Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já ti poradím. Kup si jakékoliv homeopatikum a užívej dvě tabletky třikrát denně. Psychosomatické potíže by měly do týdne zmizet, s tím ostatním zajdi k lékaři.
@Jar Jar píše:
Já ti poradím. Kup si jakékoliv homeopatikum a užívej dvě tabletky třikrát denně. Psychosomatické potíže by měly do týdne zmizet, s tím ostatním zajdi k lékaři.
Velice zcestna odpověď od zabskle osoby, děkuji a hezky den ![]()
tady nevím..já chodím do naší lékarny, kde je paní která homeo studovala..takže poradí..Vždy spokojenost.
@Andulaodvedle píše:
Velice zcestna odpověď od zabskle osoby, děkuji a hezky den
Nejsem zabšklá ani zapšklá, to si jen z tebe tak trošku utahuju ![]()
Nevím jestli sem ještě chodí, ale @Jankap se věnovala homeopatii a vždycky uměla dobře poradit.
Jen tak po netu ti těžko někdo něco poradí - vesměs je potřeba homeopatii brát víc komplexně, než že na bolavý záda pomůže homeopatikum XY v ředění YX…a to každému ![]()
Vím, že homeopatii rozumí @Jankap ale nakolik sem chodívá, to nevím. Dlouho sem ji po diskusích neviděla. Uvidíš, jestli ti tu napíše.
@Jar Jar jojo, tvoje rada je nad zlato
![]()
@Jar Jar píše:
Nejsem zabšklá ani zapšklá, to si jen z tebe tak trošku utahuju
Tak to je zrovna špatná konstelace hvězd, protože mě tyhle ftípky na téma homeo moc neberou ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Jen tak po netu ti těžko někdo něco poradí - vesměs je potřeba homeopatii brát víc komplexně, než že na bolavý záda pomůže homeopatikum XY v ředění YX…a to každému
Vím, že homeopatii rozumí @Jankap ale nakolik sem chodívá, to nevím. Dlouho sem ji po diskusích neviděla. Uvidíš, jestli ti tu napíše.@Jar Jar jojo, tvoje rada je nad zlato![]()
![]()
Dekuju, zkouším ji psát, zatím pravé bez odpovědi tak uvidíme
Ale jo, občas na eMimino stále zajdu. Ne moc často, protože je to šílený žrout času. Na zprávu kouknu.