla, že ji prodávají i v sexshopu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.8.10 19:56

Maca totiž zvyšuje mimo jiné také chuť na sex, tak proto ten sexshop. Držím palce, ať vám zabere!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.8.10 19:57
Jančik píše:
Maca totiž zvyšuje mimo jiné také chuť na sex, tak proto ten sexshop. Držím palce, ať vám zabere!!! :palec:

Děkuju :kytka: potom dám vědět, pokud se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
4.8.10 20:28

Ahoj,
nevim zda to bylo kvuli MACE,ale meli jsme spatny SPG,manzel zacal brat vitaminy+Macu a vysledek vidis v metriku :kytka:
Tak preji at se brzy zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.2.11 19:12

dievčatá, chcem sa pridat aj ja so svojou skúsenostou. Snažím sa 4 roky o miminko a zatial neuspešne. Neustále ma krmia hormonami,po ktorých som nabrala 12 kíl, i ked jem ovela menej než kedykolvek predtym. Okrem toho mam depresie, som nervozna a náladová. Začala som mat problémy s trávením, zácpu, plynatost, brucho ako tehotná…začala som si všímat moju sestru, ktorá pravidelne pije aloe vera a ma 48 kil, zmizlo jej akné, má nadhernú pleť a upravil sa jej menstruačný cyklus. Tak to začínam pit aj ja a už vidím prvé uspechy-nemám zápchu, nie som plynatá a mám pocit, že som omldla…cítim sa výborne a snad sa upraví aj to ostatné. No a čo je hlavné, mala som 2 cysty /jedni 13cm, druhú 5cm/a jedna z nich už samovolne zmizla…neviem, či je to zázrak, ale budem to pit dalej…už aj 1 kilo mam dole:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.2.13 13:05

Ahojky, chtěla bych oživit tuto diskuzi a zeptat se vás, jestli vám Maca pomohla??a ještě se zeptat když jste ji brali co vám to udělalo s menstruací já ji sice jim jen týden, ale dostala jsem menstruaci už 20dc a nevím zda to může být macou, děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí