Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Co rikate na holubi trus na chodniku, at uz v malych ci vetsich (rozumej treba 2cm nanosech) mnozstvich? Dite obcas chodici obcas vozici a casto i s botou v ruce nebo puse za jizdy, rychleji nez clovek dokaze vubec zareagovat ![]()
Zacinam premyslet i o tom, ze kdyz prijdeme domu dame boty do predsine muze z nich jeste neco zaschleho upadnout a kam to pak putuje po byte radeji nedomyslet
trapi mne to kvuli moznym nemocem, ale moc nevim co s tim
mate nekdo stejne zkusenosti a jak moc to hrotite??? Diky
No, ta ja tedy nevim, ale moje dite proste boty do pusy nestrka, ani nestrkalo…A pokud vim, ze mam na koleckach,prip.bote h*vno, tak to nenecham v predsini jen tak, ale umyji to! A totez, pokud by byla jen pravdepodobnost, ze tam lejno bude. ![]()
Trochu jsem se musela zasmát nad názvem diskuze
.
Boty řeším tak, že kupuji jen ty, co jdou pořádně zavázat, utáhnout a nejdou sundat, protože moje dítě má taky nejradši boty v puse. Teď je ve fusaku, tak si nemůže cucat nohu (resp. botu), díkybohu, jinak v létě jezdila stále s nohou v puse. Ale to ještě nechodila.
Ta úvaha o tom, co všechno upadne z boty..atd, to už mi přijde jako trochu obsese.
Radim přestěhovat na samotu mimo Phu ![]()
Docela mne baví, ze někdo řeší holubí hovna, mne v širším centru Phy daleko víc vytáčeli psi hovna
![]()
A ze jich teda na Vinohradech, Letné a Žǐžkově, kde jsme žili, bylo teda jak nasrano
![]()
@Hanka1 píše:
Radim přestěhovat na samotu mimo PhuDocela mne baví, ze někdo řeší holubí hovna, mne v širším centru Phy daleko víc vytáčeli psi hovna
![]()
![]()
A ze jich teda na Vinohradech, Letné a Žǐžkově, kde jsme žili, bylo teda jak nasrano![]()
![]()
nepomuže, maš zase slepičince
@Pudloslava píše:
nepomuže, maš zase slepičince
nemam, aspon u nas nejsou…respektive bio nebio slepice bych nechtela ani zadarmo, to radsi kaceny (aspon by se vyuzil od prosince do brezna bazen)
![]()