Pichlavá bolest v levém vaječníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
5.5.16 11:19
@Evullka píše:
Pharmatex krém, globule.

Jeste jsou moznosti klasickeho pesaru, cervikalniho pesaru, vzdy v kombinaci s vyhovujicim (spermicidnim) gelem (napr.: http://mujkalisek.cz/…pesar-femcap)… nehormonalni nitrodelozni telisko, asi radeji v kombinaci se spermicidnim gelem… a dalsi… moznosti je opravdu mnoho, jak se chranit proti poceti…
P. S. neustale praskajici kondomy… zkuste jinou znacku, ale spise dobry lubrikacni gel… fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
23.7.16 14:30

Bolest vajecniku

Ahoj holky, mela bych na vas takovou otazku. Dnes je to 5 den co mi meska menstruace a od rana me trapi dost velka bolest na levem vajecniku musim chodit v predklonu aby to nebolelo. Zacala jsem krvacet tak jsem si myslela, ze jen ovulace probehla pozdeji tak mam menstruaci az dnes. Jenze krvaceni do cca 10 minut uplne ustalo. Ted nevim co delat tt byl odpoledne negativni tak nevim jestli jsem tehotna a letet do nemocnice nebo bolest sama prejde. Nechci byt v nemocnici za nejakyho simulanta. Nestalo se nektere z vas to same? Dekuji moc za odpovedi. Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.12.16 18:28

ovulace

Ahoj holky,

tak ako? viete niektora, co znamena to pichanie vo vajecniku? Mna picha lavy, mala som pozitivny ovu test, no dr vraela, ze folikul este len 14mm, tak neviem ci nieco cakat a ci tie bolesti su pred ovu alebo ovu uz bola a folikul sa zmensuje… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.6.18 14:03

Bolest ve 20 tt

Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s bolesti levého vaječníku v těhotenství? Bolí to vždy, když jsem v klidu. Ale dnes přes noc mě to budilo a nemohla jsem ani dojít na wc. Mám pocit, ze to bolí vždy, když bych měla mít ms. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.6.18 15:32

@k_jani No může to být tím, že se děloha roztahuje, ale pokud by to bylo dlouhodbější, tak bych asi pro jsitotu zašla k doktorovi a nebo mu zavolala a zeptala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.6.18 20:20

@P4ja já tam při minulých bolestech volala a ze prý mám přijít. Když jsem přišla, tak vše v pořádku a jak kdyby mi tu bolest nevěřili. Nemyslím si, ze jsem z těch co by tam lítali s každým prdem, ale nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.6.18 20:27

@k_jani Hm, tak asi to bude nějaké roztahování. Nezkoušela jsi hořčík na křeče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.6.18 20:31

@P4ja
To jsem nezkousela, ale je fakt, ze mi chyběl hořčík cely život i před tehu. Tak moc dekuju a zkusím. Je to fakt jak obří bolest při menstruaci jen na jedny straně. Tak snad to pomůže 8) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.6.18 22:51

@k_jani měla jsem to samé asi v 19 tt, dle mě to bylo roztahování, pomohl již zmiňovaný hořčík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.6.18 22:58

@Anyys
Moc děkuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janinakj
12.10.24 21:39

Dobrý den holky chci se zeptat celý den mě boda při nadechnuti levý vajecnik ms má přijít 16. ale už se dlouhou dobu snažíme o miminko ovu si nehledám je to možné že teď budu mít ovu nebo že se už tak stalo a jen se zahnizduje? Nemám zkušenosti děkuji předem ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex