Homeopat v Olomouci

189
27.4.09 15:17

Homeopat v Olomouci

Dobrý den maminky,
můžete mi poradit s výběrem dobrého homeopata v Olomouci? Přemýšlím o paní doktorce Zaoralové - má ordinaci na Kopečku, což je pro nás ideální, ale nevím jaká je… Jen vím, že si ji kamarádky coby pediatričku moc chválí (ale s alternativní léčbou zkušenosti nemají, protože na ni prý nevěří…). Máme totiž dost neobvyklý problém, že dcerce (v červnu 3 roky) nerostou vlásky a nehtíky, tak by to asi chtělo někoho zkušeného.
Děkuji za radu
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
27.4.09 15:29

ahojky,JEE,konecne nekdo z Olomouce…:-))

Ja mam dobre zkusenosti s dr,co sidli vedle Koruny v centru…Najdu Ti na ni kontakt,jdu na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.09 15:32

TADY TO JE:

MUDr. Zuzana Čajková Ordinace klasické homeopatie Úzká 6 (Za Priorem) 776 879 799

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.4.09 15:37

Farsko díky, o té jsem taky četla. Můžu se tě zeptat jak to v ordinaci chodí? Jestli nějak vyšetřují nebo jen na základě pohovoru. Ať vím na co dcerku připravit. Jsem v této oblasti naprostý nováček. Taky by mě zajímala cena ( ne že by moje rozhodnutí nějak ovlivnila, ale ať pak nejsem překvapená :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.4.09 15:39

A taky jak dlouhé má objednací lhůty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
27.4.09 20:47

Ahojte holky…jak tu vidím Olomoučačky, tak to musím využít :-)

Můj gyndr je homeopat, ale to asi není přesně to co hledáte, navíc nevím, jestli ho můžu s klidným srdcem doporučit, protože občas mi tím přijde až posedlý, ale já jsem vcelku spokojená. Jeho žena, také ženská lékařka, je též homeopatka.

Mudr. Tomáš Gebauer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.4.09 21:00

Handulina: tak vidím, že jsem v jiné diskusi přišla s radou pozdě :-) Na homeo konzultaci se jen mluví, homeopat se bude zajímat, jaká holčička je, co má ráda, čeho se bojí, jaké bylo těhu, porod, miminkovství, nemoci, co Vás trápí. U toho dítě pozoruje, jak se projevuje. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.09 21:16

TAK ASI ODPOVIDAM POZDE…

no,byla moc moc mila,byly jsme tam asi pul hodky,ale ptala se jen mne ,Anýzka byla mimuško…
A za konzultaci vstupni jsme daly 500 plus asi 150 za kazdy z leku,co jsme pak v lekarne muely koupit,ty byly dva typy…

ALE VYSLEDKY BYLY UZ DO DESETI DNU :! :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.09 21:19

JO A JINAK,pokud nektera z vas ,olomoucacek, nema moc znamych a chtela by,jsem k dispozici :wink:

Bydlime tady rok a jeste jaksi…Jsem se neseznamila moc s lidma pobliz :oops: :oops: :oops:

ŽE BYCH ZALOZILA DISKUZI NA TEMA ‚OLOMOUC-KDE JSTE KTERA‘ :?: :! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.4.09 21:51

farska: to je zajímavý. Co to bylo za léky, prosím Tě? Pokud vím, tak se u nás prodává hlavně Boiron a tam tuba stojí kolem 60 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.09 23:05

To neni Boiron,jsou na predpis-nektere z te rady myslim......
jsou velike,bile,tudiz se rozpousteji ve vode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.4.09 23:22

Zdravím vás ,
s homeopatem asi moc neporadím, ale hlasím se do klubu mamin z Olomouce. Jinak si taky poznačím kontakt na tohoto homeopata, protože se mi může hodit. Jinak se mi to zdá teda neskutečně drahý. Dát 500 jen za to, že tam přijdu s problémem.
Jinak Mudr. Gebauera taky znám, chodila jsem k němu a je opravdu posedlej. Šla jsem na prohlídku a strávila jsem tam dopoledne povídáním o bylinkách apod. Jinak ale není špatnej.
Tak se omlouvám, že jsem se sem vetřela a vlastně nic neporadila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
27.4.09 23:48

ahojky…
teda k tématu to rozhodne neni - ale farska - ja jsem z Belidel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.09 23:58

Mišeno---jak jsem zjistovala ja,tak je 500 za homeopaticke sezeni jeste MALO!!!! 8) 8) 8) :wink:

NAPOLY----ahoj,a kde to je???? 8) Bydlim tady rok a krom Hodolan,kde bydlim,znam akorat trochu centrum…Jo-a Neredin-krematorium,to jsem jednou jela tramvaji na opacnou stranu,nez jsem chtelaaa

1. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.09 23:59

jo a MAS DETATKO O DVA MESICE STARSI NEZ JE MOJE NEJMLADSI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...