Holubí trus a dítě

13.11.14 21:29

Holubi ve Vrsovicich

Co rikate na holubi trus na chodniku, at uz v malych ci vetsich (rozumej treba 2cm nanosech) mnozstvich? Dite obcas chodici obcas vozici a casto i s botou v ruce nebo puse za jizdy, rychleji nez clovek dokaze vubec zareagovat :(
Zacinam premyslet i o tom, ze kdyz prijdeme domu dame boty do predsine muze z nich jeste neco zaschleho upadnout a kam to pak putuje po byte radeji nedomyslet :( trapi mne to kvuli moznym nemocem, ale moc nevim co s tim :( mate nekdo stejne zkusenosti a jak moc to hrotite??? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1486
13.11.14 22:23

No, ta ja tedy nevim, ale moje dite proste boty do pusy nestrka, ani nestrkalo…A pokud vim, ze mam na koleckach,prip.bote h*vno, tak to nenecham v predsini jen tak, ale umyji to! A totez, pokud by byla jen pravdepodobnost, ze tam lejno bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.11.14 22:27
:mrgreen: :mrgreen: :!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
13.11.14 22:41

Trochu jsem se musela zasmát nad názvem diskuze :mrgreen:.
Boty řeším tak, že kupuji jen ty, co jdou pořádně zavázat, utáhnout a nejdou sundat, protože moje dítě má taky nejradši boty v puse. Teď je ve fusaku, tak si nemůže cucat nohu (resp. botu), díkybohu, jinak v létě jezdila stále s nohou v puse. Ale to ještě nechodila.
Ta úvaha o tom, co všechno upadne z boty..atd, to už mi přijde jako trochu obsese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.11.14 23:57

Radim přestěhovat na samotu mimo Phu ;)

Docela mne baví, ze někdo řeší holubí hovna, mne v širším centru Phy daleko víc vytáčeli psi hovna :zed: :poblion: :pocitac:
A ze jich teda na Vinohradech, Letné a Žǐžkově, kde jsme žili, bylo teda jak nasrano :roll: :think: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
43035
14.11.14 07:20
@Hanka1 píše:
Radim přestěhovat na samotu mimo Phu ;)Docela mne baví, ze někdo řeší holubí hovna, mne v širším centru Phy daleko víc vytáčeli psi hovna :zed: :poblion: :pocitac:
A ze jich teda na Vinohradech, Letné a Žǐžkově, kde jsme žili, bylo teda jak nasrano :roll: :think: :poblion:

nepomuže, maš zase slepičince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.11.14 16:48
@Pudloslava píše:
nepomuže, maš zase slepičince

nemam, aspon u nas nejsou…respektive bio nebio slepice bych nechtela ani zadarmo, to radsi kaceny (aspon by se vyuzil od prosince do brezna bazen) :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1674
15.11.14 00:45

Diskuze o hovně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.11.14 18:08
@randr píše:
Diskuze o hovně :D