Horečka po očkování jako reakce, máte zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pajina1111
10.11.12 21:35

My měli na období očkování homeopatika a ťukám, všechny 3 zatím proběhly naprosto v pohodě a bez problémů. Ani teplotka, ani protivnější mimčo než obvykle, prostě parááááda. :palec: Ať mi nikdo netvrdí, že homeo jsou na nic.. Už mám zásobu a na každé očkování jsem vyzbrojená :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
344
11.11.12 00:48
@Pajina1111 píše:
My měli na období očkování homeopatika a ťukám, všechny 3 zatím proběhly naprosto v pohodě a bez problémů. Ani teplotka, ani protivnější mimčo než obvykle, prostě parááááda. :palec: Ať mi nikdo netvrdí, že homeo jsou na nic.. Už mám zásobu a na každé očkování jsem vyzbrojená :-) :mavam:

Pokud nebyla teplota ani jina typicka znamka cinnosti imunitniho systemu, tak to muze znamenat, ze vakcina vubec nevzbudila imunitni system k cinnosti. Schvalne nech za rok zjistit protilatky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
11.11.12 11:30
@Pajina1111 píše:
My měli na období očkování homeopatika a ťukám, všechny 3 zatím proběhly naprosto v pohodě a bez problémů. Ani teplotka, ani protivnější mimčo než obvykle, prostě parááááda. :palec: Ať mi nikdo netvrdí, že homeo jsou na nic.. Už mám zásobu a na každé očkování jsem vyzbrojená :-) :mavam:

Ahoj :mavam: můžu se zeptat jaká homeopatika používáš :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajina1111
11.11.12 16:51

Máme kombinaci Silicea 9CH a thuja 9CH, dávají se 2 dny před a 2 dny po očkování,2× denně rozpustit 2 kuličky v kapce vody(od každého),dávám mu to každé zvlášt, asi minutku po sobě.

Na ty protilátky se zeptám, ale doktorka mi říkala, že není podmínka mít po očkování horečku ani jiné negativní účinky, tak uvidíme..

• Citovat
  • Upravit
11.4.25 01:49

Horečka 3 dny po očkování

Ahoj, mohla bych se zeptat zda měl někdo reakci po očkování až třetí den? Malý měl po první dávce Pneumokoka hned noc po očkování horečku. Teď při druhé dávce ji neměl a najednou 3tí den teplota po odečtení 38,3. Nevím jestli to považovat za možnou reakci nebo je to něco jiného. Žádné jiné příznaky nemá. Děkuji za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
11.4.25 02:58
@Peťule761 píše: Více

3 dny po očkování Pneumokoka bych to viděla spíše na nějakou virózu než u očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek