Horečka, asi omdlím :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
9.1.12 10:46
ŠárušN píše:
Vzala jsem si paralen, zatím je mi pořád stejně, hodně piju, zkusím zábal a popř. další prášky. Už jsem napsala sms z internetu babičce i manželovi. Ti se spolu dohadovali co dělat, ale nikoho mi sem poslat nemůžou. Naše babička zkoušela volat i na charitu :lol: no připadám si jak blbec. Manžel slíbil že až se vrátí, odvezl by mě na pohotovost, ale zatím to musím zvládnout sama, takže srážím horečku jak to jde, uvidíme co bude dál… Kredit mi fakt nikdo nekupujte, jsou na tom lidé mnohem mnohem hůř, mě stačí když o tom mám s kým mluvit. Fakt vám děkuji. Nějak to zvládnu. :)

Vem si najednou dva paraleny - zabere to rychleji. To můžeš i pokud by jsi kojila. Radila mi to tenkrát přímo doktorka, když jsem ji volala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
9.1.12 10:46

Ještě mě napadlo, že by mohl manžel zavolat praktickému, aby se na tebe přijel podívat, když je ti tak blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.1.12 10:52

Pokud nemáš studený končetiny skoč na chvilku do vlažný sprchy nebo vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.12 10:59

No já bych spíš myslím, že by měl dojet partner z práce.. Určitě by mu na dnešek vyjímečně dali nějakou uvolněnku.. :nevim: Něco jako paragraf..
Samozřejmě pokud to neni nějaký kamioňák , nevím, jak tvůj muž pracuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
9.1.12 11:01

sakra, tak to je teda prekérka..........holky už psaly o tom Paralenu, na moje dospělácký děti zabírá octový zábal na nohy, teď nevím přesně ten poměr octa a vody, ale v hrnci smíchám ocet s vlažnou vodou, namočím do toho bavlněné ponožky, natáhnout, přes ně jedny suché vlněné nebo prostě jiné suché teplé ponožky a lehnout............hlavně se snaž ležet co to jde, vezmi si děcka do postele s hračkama, pusť těm větším nějaké pohádky, hlavně vydržet v klidu.......a pít, pít…

• Citovat
  • Upravit
3230
9.1.12 11:01

Asi by tam už byl kdyby mohl… :think: A je to OČR - ošetřování člena rodiny, někdo prostě ke třem dětem nastoupit musí, když je mamka na odpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.1.12 11:04

teple ponozky namoc do studene vody s octem nebo slivovici, oblec je a az prestanou chladit, zanovu namocit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.1.12 11:05

Taky si myslím, že by dostal OČR. Já jsem nefunkční už při 38. Při 40 bych si nezvládla dát ani tu sprchu, natož se postarat o 3 raubíře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.1.12 11:05

zedne zbytecne prehrivani v posteli, telo potrebuje ochladit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.12 11:07

No já přesně vím co prožíváš a to mám jedno dítě…
myslím si,ž e co tady radí holky je ok, ale jako s tolikati dětmi nemáš šansi nějak ležet a léčit se :think: Malý měl 2 měsíce já na odpis on nemocný, takže se vlastně letalo kolem dítěte. Poku ty máš ještě jedno nemocné, další mimi a jedno živé, tak jsem to pochopila, tak si asi ráda, že si uvaříš čaj… určitě se nepletu :nevim:
Proto jsem i napsala, že by prostě měl být muž doma…Asi nemůže, ale nech se zeptá, ono většina chlapů řekne, že nemůže- ani se nezeptá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
9.1.12 11:08

tady nejde o přehřívání, ale pokud si udělá ten zábal, tak musí proboha ležet.........to za prvé a za druhé je snad logické, že s 40C teplotu nebude lítat po bytě......

lucie.t píše:
zedne zbytecne prehrivani v posteli, telo potrebuje ochladit
  • Citovat
  • Upravit
14335
9.1.12 11:10

Logické to je, ale ne se třemi dětmi :nevim: teda si to opravdu nedokážu představit, že by měla ležet u toho nemocné dítě, o které musí pečovat, mimčo, přebalovat krmit, vařit a ještě starší dítě :think:
Přeju hodně sil…

Příspěvek upraven 09.01.12 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.1.12 11:10

napadlo mne kdyz mas net tak napis z netu nejake kamaradce at ti prijde pomoc a od ni zavolej nejakemu lekari :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.1.12 11:12

Věřím, že už Ti to brzy sleze. Miminko bych nechala v postýlce, pokud je to trochu možné (i když třeba bude řvát - když jsem naposledy měla čtyřicítky, tak muž byl taky na opačné straně republiky, a dítě ječelo jak protržené kontinuálně hodinu a půl, ale nedalo se nic dělat, naštěstí to bylo večer, kdy jsem starší dva už stačila uložit). Zbytku bych pustila pohádky, i když je jasné, že s tím nevystačíš celý den, ale odpoledne se Ti třeba už uleví. Na oběd bych vylovila z mrazáku nějaké párky, namazala jenom chleba, nebo prostě jim dala nějakou takovou hrůzu. Dětem stačí i suché nudle.
Nejhorší je, jestli jeden je taky nemocný a k tomu blije. No drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.12 11:16

Já si pamatuju, že jsem nemohla z postele ani vstát, že se zatočila hlava, viděla jsem rozmazanně a blila, takže to bylo hrozné a mimčo..
Volala jsem kde mohla a většnou se i ostatní báli , aby to nedostali, takže si i myslím,že proto se moc pomoc nehrne…
napadlo mě třeba švagrová a nebo pokud máte v rodině mladou slečnu, 14,15 že by ti skočila pomoct uklidit, uvařit dětem čaj atd, ale opět, každý se bude bát aby se u vás nenakazil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí