MACA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4892
3.2.13 14:02

@Eliky ahojky,ja i pritel ji berem zatim 3 tydny, takze nevim a ms mam dostat ted ve stredu dneska jsem 23dc takze mi ji asi nezkratila, nevim jestli by na to mela vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
3.2.13 14:43

@Eliky jo a bereme 2 denne, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.2.13 16:03

@kleopatra86 Ahojky jj taky jí berem 2 krát denně a jakou máte??my jíme tuhle tu
 http://www.zbozi.cz/…00mg-cps-90/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.2.13 16:06

@kleopatra86 Jak dlouho se snažíte o mimi a jaký je u vás problém jestli se můžu zeptat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
3.2.13 17:30

@Eliky jo tak mame stejnou :) snazime se od dubna 2012.ted mam za sebou druhy cyklus s clostikem, po prvnim cyklu jsem na utz nebyla, protoze to vyslo na vanoce a ted druhy cyklus jsem mela 13dc na jedny strane folikul 34mm-coz se doktor lekl a na druhy 14mm. a to jsem mela jenom jeden denne. zareagovala jsem moc silne takze rek pristi cyklus urcite nebrat. pichnul mi pregnyl a rek ze bych mela jit radsi do centra, jako ze to muzem takhle jeste zkouset, ale ze to asi u nej nema smysl.ted az prijde ms tak tam mam jit a koukne aby tam nebyla cysta z toho velkyho foliku. merim teplotu, delam testy a prave furt nevim jestli ta ovu probiha. doufala jsem v ten clostik a brat ho asi nemuzu.no pritel jeste na spermiu nebyl, uvidim az jak to bude ted po ms a asi se objednam do caru. odkladat to asi nema smysl.jo a snazime se o prvni. vidim ze ty uz 5 let.teda,ale aspon ze mas uz doma jednoho sviste :D a v cem je chyba u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.2.13 17:47

@kleopatra86 manža má špatné spermio, v Caru nám řekli, že přirozenou cestou to nepůjde už jsme měli skoro před IVF a manža se nějak zasekl, tak jsem mu naordinovala macu, selen, zinek a ečko a zatím budu doufat v zázrak, že se nám podaří počít přirozeně, než se manža z toho šoku vzpamatuje, jinak já jsem uplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
3.2.13 18:01

@Eliky ale kolikrat jsem slysela kdyz do sebe chlap zacal prat ty vitaminy tak se mu spermio zlepsilo.rada bych verila ty macce, kdyz jsou na ni vesmes kladny nazory, tak uvidime a budem doufat :) ja uz do nej zinek cpu par mesicu, prave kdyby tam neco bylo spatne tak uz tomu muzeme pomahat. chtela jsem predejit toho spermia, bojim se jak to zvladne, psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.2.13 20:23

@kleopatra86 jj je to na prd stím spermiem mojeho chlapa to upe skolilo, pořád si myslel, že je chyba ve mě, ale pak jak mluvil se sestřičkou v caru, tak tomu nemohl uvěřit byl z toho opravdu v prdeli:ale třeba to není váš případ, ale něco ti poradím zajděte si tam s partnerem, protože já čekala dlouhých 5 let pořád se trápila, že mi něco u porodu zdrbali a proto to nejde a teď už znám ortel už se tak netrápím a nečekám každý měsíc, že nedorazí ikdyž teď budu tak v duchu doufat, že zase nedorazí kvůli mace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.8.13 10:46

Ahoj, přítelovi bylo řečeno, že má líné spermie. Tak nám tchýně poradila ať vyzkoušíme macu, ona má krámek s bylinkama tak nám ji dala, přítel ji užívá už měsíc a půl a nějak na něm nepociťuju, že by měl větší chuť na sex, normálně ho máme tak 2× týdnně a co užívá macu tak 3×..ale děťátko pořád nic :(..já macu pila asi 6× a měla sem skoro o 2 týdny zpožděnou menstruaci, tak sem ji přestala užívat, ted další měsíc mám svoje klasické příznaky, že bych to měla dostat a pořád nic, dělala sem si testík a byl negativní..je to teda strašný na psychiku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
15.2.14 23:31

Ahoj, ráda bych oživila tuhle diskusi :-) a zeptala se na pár drobnosti. Maca jsou léky ale i čaj jak tu někdo psal že to pil že? A pokud bych Macu brala jen já a né muž (toho asi nedonutím) tak má to učinek jak to bude brát jen jeden? A prosím ceny kolik jste za ní platily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.3.15 07:43

Maca

Ahoj,

my se snažily o druhého prcka 6 měsíců, kdy jsme tomu nechávali volmý průběh. Stále nic, proto jsem si pořídila Macu prášek a brala jsem jednu lžičku denně rozpuštěnou ve vodě kolem 9.hodiny ranní. Po jednom měsíci braní jsem otěhotněla. :srdce: :* Je pravdou, že jsem byla ještě na gyněkologii, zda mám ovulaci, dělali mi ultrazvuk. Věřím ale, že Maca má obrovský podíl na tom, že se hned zadařilo, doporučuji.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.2.17 17:27

Ahoj holky :mavam: prihodi mi jeste nekdo zkusenosti s macou? pomohla nekomu ke //? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
8.2.17 18:04

@sandra001 nám tedy nepomohla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.2.17 18:26

Přítel užíval a otěhotněla jsem cca po 3.mesicich užívání. Před tím 6 měsíců snažení. (Bez Macy) Nyní mu došla a chce ji zase. Cítí se po ní dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
10.2.17 12:30

@lucy_lucy1 ahoj :mavam: kupovala jsi ji v lekarne nebo na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí