Horečka, asi omdlím :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
9.1.12 11:18
kvaček píše:
Já si pamatuju, že jsem nemohla z postele ani vstát, že se zatočila hlava, viděla jsem rozmazanně a blila, takže to bylo hrozné a mičo..
Volala jsem kde mohla a většnou se i ostatní báli , aby to nedostali, takže si i myslím,že proto se moc pomoc nehrne…
napadlo mě třeba švagrová a enbo pokud máte v rodině maldou slečnu, 14,15 že by ti skočila pomoct uklidit, uvařit dětem čaj atd, ale opět, každý se bude bát aby se u vás nenakazil…

Třeba nějaký puberťák, který se rád uvolní ze školy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.1.12 11:20

Hlavně si někoho zajisti na další dny - když ti bude úžasně, může se vrátit do práce, ale já měla ty čtyřicítky před týdnem 4 dny v kuse, díkybohu za víkend, že byl manžel doma. OČR může dostat kdokoli z domácnosti, takže pokud bydlíte s rodiči, tak i babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.1.12 11:29
Dorothea píše:
tady nejde o přehřívání, ale pokud si udělá ten zábal, tak musí proboha ležet.........to za prvé a za druhé je snad logické, že s 40C teplotu nebude lítat po bytě......
lucie.t píše:
zedne zbytecne prehrivani v posteli, telo potrebuje ochladit

jasne, ze lezet, ja mela na mysli treba prikryti nekolika perinama, aby se pekne vypotila. staci slaba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
9.1.12 11:35

Děkuji za reakce, prekérní situace to je, to máte pravdu :) Ležet moc nemůžu, starám se o nemocné dítě a mimčo taky zabere dost času a když má bolení, ležet se s ním nedá. Ti dva starší kolem sebe nemůžou ani projít, jinak je z toho rvačka, takže jsou každý zvlášť a lítam z jednoho pokoje do druhého. Díky Bohu mi paralen už zabral, cítím se trošku líp, můžu i něco dělat. Manžel je OSVČ a jel pracovně na druhou stranu republiky, ale snaží se, volal mé kamarádce, ale její syn je taky nemocný, pak ještě zkoušel mou ségru, ta má taky malé dítě ale nechala by ho někomu na hlídání. Ale já nechci aby se od nás nakazila, nechci to zbytečně šířit. Zatím to zvládám sama, oběd dneska neřeším - já a mladší syn jsme nemocní a jíst fakt nebudeme, staršího jsem odbyla jogurtem, příp. namažu chleba a teplé jídlo udělá tatínek až bude doma. Malému stačí moje mlíko. My už to nějak zvládneme, na omdlení už mi není. Ještě jednou moc děkuji za tolik rad.

• Citovat
  • Upravit
2183
9.1.12 12:01

no hlavne ze uz je lepe. pokud nekojis muze si zdrave deti vzit sestra k sobe do vecera a ty se postarat uz jen o to nemocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
9.1.12 12:49
marieondatra píše:
no hlavne ze uz je lepe. pokud nekojis muze si zdrave deti vzit sestra k sobe do vecera a ty se postarat uz jen o to nemocne.

No právě že kojím. Nejstarší je zdravý a mohla by ho sestra pohlídat, ale ona bydlí taky celkem daleko, auto nemáme ani já ani ona, musela by si pro něho přijet autobusem a než by se dočkali zpátečního spoje, byl by už můj manžel doma, takže to nemá cenu. Zítra už ho dám do školky a doufám že i mě bude líp, popř. by zůstal manžel doma, takže to už bude v pohodě. :)

• Citovat
  • Upravit
ŠárušN
9.1.12 14:02

Hmm tak jsem to zakřikla. Horečka 40,2°C, mladšímu (taky nemocnému) se udělalo dobře a začal s bráchou tak zlobit, že jsem za nimi musela furt běhat a napomínat je. Nepochopili že mamince není dobře. Tak jsem klepla na sousedku naproti, naštěstí byla doma a zrovna měla čas, tak si je na chvíli vzala. Moje mamka mi domluvila doktora, přijde se na mě podívat domů. Takže je vidět že nejsem úplně odříznutá od světa. :) Nepomáhá brufen ani studený zábal. Snad to přežiju :lol:

• Citovat
  • Upravit
4989
9.1.12 14:22

zkus ty ponozky s octem, to vazne dela divy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
9.1.12 15:29

Na teplotu je lepší paralen a radši 2, to srazí horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
9.1.12 18:19

Doufám, že už u ŠárušN byl ten doktor..........ta horečka je fakt děsivá.........měla jsem teď v prosinci dvě anginy za sebou, horečku „jen“ 39 a 3dny jsem si myslela, že je to moje poslední hodinka......peklo.....byla jsem naposledy nemocná někdy před 10ti lety, takže si dovedu živě představit, jak je ti blbě.......

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
9.1.12 18:20

jj, já se za ně taky přimlouvám, u nás to je poslední, co zabere, když nefungujou léky…

lucie.t píše:
zkus ty ponozky s octem, to vazne dela divy
  • Citovat
  • Upravit
4989
9.1.12 20:32
MUFICE píše:
Na teplotu je lepší paralen a radši 2, to srazí horečku.

s tim paralenem radeji opatrne, uz si ho brala a ve vetsich davkach muze spis uskodit, nez pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
10.1.12 12:06

Tak včera jsem tu měla toho doktora a dostala jsem jakousi injekci a to mi tu horečku srazilo. Takže se to apk dalo do večera vydržet, mohla jsem se postarat o děti. Dnes mám ještě pořád horečku, ale už ne tak vysokou, je mi líp :) Nejstarší dítě mám ve školce a zvládám všechno úplně v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
2183
10.1.12 16:09

tak to je fajn ze je lepe. ja dnes od.rana bleju a lezim ale prcek je.desne.hodny a hraje.si sam takze to zvladam tedy az na to bliti to nic moc.
tak at je uz dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
10.1.12 22:40

Tak to jsem taky ráda, že už je to lepší. Držím palce, ať se brzo vymarodíš. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex