Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky malá má horečku 39,5 měřila jsem ji v zadečku. To se odečítá 0,5? Takže má vážně 39
???
Můžu ještě? ještě jsme neměli tak vysokou.. zábali? nebo jen zkusit srazit? sirupem nebo čípkama?
Ahoj,
nám zabírali hodně ty čípky, zábal bych nechala až na později, kdyby se horečka neklesala, zkusila bych ten čípek…
Už si nepamatuji názvy, kluky mám čtyřlté a čípky do nich neodstanu, určitě v lékarně poradí..
Ahoj holky. Dceři v úterý večer naskočila vysoká horečka, šplhalo se to k 40. Trvalo to jeden den, středa večer už 38,4. Čtvrtek ráno nic, a včerejšek úplně v pohodě. Dnes v noci zase 38. Teď už 38,6. Dnes zajdu asi k dr., i když musím na zástup, ale přece jen bude víkend. Projevuje se takhle nějaká nemoc? Jinak je v pohodě jen má rýmu, ale tu má už delší dobu…Děkuji za rady
Viróza? Nevím, mě vždycky vadí, když si dá horečka jeden den pauzu a pak se zase objeví. pokud ji nic jinak není, tak to snad bude v pohodě. kolik je dceři,
@Halamka 2 roky. Ještě mě to můžou být zuby, chybí ji druhé stoličky
To je malinká-to může být cokoli
6. nemoc asi ne, tam horečky přestávku nemají, tipla bych to na virózu /to úterý+středa/ a teď možná zuby? Kdo ví…
Dr to určitě rozlouskne ![]()
@Elisenika No vida, taková potvora a bez nějakých příznaků… tak ať je brzy lépe
![]()