Pichlavá bolest v levém vaječníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
13.1.16 11:27

Ovulace to klidně byt muže, mne ovu testy vubec neodpovidaly realitě ;) jinak mne napada, ze se tělo jen dává do kupy po vysazeni anti, navíc, pokud to chápu, jsi ji vysadila uprostred platicka, což to tělo slusne rozhodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
13.1.16 11:32

Nejspíš sis rozhodila cyklus tím braním-nebraním. Chce to pár týdnů počkat, než se tělo srovná a začne fungovat samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.16 11:33

@Tichošlápek dobre takze by to eventuelne mohlo byt i uhnizdovani? Chceme s pritelem miminko. A ano vysadila jsem tak nejak po 10 dni anticku. Je to urcite sok pro telo. Drive jsem prave mela takhle bolestivou ovulaci ale zmatl me ten ovu test ale jesli to neukazuje spravne tak to nechqm byt a uvidim zitra u dr co to muze byt :-) take jsem mela pre prvnim tehotenstci na levym vajecniku cystu takhe je mozne ze se vratila

• Citovat
  • Upravit
21311
13.1.16 11:37

No nevim proc by te pri uhnizdovani píchal vaječník :mrgreen: to ti tu ale nikdo neřekne. Jinak k tem testům - mne ukazovaly prd i v době, kdy jsem brala clostik a věděla jsem, ze zrovna ovuluji. Dokonce jsem ten cyklus otěhotněla. Nějak jsem v ne pak ztratila důvěru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.16 12:41
@Anonymní píše:
Zdravim zeny mam takovy problem. O silvestra jsem vysadila antikoncepci kterou jsem brala 4 mesice. Asi 10 dni pred silvestrem sem mela menstruaci normalne s neaktivnima praskama. Pak jsem chvili brala a o silvestra sem je vysadila. 5.1. Jsem zas asi 3 dny krvacela tmave hnedou krev slabe. Ale dva dny uz me poboliva levy vajecnik, na dnesek i pri pohybu v noci a dnes i pri chuzi obcas tupe pichne. Ovu test jsem si delala vcera a byla tam jedna carka takze ovulace to byt nemuze, dnes rano teho test a take jedna carka. Nemate nekdo s timhle zkusenosti? Zitra si skocim na gyndu ale tak nejak bych rada vedela predem co by to mohlo byt. Dekuji za odpovedi :-) a omlouvam se zda je to napsne zmatene. Prosim o zachovani anonymity chodi sem kamaradky :oops:

vzhledem k tomu, jak bereš a nebereš, tak ovulace nejspíš ne, jen sis rozhodila tělo :nevim: a to se brání a takhle se to projevuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.16 23:10

Tak lidičky byla to ovulace a už jsem v 5tt :lol: :srdce: díky za odpovědi, anonymní :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.16 09:27

Anys

Ahoj děvčátka :)

potřebuji od Vás radu nad zlato. :mavam:

13.4 jsem měla menstruaci až do 18.4.

S přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk 1. května ( 2× po sobě cca rozmezí asi po půl hodině) S tím, že po každé ejakuloval na břicho).

A a hned 3.5. jsem pocitovala v podbřišku tlak, zároveň pichlavou bolest, lítala jsem často na záchod (slabší průjem), především v levém vaječníhu. Večer jsem se přistihla že jsem se rozbrečela u pomalé písničky a představovala si - jak ybch to řekla né moc dobré věci :D Do toho jsem cítila návaly tepla - mám zvýšenou horečku 37 - 37,3 C° do dnešního dne. Zároveň mě včera 4.4 začla pálet žáha, nemám více méně nějak chutě a přesto jím bez problému. Hlavně mě bolí prsa - ty boky z levé strany ale bradavky ne, možná pociťuji i zvětšené prsa. Mám i výtok -spíše vodnatý, chodím také hodně čůrat. Plodné dny mi vycházeli podle kalkulačky zrovna 29 - 30.4 -1.5.

Jde mi o to, myslíte, že mohu být těhotná? nebo je jedná pouze o ovulaci, či předmenstuační syndrom?.

Budu ráda za každou radu. Přítele by z toho asi šlehlo, já bych to nějak zvládla. Ale pravdou je, že se máme chránit, ANTIKONCEPCI kvůli dřívější embolce brát nemůžu a na kondomy se nespoléhám - už kolikrát - naštěstí brzo - praskl.

Děkuji moc a přeji všem hodně štěstí. :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
9719
5.5.16 09:35
@Anonymní píše:

S přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk 1. května ( 2× po sobě cca rozmezí asi po půl hodině) S tím, že po každé ejakuloval na břicho).

A a hned 3.5. jsem pocitovala v podbřišku tlak, zároveň pichlavou bolest, lítala jsem často na záchod (slabší průjem), především v levém vaječníhu. Večer jsem se přistihla že jsem se rozbrečela u pomalé písničky a představovala si - jak ybch to řekla né moc dobré věci :D Do toho jsem cítila návaly tepla - mám zvýšenou horečku 37 - 37,3 C° do dnešního dne. Zároveň mě včera 4.4 začla pálet žáha, nemám více méně nějak chutě a přesto jím bez problému. Hlavně mě bolí prsa - ty boky z levé strany ale bradavky ne, možná pociťuji i zvětšené prsa. Mám i výtok -spíše vodnatý, chodím také hodně čůrat. Plodné dny mi vycházeli podle kalkulačky zrovna 29 - 30.4 -1.5.

Jde mi o to, myslíte, že mohu být těhotná? nebo je jedná pouze o ovulaci, či předmenstuační syndrom?.

Budu ráda za každou radu. Přítele by z toho asi šlehlo, já bych to nějak zvládla. Ale pravdou je, že se máme chránit, ANTIKONCEPCI kvůli dřívější embolce brát nemůžu a na kondomy se nespoléhám - už kolikrát - naštěstí brzo - praskl.

Nesmysl, vajíčko ještě není ani zahnízděné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.5.16 09:40

Při sexuální činnosti je vždycky nějaké riziko otěhotnění. Podle popisu bych řekla, že ovulace probíhá právě teď, kalkulačky jsou na prd, každá má ten cyklus trošku jiný :roll: Jinak 3 dny po styku mít těhotenské příznaky mi podle popisu holek přijdou hrozně brzo, to je spíš nějaký placebo efekt a zbytečně velké sebepozorování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
5.5.16 09:48
@Anonymní píše:

Pharmatex krém, globule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.16 09:49

Amis

Přišlo mi to totiž zvláštní, prerušovaný sex provozuji už 7 let, a až teď jsem to začla pociťovat, dřív nikdy :/ Dneska jsem unavená, malátná bazální teplota se mi pořád drží.. no tak uvidíme no. Děkuji za názor :) :think: :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.16 09:51

anys

@Evullka píše:
Pharmatex krém, globule.

To neznám, děkuji, zjistím si více informaci :))

• Citovat
  • Upravit
754
5.5.16 11:07

Reknu to na rovinu, muj nazor, hrabe Ti a vsugerovavas si pozorovanim se a naslednym popisovanim se vse mozne i nemozne… hlavne tedy nemozne… k tomu ejakulace cilene na bricho… to se jako o dite tedy asi nesnazite, ale meris si teplotu a hlidas ovulaci a pocitas a pozorujes a? :nevim:
Tehotenstvi pri nechranenem styku neni vyloucene nikdy… tak udelej test den po vynechane MS a uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.16 11:17

Anys

@soney píše:
Reknu to na rovinu, muj nazor, hrabe Ti a vsugerovavas si pozorovanim se a naslednym popisovanim se vse mozne i nemozne… hlavne tedy nemozne… k tomu ejakulace cilene na bricho… to se jako o dite tedy asi nesnazite, ale meris si teplotu a hlidas ovulaci a pocitas a pozorujes a? :nevim:
Tehotenstvi pri nechranenem styku neni vyloucene nikdy… tak udelej test den po vynechane MS a uvidis :)

Sonex, nikdy jsem se o ovulaci, bazální teplotu a iné věci nestarala, až ted co surfuju na internetu, tak si to podle toho kontroluji, nic si nevsugerovávám, vycházím z toho.. a proto jsem poté hledala informace od Vás. Nikdy jsem ovulaci a nic podobného nekontrolovala. :) až teď po-té

• Citovat
  • Upravit
78
5.5.16 11:18

K tej bolesti vaječníku…mňa bolel len raz v živote a to 2.večer po nechránenom sexe a bola som tehotná, aj keď ostatné príznaky prišli až o mesiac, na tie je podľa mna veľmi skoro a celkovo je asi malá šanca, že by si bola tehotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí