Bylinky na zvýšení imunity dospělého

6569
7.1.12 15:12

Bylinky na zvýšení imunity dospělého

Ahoj holky, nemáte nějaký tip na přírodní preparáty na zvýšení imunity u dospělého?
Známe echinaceu, aloe vera a hlívu ústřičnou. Nemáte ještě nějaký tip? Bylinky, preparáty, vše možné jako doplněk k lékům? Díky moc za jakýkoli nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
7.1.12 15:18

česnek :palec: :mrgreen: Jsou i nějaké česnekové kapky,sice dost drahé,ale prý zázrak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.1.12 15:20

rakytník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 15:22

přikláním se k česneku. je dobrý nejen když už na člověka něco leze nebo je nemocný, protože je to velice silné přírodní antibiotikum, ale i jako prevence funguje

• Citovat
  • Upravit
18305
7.1.12 15:22

Česnekové kapky jsou přírodní prostředek proti ateroskleróze. V podstatě je to lihový výluh aromatických česnekových látek.
Jistě, ze předražené ceny se dá prodat cokoli. Za minulého režimu jsme si lihový výluh česneku dělávali sami. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.1.12 15:23

Jinak taky existuje česnekový výluh, lisovaný v tabletkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.12 15:26

ještě jedno upozornění - určitě nejíst česnek nalačno nebo samotný. je velice silný a pro osoby se zažívacími problémy se doporučuje extrakt, nebo kapky, tabletky…

• Citovat
  • Upravit
18305
7.1.12 15:28

A jinak si zkus sehnat nějakou knížku o přírodních léčivých preparátech, mě třeba napadá „Zelená lékárna“ od botaniků Větvičky, Jeníka a Skorňakova. Poprvé vyšla už před 25 lety, od té doby ještě čtyřikrát…
Tam je různých přírodních léčiv přes 200…
(No a na posílení imunity funguje třeba žesšenový kořen, křen nebo i rebarbora, mimo jiné… ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.1.12 15:29

Ježiš, moc dík za tipy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.1.12 15:45

kolostrum, houba reshi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
7.1.12 16:40

tak já beru na imunitu rakytníkový sirup a fakt pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.1.12 16:44

zvýšení imunity je příliš široké téma,jaké obtíže jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
11.1.12 17:42

moc prosím o rozepsání zkušeností s rakytníkem, rakytníkovou šťávou nebo v jaké formě? Trpím opakovaně na angíny, záněty moč. měchýře, měla jsem i pásový opar, normální opary…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ssixx
26.4.12 16:44

Hrozná únava

Jsem stále hrozně unaveny. Pochodím po městě tak 3hod, přijdu domů a 4-6hod spím. Když něco musím udělat, spím i 18hod. A nevím jak na to a co s tím. Když to řeknu doktorům, tak to přejdou a nic se nedozvím. Vážně nechápu, nač máme lékaře? Jim stačí položit poplatky, které jim jdou do kapsi, a zase jít, hlavně nic od nich nechtít. Standa.

• Citovat
  • Upravit
3736
4.1.18 11:14

Já si kapu tinkturu z lichořeřišnice a na to jak jsem do sebe musela cpát antibiotika, jsem teď nemocná minimálně :palec: https://nadeje-byliny.eu/…e-vetsi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí