Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
veverunka11 píše:
holky nevim sik rady s touto rovnici co je na obrazku,pise dcerka domaci ukol pro 9 rocnik
Ahojky,
sem s tím, mám doma devátáka a rovnice jsme trénovali celé léto
![]()
že ti není trapně, úkol má vypracovat snad dcera a ne maminky na mateřské, ne?
ps. ta rovnice je úplně lehoučká, ať si to vynásobí společným jmenovatelem a určí diskriminant
achjo, kam to školství spěje… už aby zavedly školné, aspoň se děcka začnou pořádně učit ![]()
hej, hej, suhlasim s kristinkou.
vsak normalne prenasob sedmickou, dvojkou, scitaj,odcitaj, vydel a mas to.
![]()
kristýnka_H píše: že ti není trapně, úkol má vypracovat snad dcera a ne maminky na mateřské, ne?ps. ta rovnice je úplně lehoučká, ať si to vynásobí společným jmenovatelem a určí diskriminant
achjo, kam to školství spěje… už aby zavedly školné, aspoň se děcka začnou pořádně učit
Milá Krystýnko, ono ne každý z rodičů vyniká v matice, já mám taky problém… ale zato vynikám v jiných oborech.
Není umění kritizovat, ale přiznat že něco neumím a požádat o pomoc!
Proč by se tu nemohla zeptat? Někdy poradí manžel/ka, jiny soused/ka. Tak proč se nezeptat tady?
Holt jim nejdou počty, no. ![]()
KačuliKačka píše:kristýnka_H píše: že ti není trapně, úkol má vypracovat snad dcera a ne maminky na mateřské, ne?ps. ta rovnice je úplně lehoučká, ať si to vynásobí společným jmenovatelem a určí diskriminant
achjo, kam to školství spěje… už aby zavedly školné, aspoň se děcka začnou pořádně učitMilá Krystýnko, ono ne každý z rodičů vyniká v matice, já mám taky problém… ale zato vynikám v jiných oborech.
heh, clovek zabuda. ja mam za sebou vysokoskolsku matematiku a aj tak rozmyslam, ci som to vypocitala dobre ![]()
soldi píše:KačuliKačka píše:heh, clovek zabuda. ja mam za sebou vysokoskolsku matematiku a aj tak rozmyslam, ci som to vypocitala dobrekristýnka_H píše: že ti není trapně, úkol má vypracovat snad dcera a ne maminky na mateřské, ne?ps. ta rovnice je úplně lehoučká, ať si to vynásobí společným jmenovatelem a určí diskriminant
achjo, kam to školství spěje… už aby zavedly školné, aspoň se děcka začnou pořádně učitMilá Krystýnko, ono ne každý z rodičů vyniká v matice, já mám taky problém… ale zato vynikám v jiných oborech.
tak hoď výsledek ![]()
holky nevim sik rady s touto rovnici co je na obrazku,pise dcerka domaci ukol pro 9 rocnik