Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
můj nový doktor mi řekl že Clostilbegit můžu brát jak dlouho chci…ale v nemocnici na folikulometrii mi řekli že jen 6× v životě a DOST! - tvrdí to prý i primář.Jinak je větší pravděpodobnost rakoviny.
Mám právě ten šestý CC…
Co řekli doktoři vám??? Já nevím komu věřit ![]()
Ahojky, mně rd. řekla, že už mi ani 4. nenapíše, tak ![]()
U mě to bylo 3 a dost! ![]()
ahoj adri, aj v centrach Ti povedia ze maximalne 6 krat za zivot.
je to ale na Tebe ako sa rozhodnes.
mam kamosku co otehotnela ked si sama naordinovala clostilbegyt 5 dni po 5! tabletiek. otehotnela druhy mesiac pri takejto davke. predtym brala niekoĺko mesiacov 5×3.
ale kto vie ake to bude mat nasledky do buducna.
ciel bol vsak splneny- otehotnela.
ja som brala clostil 3 mesiace- po jednej tbl denne- potrebovala som nastartovat vajecniky po hak.
to sa podarilo. ale uplne mi zmizol plodny hlien a znizila sa sliznica maternice- takze aj keby bolo vajko oplodnene, nemalo by sa kam zaryt.
prirodna nahrada clostilu je soja. ak chces vediet viac, napis sz ![]()
Adriane píše:
A co jsi tedy dělala, když ti jej nenapsal??
Poslala nás na vyšetření do centra do Brna. Než jsem se tam dokopala objednat byla jsem v 10. týdnu ![]()
Já měla dávku na tři cykly, pak šest cyklů počkat, pak znova tři cykly…
naštěstí ta posledí dávka třetího cyklu zabrala ![]()
určitě by se neměl brát dlouhodobě, a když už , je nutné dělat delší pauzy.
Adriane píše:
Tak to by bylo fajn kdyby to takhle fungovalo vždycky
To dopadne uvidíš! ![]()
Ahojky, taky sjem měla Clostilbegyt a v Gennetu mi bylo řečeno, že další už mi dát nemůžou (ačkoli je to na stimulaci nejlepší), protože prý 6× za život a dost.. Právě na reprodukčním mi říkali, že je s tím gyndaři štvou, protože jim pak berou možnosti stimulace… Takže asi na tom něco bude ![]()
A čím je tedy stimulují? Mě říkali že ještě drastičtějšími léky než je Clostík.. ![]()
Ahoj, nevím, jestli je to, co včil beru, silnější, ale dali mi to, když po prvním cyklu Clostilbegytu neviděli žádnou reakci. Jmenuje se to Merional a píchá se to injekcí do podbřišku 8 dní po sobě…uvidím v pondělí, jestli to mělo nějaký účinek, to jdu na UTZ.