HYPNOZA

12009
22.4.09 08:01

HYPNOZA

Cau maminy,

mate prosim nektera zkusenosti s Hypnozou, nebo nekdo z vasich znamych? ?
Mam ted na ni jit, aby mi nejak vymazali vzpominky na prvni tehu a moji tehu fobii, ktera mi brani poceti druheho ditete, ale mam teda z ni strach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
22.4.09 08:12

Ahoj, proč myslíš, že Ti pomůže právě hypnóza? Já bych z toho měla strach. Může to napáchat víc škody než užitku. Co raději dobrého psychologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.4.09 08:30

AHOJ,

souhlasim,taky si myslim,ze HYPNOZA ke az ta uplne nejkrajnejsi moznost......
Vis o moznosti KINEZIOLOGIE a jak pracuje s ODBLOKOVAVANIM????

VRELE DOPORUCUJI,MNE TOHLE VRATILO DO ZIVOTA PO HODNE TRAGICKEM ZAZITKU V JEDNOM TEHOTENSTVI........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.4.09 08:30

No s hypnzou vymazat neco z hlavy… nevim, spis to potlaci nez vymaze… aby se ti to pak nevratilo v tu nejmin vhodnou chvili formou neceho jinyho (myslim treba poporodni psychozu nebo tak neco).
Ja mela svyho casu dost neprijemnej tik a taky to na me zkusili, no zafungovalo to tak, ze ted se ten tik presunul jinam a vraci se kdyz zacinam byt unavena… nic prijemnyho, kdyz treba chci usnout (abych si teda odpocla, ze :roll: ).

V tvym pripade bych volila spis dobryho psychologa a terapii, protoze mas asi spis psychickej blok a to jde terapii zlomit.
U me to nezabralo, protoze ta potiz nepramenila z zadnyho spatnyho zazitku apod. ale proste vznikla :( a doktori a psychologove na me nenechali nit suchou a nic nenasli, takze hypnoza byl posledni pokus a vlastne i moznost. Az prvni tehu to dalo jakz takz dohromady, ale u te unavy to porad zustava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
22.4.09 08:55

Zajdi si na regresivní terapii..

Super je v tomto Patrik Balint, dojíždí i do ČR
www.regresnaterapia.sk
 www.predporodnapriprava.sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.4.09 11:51

Cau, no ja praver dochazim k psychologovi, k psychiatricce, mam za sebou, kinezi, rodinne konstelace, homeopatii a nic nezabralo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
22.4.09 11:55

A neuvažovalas o SRT? Nebo o EFT? Pracuje se tam se strachy na vědomé úrovni, možná by to mohlo pomoct. Já aspoň EFT řešila strachy právě v souvislosti s početím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.4.09 15:09

Janine, co je to EFT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie