Horečka nad 38°C v 38. týdnu těhotenství

7
16.6.18 19:30

Horečka nad 38°C v 38tt

Ahoj holky jsem 38+2tt, teď jsem si naměřila teplotu 38,2°C. Ráno jsem zvracela, měla jsem bolesti v kříži a břicha, po teplé vaně to přešlo. Chvíli jsem se prospala. Břicho trochu ještě poboliva. V noci jsem měla také bolesti, moc jsem nenaspala. Do porodnice se nemohu dovolat. Holky je nutné jet do porodnice nebo bude stačit paralen? Děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
16.6.18 19:59

já bych si nic sama neordinovala a sjela do té porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
16.6.18 20:03
@Nevinna píše:
Ahoj holky jsem 38+2tt, teď jsem si naměřila teplotu 38,2°C. Ráno jsem zvracela, měla jsem bolesti v kříži a břicha, po teplé vaně to přešlo. Chvíli jsem se prospala. Břicho trochu ještě poboliva. V noci jsem měla také bolesti, moc jsem nenaspala. Do porodnice se nemohu dovolat. Holky je nutné jet do porodnice nebo bude stačit paralen? Děkuji moc :mavam:

Radši tam zajeď. Sama bych si nic neordinovala a ani bych to neprechazela.

Ať to to dobře dopadne. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7
16.6.18 20:05

Děkuji holky až dcera usne zkusím ještě zavolat, když se nedovolam tak pojedeme. Dcera má právě zatím zvýšenou teplotu a manžel má 38, vypadá to na nějakou virózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
16.6.18 20:14

Jsem ve 36tt a mam to same,od rana zvracim a teplotu mam take…dopoledne me bylo hrozne,mela jsem jen caj a piskoty,tedka uz je me lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
16.6.18 20:17

@Kikulele @Nevinna Ono teď něco zase řádí, ve velkém. V každém případě bych to ani u jedné z Vás neriskovala a radši zajela do porodnice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky