Rýma u 6,5 měsíční holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20767
15.10.18 17:29

Máš odsavačku na vysavač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
15.10.18 17:35

Vystříkat mořskou vodou ,nechat působit a pak to vytáhnout odsávačkou na vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.10.18 17:37

Můj 6 měsíční měl rýmu před týdnem. Nakapala jsem eukaliptový olej na vlhký ručník a dala na radiátor, teklo to z něj proudem, vlastně se pustila rýma celé rodině. Jen jsem mu utírala kapesníkem pod nosem. Za tři dny byl bez rýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
15.10.18 17:47

Malá mela rymu ted,ale fakt desnou ,az z ni zvracela. A kapala jsem 3× denne dětský Olynth,ten se muze asi od 1 mesice a vzdy pred odsavanim jsem strikala morskou vodu a i pak,aby se ta sliznice zvlhcila . Na orl mi rekli,ze nemam vysavat uplne moc casto,jako jo,aby to nevlezlo do ousek,ale nepřehánět to,tim podtlakem je z toho bohuzel ty ouska boli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.10.18 17:49

@radkka jojoo máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.10.18 17:50

@luca241 a poradíte mi prosím jakou značku mořské vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.10.18 17:51

@Baruunečka a mám zajít k p.doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.10.18 19:20
@kikeciperka píše:
@luca241 a poradíte mi prosím jakou značku mořské vody?

Kup vincentku, je nejlevnejsi a efekt steiny jako treba u steinmaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
15.10.18 21:15

@kikeciperka
My tam sly,protože mala mela horecky a fakt tu rymu hroznou a bylo slyset,ze je hodne zahlenena. Zavolala jsem doktorce na to orl co s ni mam delat,ze se na te ryme az dusi a zvraci. Tak nás chtela videt…Já to od ni chytla ,rymu jsem mela taky desnou desnou a sotva jsem mluvila :lol: ..Tak jestli je to ryma se kterou si poradite doma,nikam bych nešla,dávala ty kapky a morskou vodu. Mame Sterimar,je pry hodne slany a účinný. Ale nevim,nemam to s cim srovnaz :nevim: . Pokud by se pridaly teploty,kasel apod..,uz bych sla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
15.10.18 21:32

U takhle malého dítěte bych dávala mořskou vodu Stérimar 0-3 roky, někdo tady psal, že alternativou je i Vincentka, ale Stérimar má lepší vstřikování, které je přizpůsobené miminkům (je takové jemnější). Jinak až dítě bude starší, tak se dá koupit sprej Vincentka.
Možná bych tak často nevysávala, vysušuje se tím sliznice. Na noc zvedněte dceři matraci, ať ji nestéká rýma zpátky do krku a hlavně zvlhčovat vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí