Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, nemáte nějaký tip na přírodní preparáty na zvýšení imunity u dospělého?
Známe echinaceu, aloe vera a hlívu ústřičnou. Nemáte ještě nějaký tip? Bylinky, preparáty, vše možné jako doplněk k lékům? Díky moc za jakýkoli nápad ![]()
česnek
Jsou i nějaké česnekové kapky,sice dost drahé,ale prý zázrak ![]()
přikláním se k česneku. je dobrý nejen když už na člověka něco leze nebo je nemocný, protože je to velice silné přírodní antibiotikum, ale i jako prevence funguje
Česnekové kapky jsou přírodní prostředek proti ateroskleróze. V podstatě je to lihový výluh aromatických česnekových látek.
Jistě, ze předražené ceny se dá prodat cokoli. Za minulého režimu jsme si lihový výluh česneku dělávali sami. ![]()
ještě jedno upozornění - určitě nejíst česnek nalačno nebo samotný. je velice silný a pro osoby se zažívacími problémy se doporučuje extrakt, nebo kapky, tabletky…
A jinak si zkus sehnat nějakou knížku o přírodních léčivých preparátech, mě třeba napadá „Zelená lékárna“ od botaniků Větvičky, Jeníka a Skorňakova. Poprvé vyšla už před 25 lety, od té doby ještě čtyřikrát…
Tam je různých přírodních léčiv přes 200…
(No a na posílení imunity funguje třeba žesšenový kořen, křen nebo i rebarbora, mimo jiné…
)
moc prosím o rozepsání zkušeností s rakytníkem, rakytníkovou šťávou nebo v jaké formě? Trpím opakovaně na angíny, záněty moč. měchýře, měla jsem i pásový opar, normální opary…
Jsem stále hrozně unaveny. Pochodím po městě tak 3hod, přijdu domů a 4-6hod spím. Když něco musím udělat, spím i 18hod. A nevím jak na to a co s tím. Když to řeknu doktorům, tak to přejdou a nic se nedozvím. Vážně nechápu, nač máme lékaře? Jim stačí položit poplatky, které jim jdou do kapsi, a zase jít, hlavně nic od nich nechtít. Standa.
Já si kapu tinkturu z lichořeřišnice a na to jak jsem do sebe musela cpát antibiotika, jsem teď nemocná minimálně
https://nadeje-byliny.eu/…e-vetsi.html