Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den maminky,
můžete mi poradit s výběrem dobrého homeopata v Olomouci? Přemýšlím o paní doktorce Zaoralové - má ordinaci na Kopečku, což je pro nás ideální, ale nevím jaká je… Jen vím, že si ji kamarádky coby pediatričku moc chválí (ale s alternativní léčbou zkušenosti nemají, protože na ni prý nevěří…). Máme totiž dost neobvyklý problém, že dcerce (v červnu 3 roky) nerostou vlásky a nehtíky, tak by to asi chtělo někoho zkušeného.
Děkuji za radu
Hanka
ahojky,JEE,konecne nekdo z Olomouce…:-))
Ja mam dobre zkusenosti s dr,co sidli vedle Koruny v centru…Najdu Ti na ni kontakt,jdu na to ![]()
TADY TO JE:
MUDr. Zuzana Čajková Ordinace klasické homeopatie Úzká 6 (Za Priorem) 776 879 799
Farsko díky, o té jsem taky četla. Můžu se tě zeptat jak to v ordinaci chodí? Jestli nějak vyšetřují nebo jen na základě pohovoru. Ať vím na co dcerku připravit. Jsem v této oblasti naprostý nováček. Taky by mě zajímala cena ( ne že by moje rozhodnutí nějak ovlivnila, ale ať pak nejsem překvapená ![]()
Ahojte holky…jak tu vidím Olomoučačky, tak to musím využít ![]()
Můj gyndr je homeopat, ale to asi není přesně to co hledáte, navíc nevím, jestli ho můžu s klidným srdcem doporučit, protože občas mi tím přijde až posedlý, ale já jsem vcelku spokojená. Jeho žena, také ženská lékařka, je též homeopatka.
Mudr. Tomáš Gebauer
Handulina: tak vidím, že jsem v jiné diskusi přišla s radou pozdě
Na homeo konzultaci se jen mluví, homeopat se bude zajímat, jaká holčička je, co má ráda, čeho se bojí, jaké bylo těhu, porod, miminkovství, nemoci, co Vás trápí. U toho dítě pozoruje, jak se projevuje. Držím palce.
TAK ASI ODPOVIDAM POZDE…
no,byla moc moc mila,byly jsme tam asi pul hodky,ale ptala se jen mne ,Anýzka byla mimuško…
A za konzultaci vstupni jsme daly 500 plus asi 150 za kazdy z leku,co jsme pak v lekarne muely koupit,ty byly dva typy…
ALE VYSLEDKY BYLY UZ DO DESETI DNU
![]()
JO A JINAK,pokud nektera z vas ,olomoucacek, nema moc znamych a chtela by,jsem k dispozici ![]()
Bydlime tady rok a jeste jaksi…Jsem se neseznamila moc s lidma pobliz
![]()
ŽE BYCH ZALOZILA DISKUZI NA TEMA ‚OLOMOUC-KDE JSTE KTERA‘
![]()
farska: to je zajímavý. Co to bylo za léky, prosím Tě? Pokud vím, tak se u nás prodává hlavně Boiron a tam tuba stojí kolem 60 Kč.
To neni Boiron,jsou na predpis-nektere z te rady myslim......
jsou velike,bile,tudiz se rozpousteji ve vode…
Zdravím vás ,
s homeopatem asi moc neporadím, ale hlasím se do klubu mamin z Olomouce. Jinak si taky poznačím kontakt na tohoto homeopata, protože se mi může hodit. Jinak se mi to zdá teda neskutečně drahý. Dát 500 jen za to, že tam přijdu s problémem.
Jinak Mudr. Gebauera taky znám, chodila jsem k němu a je opravdu posedlej. Šla jsem na prohlídku a strávila jsem tam dopoledne povídáním o bylinkách apod. Jinak ale není špatnej.
Tak se omlouvám, že jsem se sem vetřela a vlastně nic neporadila. ![]()
ahojky…
teda k tématu to rozhodne neni - ale farska - ja jsem z Belidel ![]()
Mišeno---jak jsem zjistovala ja,tak je 500 za homeopaticke sezeni jeste MALO!!!!
![]()
NAPOLY----ahoj,a kde to je????
Bydlim tady rok a krom Hodolan,kde bydlim,znam akorat trochu centrum…Jo-a Neredin-krematorium,to jsem jednou jela tramvaji na opacnou stranu,nez jsem chtelaaa