Zánět středního ucha-je nakažlivý

120
26.6.09 10:33

Zánět středního ucha-je nakažlivý

Ahoj,

sanovi píchali ve středu ucho :( .Nevím jestli měl přímo zánět středního ucha,ale asi ano.Máme Pamycon na kapání do ucha a nosu a antibiotika po 12h.

V sobotu bychom měli jít na oslavu narozenin, kde bude další malé dítě.Může ho syn nakazit? Pokud ano, tak bychom tam samozřejmě nešli.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
26.6.09 10:50

neměl by byt nakazlivy, zvlast jestli bere antibiotika. ale mozna by mel byt spis doma kvuli sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.6.09 10:56

Pudloslavo díky.

Vím, že by měl být doma.Ale ono mu už vůbec nic není(tedy do ucha samořejmě nevidím,jak je zhojené),spí š se nudí a tak se na tu změnu spíš těší.Samozřejmě bychom ho převezli autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.6.09 11:04

neviem či je to nakazlive,ale myslim,že nie.Hlavne by som nikam nešla.Predsa to v sobotu budu 3 dni po pichani,tak myslim,že to ešte OK nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
26.6.09 11:38

Ahoj,
co vím, tak zánět středouší může být i virovej, ten nakažilivej je :?

Jinak mladší měl zánět středouší loni v srpnu, pár dní po píchnutí ucha jsem měla domluvený rande s kamarádkama a jejich dětma, tak jsem se ptala doktora, co on na to a on mi řekl, že pokud si děti nebudou navzájem hrabat do uší, tak v klidu můžu jít. Všechno bylo OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.6.09 12:25

Holky díky!

Tak mi to nedalo a pro svůj dobrý pocit a klid jsem zavolala dětskému Mudr. a ten mi řekl,že pokud má antibiotika tak po 2-3 dnech by měli být bakterie zničené, takže by měl být OK.
Ale zatím se ještě rozmýšlím, jestli někam jet.mMalý by moc chtěl, protože se těšil na babičku,ale já mám strach z náhody. Synovec, který tam také bydlí může něco chytit jinde(už ho 2× ucho bolelo) a já pak budu za nezodpovědnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí