Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
prihodi mi jeste nekdo zkusenosti s macou? pomohla nekomu ke //? ![]()
Přítel užíval a otěhotněla jsem cca po 3.mesicich užívání. Před tím 6 měsíců snažení. (Bez Macy) Nyní mu došla a chce ji zase. Cítí se po ní dobře. ![]()
@lucy_lucy1 píše:
@sandra001 neni to teda chutove nic moc, ale kdyz to necim zapijes nebo zajis tak to jdeja to vidlickou rozmicham v dzusu s vypiju, uz jsem si na to zvykla, ze zacatku to byl dost hrozny zazitej
a jak dlouho ji beres? teprve se na to chystam, tak doufam ze bude ucinkovat ![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi.
Ale neptám se, kdo s macou otěhotněl, ale jak jste ji snášely? Já jen že mám teď obličej jak puberťák a nevím, jestli to není macou. Tak jestli tohle maca může dělat nebo ne. Beru ji od začátku září a teď po ovulaci se na sebe pomalu nemůžu podívat… ![]()
A ještě, může se maca i v době těhotenství? Protože jinak se taky po ní cítím líp… ![]()
@butterfly88 já mám tedy po ovu vždy obličej jako buberťák. Teď bertu macu taky, tak jsem zvědavá zda to nebude ještě horší ![]()
Chci začít užívat Macu na nepravidelnou ms, ale beru Letrox 50. Nebude to problém?
M.
@Anonymní píše:
Chci začít užívat Macu na nepravidelnou ms, ale beru Letrox 50. Nebude to problém?
M.
Nebude to problem, taky beru letrox 50.
@lolitaska píše:
Nebude to problem, taky beru letrox 50.
Děkuji moc za odpověď
Ahoj, oživujem diskuziu. Chcem sa spýtať - obj. som si teraz RAW BIO Macu (prášek) a za jak dlho asi možem videt účinok, konkrétne po hormonálnej stránke, teda kedy sa začnú žene upravovat hormony? Moc díky ![]()
@zuzka28 ahoj, me treba Maca vuuubec nepomohla…kontryhelove kapky jsou lepsi! ![]()
@peta1003 Ďakujem za info. No Macu už mám objednanú, tak naprv vyskúšam ju ![]()
@Rive Ďakujem tiež za info, snad to tak bude aj u mňa ![]()
@zuzka28 neni zac…kazda jsme jina, takze tobe treba pomuze hned maca ![]()