Horečka 39,5 i přes léky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
5.7.11 18:36
JanaTadeáš píše:
pipiinka píše:
a nestiplo ho kliste? :roll:
Před týdnem měl klíště,ale hned jsme ho vytáhli ,nebylo ještě moc zapité a nemá po něm na noze ani tečku nic..mohlo by to být i z toho klíštěte? Chodí i dost často čůrat asi tak 10× za hodinu,jen cvrkne,ale nebolí ho to a moč má normální..teplota pořád po podání sirupů nejde pod 38,tak nevím no asi na tu pohotovost zavolám…chjo … :roll:

no já bych odchytila moč a jela bych na photovost.Bolet mít nemusí a 10× za hodinu je jasný příznak zánětu močáku.Oni skontrolují moč proužkem papírku a budete mít jasno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.11 18:57

i z klistete by to mohlo byt aj ten zanet moc. mechyre,opravdu nejlepsi je jet na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
5.7.11 18:57
verenika píše:
JanaTadeáš píše:
pipiinka píše:
Před týdnem měl klíště,ale hned jsme ho vytáhli ,nebylo ještě moc zapité a nemá po něm na noze ani tečku nic..mohlo by to být i z toho klíštěte? Chodí i dost často čůrat asi tak 10× za hodinu,jen cvrkne,ale nebolí ho to a moč má normální..teplota pořád po podání sirupů nejde pod 38,tak nevím no asi na tu pohotovost zavolám…chjo … :roll:
no já bych odchytila moč a jela bych na photovost.Bolet mít nemusí a 10× za hodinu je jasný příznak zánětu močáku.Oni skontrolují moč proužkem papírku a budete mít jasno :wink:

Presne tak. Nechci strasit, segra mela takhle zanet ledvin, tyden mela 40 horecky a brala Paralen na virozu :roll: Taky pak ihned skoncila na kapackach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.7.11 19:01
pipiinka píše:
i z klistete by to mohlo byt aj ten zanet moc. mechyre,opravdu nejlepsi je jet na pohotovost

na to klíště je jěště brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.7.11 19:04
inap píše:
verenika píše:
JanaTadeáš píše:
pipiinka píše:
no já bych odchytila moč a jela bych na photovost.Bolet mít nemusí a 10× za hodinu je jasný příznak zánětu močáku.Oni skontrolují moč proužkem papírku a budete mít jasno :wink:
Presne tak. Nechci strasit, segra mela takhle zanet ledvin, tyden mela 40 horecky a brala Paralen na virozu :roll: Taky pak ihned skoncila na kapackach.

I když ho to při čůrání nebolí ? A moč má normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.11 19:05

jana:jj i to je mozne,my mely ledvinovy reflux a kdyz mely zanet,tez je pri curani nic nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
5.7.11 19:09

Pri zanetu ledvin ji nebolelo nic, mela jen horecky. Co vim, tak prave ten zanet neboli, proto dost casto si clovek ani nemysli, ze by to mohlo byt ono. Behat 10× za hodinu na zachod normalni neni, a i kdyz mas zanet mocaku, tak nemusis mit bolest a hned krev v moci. Ale je to jen uvaha, byt tebou, tak ho ale radsi k doktorovi odvezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.7.11 19:09
JanaTadeáš píše:
inap píše:
verenika píše:
JanaTadeáš píše:
pipiinka píše:

i tak to může být,mě by bylo už divné že chodí tak často.Nucení na močení a malé porce po častých dávkách je příznak.Ajak jsi přišla na to,že moč má normální 8-o ?koukala jsi proti světlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.11 19:14

pokud se neudela rozbor,tak jestli je tam zanet nebo ne se nepozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.7.11 19:17

nález může být makroskopický(vidíš okem) nebo mikroskopický :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.7.11 19:18
verenika píše:
JanaTadeáš píše:
inap píše:
verenika píše:
JanaTadeáš píše:
pipiinka píše:
i tak to může být,mě by bylo už divné že chodí tak často.Nucení na močení a malé porce po častých dávkách je příznak.Ajak jsi přišla na to,že moč má normální 8-o ?koukala jsi proti světlu?

No nemá ji zakalenou ani nijak nezapáchá je normální,ale prostě jen trochu ucvrkne…no nejsem doktor,beru to podle sebe se zánětem močáku a ledvin mám zkušeností až až..
ale jak říkáte může to být i bez bolesti ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.7.11 19:20

JanaTadeáš- no pokavaď máš zkušenosti tak mě prvě zaráží,že tě tahle možnost nenapadla 8-o Za sebe,já bych jela s močí na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.11 19:24
verenika píše:
nález může být makroskopický(vidíš okem) nebo mikroskopický :-)

to ano,ale vzdy se dela mikro:-)nebo aspon v nemocnici ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
5.7.11 19:28

Jen teda nevim, jak u vas na pohotovosti, tam budou mit max. ten papirek. Ja, pokud mam takovyhle podezreni, tak jezdim rovnou do nemocnice, tak snad vas kdyztak z ty pohotovosti nekam poslou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.7.11 19:31
pipiinka píše:
verenika píše:
nález může být makroskopický(vidíš okem) nebo mikroskopický :-)
to ano,ale vzdy se dela mikro:-)nebo aspon v nemocnici ano

prvotně s udělá moč sediment(statimově za 30minut),moč na mikraci trvá několik dní :wink:

No nic,snad bude zakladatelky malý v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+