Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kde najdu v Praze gynekologickou pohotovost?
Ahoj
Urcite v kazde nemocnici je gynekologicka ambulance s nonstop provozem pro akutni pripady.
Pokud jsi tehotna- porodnice, pokud potrebujes Postinor- tak gyn. ambulance
Holky,děkuji moc…už jsme byli v Motole,s přístupem,ale spokojena nejsem…
Holky, stalo se vám někdy, že vám po sexu teklo něco jako výtok?.. bylo toho jen malinko, když jsem se utírala, myslíte, že je to normální, nebo si mám radši zajít na pohotovost? děkujii!! ![]()
@Kejtýý píše:
Holky, stalo se vám někdy, že vám po sexu teklo něco jako výtok?.. bylo toho jen malinko, když jsem se utírala, myslíte, že je to normální, když jsem těhotná nebo si mám radši zajít na pohotovost? děkujii!!
@Kejtýý píše:
Holky, stalo se vám někdy, že vám po sexu teklo něco jako výtok?.. bylo toho jen malinko, když jsem se utírala, myslíte, že je to normální, nebo si mám radši zajít na pohotovost? děkujii!!
A nebylo to sperma???
Ne nebylo.. sex jsme měli večer a teklo to ze mě ráno, ale jako sperma to nevypadalo..
Ahoj, jsem tehotna a trosku spinim. Chtela jsem vecer nekam zajet na pohotovost, muj gynekolog dneska neordinuje. Kam byste doporucili jet, kde mate dobry zkusenosti?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tehotna a trosku spinim. Chtela jsem vecer nekam zajet na pohotovost, muj gynekolog dneska neordinuje. Kam byste doporucili jet, kde mate dobry zkusenosti?
Motol
@Anonymní píše:
Podolí, ať je to v pořádku! ![]()