Kdy vám zabrali ATB

304
27.6.09 12:15

Kdy vám zabrali ATB

Ahoj holky, už od úterý máme horečky 38-40stupnů. Ve čtvrtek udělal Mudr.test CRP měla 28. Tak nám dal ATB.Poprvé jsme dali ve čtvrtek v 19,00 ale horečky pořád přetvávají. Kdy vám zabrali ATB. Jinak malá je docela v pohodě. Díky P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
27.6.09 12:35

Ahoj Petule, ATB zabírají po 3-4 dnech, ještě je nebere ani 48 hod, očekávala bych zlepšení tak zítra k večeru. Držím pěsti, ať jste brzo v pořádku. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.6.09 15:02

Souhlas s Fragolou, ještě je brzo. Tedy pokud to nebyla ATB píchaná, což v 19 hodin nepředpokládám - Zuzka měla 3 injekce penicilinu na spálu a efekt byl už druhý den ráno (tedy necelý den po první injekci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.6.09 17:18

Děkuji za odpovědi. ATB máme jako sirup. Docela jste mě uklidnili. Horečky jsou moc vysoké (hlavně v noci kolem 40-40,5) a nejdou moc srazit. Navíc má většinou studené ruce a nohy tak zábaly radši něděláme. Doufám že už to brzo přejde. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.6.09 21:01

Ahoj Petule, prosím tě, jen malá rada, dávejte k ATB něco na střevní mikrofloru, aby potom mimi nemělo průjem. naše malá na to hodně trpí, ATB jsme měly už 3 x a vždycky k tomu byl takovej příšernej průjem, zapáchající jako čpavek a hodně moc opruzelej zadeček. Dokroři doporučují hylak 3×1ml, pokud nebudete mít takový problémy, tak třeba jenom 1×1ml, aby se mikroflora obnovila do normálu.
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
28.6.09 09:30

A to jste dostaly ATB na ty horečky ?? Co malé vlastně je ?? Neustupující horečky vypadají na 6 nemoc, pokud vím na tu se ATB nedávají, ale asi je vám něco jiného, jen mě to zajímá…
Ať je to brzo lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.6.09 15:22

Ahoj holky díky za rady. V sobotu večer asi zabrali ATB a od soboty večera jsme bez teplot. jenomže do rána se nám osypala. Tak jsme jeli na pohotovost a tam nám Mudr.řekla okamžitě vy:,–(it. Nic nám nedala kdyby se znovu vrátili horečky tak máme jít ke svému Mudr. Dostali jsme Fenistil. Tak doufám že se nám horečky nevrátí. Pokud budeme v poho tak ve čtvrtek zajdeme znovu udělat CRP a uvidíme.

Akaca: tak průjem jsme asi chytnuli opruzenou prdelku taky máme. Bohužel jsem si to přečetla až ted. ATB jsou vysazené tak už to asi nemá cenu. Ale budu příště chytřejší. Díky

Bubino: ono si taky mysleli na 6nemoc ale horečky trvali 5celých dní byli přes 40 a navíc mí CRP 28 což prej značí zánět. U 6nemoci jsou prej horečky 3dny a kolem 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.6.09 15:28

Já bych tu 6.nemoc taky nevylučovala. Anežka ji měla současně s virozou a zánětem močových cest, horečky pět dní (klesly až v nemocnici po ATB vedených kapačkou přes led) a pak se objevila vyrážka. 6.nemoc byla potvrzená z krve, zánět močových cest z moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
29.6.09 17:26

taky mi to přijde jako 6 nemoc s kombinací virozy, někdy není všechno podle pravidel - proto těch 5 dní, prostě jen horečka a hned ATB, se mi nezdá, CRP sice něco prokázalo, ale doktorka by měla zjistit proč je vyšší. No teď je to každopádně jedno, hlavně že je malá lepší !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.7.09 10:24

Ahoj holky tak jen píšu náš aktualní stav. Vyrážka je pomalu pryč. Dnes jsme byli u Mudr. a CRP je taky v pořádku. Takže se ted musíme zbavit jen průjmu a s tím i bolení bříška a opruzeného zadečku. Ale to nejhorší je za náma. Tak Vám všem díky za rady a info. Taky příště už budu chytřejší a k ATB hned na:,–(ím léky na průjem. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí