Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
nedavno som pocula o liecbe ekzemu homepatikami. Je tu jedno tema tomu venovane, ale z davnejsich casov, nemate s tym niekto novsiu skusenost?
Ak ano ake? na traveni?
Dakujem.
Ahoj,my léčíme ekzém homeopatikamia a úspěšně jsme se z celkem ošklivého ekzému bez mazání dostali.Musíš ale za odborníkem,který podle všech možných příznaků vyhodnotí,která homeopatika jsou pro tebe ta pravá.
Diky, nemate niekto doporucenie na detskeho hemeopatikara v Prahe, idealne P5, pripadne okolie? Diky.
tak my se s detma lecime u homeopatky na Praze 11 od kvetna - homeo nam zatim moc dobre funguji na nemoci dychacich cest. Ja tam chodim hlavne kvuli alergiim a ekzemu a to pry bude trvat tak dva roky, takze zatim zadny viditeny vysledek. Ale ekzem u deti bude asi jiny nez ten dlouholety u dospelaka. Tak vlastne moc neporadim, jen ze mam taky nadeji, ze to snad zafunguje, kdyz na neco jineho to pomaha.
Drzim palce, at najdete nakeho dobreho doktora, pripadne doporucim tu nasi (u metra Roztyly
)
Ahoj budem rada za kontakt, asi radsej tu Prahu 3, ale obom dakujem. Liecili ste tam deticky?
Ekzem jsem vyřešila tim že jsme vynechali bílou mouku, bíly cukr a mléko, je to vždy spojeno s trávením. Kontakt na homeopatku Ti napíšu do SZ ![]()
Ahoj, leni a ako ste prisli na to, ze je to mukou, cukrom, ja nic z toho do varenia teda nedavam, ale pecivo mu davam …diky
jayjay píše:
Ahoj, leni a ako ste prisli na to, ze je to mukou, cukrom, ja nic z toho do varenia teda nedavam, ale pecivo mu davam …diky
Ahojky! zkusila jsem pect doma kváskový chleb. S celozrnne žitné mouky, a za 14 dni po ekzému ani památky.
Pak u babíčky jsme měli cukroví a další den jsem viděla jak se to vraci