Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych to nechala být, pokud je jinak spokojený a dost pije, jak bude méně pít, tak raději k doktorovi, děti přece jen nemají takovou rezervu tekutin jako dospělí.
j.a.n.i1 píše:
Já bych to nechala být, pokud je jinak spokojený a dost pije, jak bude méně pít, tak raději k doktorovi, děti přece jen nemají takovou rezervu tekutin jako dospělí.
No s tím pitím dnes nevím to jsem se mamky nezeptala, na dnešek si ho vzala k sobě, já bych nebyla schopná se o něj starat
Nevím co bych dělala, kdybych neměla možnost někomu zavolat aby mi pomohl…
mamka taky říká, že to nemám řešit(má 4 děti tak asi ví líp než já) ale bojím se aby z toho nebylo něco víc..
Miso: pokud jis si jista ze mu rostou zuby tak to nech.Mala to miva taky tak.Joa 6 kakat je ji malo klidne co hodina.
kattkka píše:
Miso: pokud jis si jista ze mu rostou zuby tak to nech.Mala to miva taky tak.Joa 6 kakat je ji malo klidne co hodina.
No jistá, nejistá na stoličkách má boule budoucí špičáky má zarudlé a nateklé… Asi to budou ty zuby… Jak dlouho je ten průjem normální, do tý doby dokavad nevyrostou?
Zuby, kluk to má taky tak. POkud nezvrací a pije, nic bych neřešila.
Miso: dokavad se neproreze ale mezitim byli i dny zacpy..teda aspon takhle jsem to vypozorovala u male.
Michaelakkk píše:kattkka píše:No jistá, nejistá na stoličkách má boule budoucí špičáky má zarudlé a nateklé… Asi to budou ty zuby… Jak dlouho je ten průjem normální, do tý doby dokavad nevyrostou?
Do té doby, než se prořežou. Prvně týden, s každým dalším si dává víc a víc na čas, teď to trvá už 3. týden, ale kadí „jen“ 2-3× za den.
Alpaka píše:Michaelakkk píše:Do té doby, než se prořežou. Prvně týden, s každým dalším si dává víc a víc na čas, teď to trvá už 3. týden, ale kadí „jen“ 2-3× za den.kattkka píše:No jistá, nejistá na stoličkách má boule budoucí špičáky má zarudlé a nateklé… Asi to budou ty zuby… Jak dlouho je ten průjem normální, do tý doby dokavad nevyrostou?
tak holky nevím nevím, Samuel mi začal ted zvracet
chytl to od nás
snad to nebude nic vážného........
AHoj všichni, řeším takové dilema syn už má 2-3 den průjem, ale není to tak, že to z něj teče, jsou to i tušší kusy, ale kadí třeba 6× denně. Předtím zase pár dní kadit nemohl měl zácpu, rostou mu stoličky a špičáky, měl zvýšenou teplotu a kadil i přes noc, co neromálně nekadí. Včera večer bylo blbě mojí babičce, zvracela, ale ráno bylo OK adnes v noci to chytlo mě, myslela jsem, že v tom kýblu nechám vnitřnosti
Pardon za detailnost, prostě jsem si myslela, že umírám, až před hodinkou jsem se trošku probrala, ale neudržím se na nohou a je mi furt zle… Myslíte, že by to mohlo mít spojitost se synovým průjmem? Ale on normálně řádí, hraje si směje se, jí míň, ale to taky usuzuju těm zubům… Mám to řešit, nebo nechat být? Po jak dlouhý době bych měkla zajít k Dr. ?