Zánět palce a těhotenství

482
15.6.18 21:18

Zánět palce a těhotenství

Ahoj jsem v 36+3 tt a mám už rok neléčený nebo míň než rok… teď nevím. Jedná se o palec na pravé noze. Místo popisu přiložen obrázek. Říkali v porodnici ať stim jdu do porodu na chirurgii jenže v pondělí jdu na další poradnu do porodnice a před třemi lety jsem rodila v 36+5 takže už možná nestihnu před porodem a ani nechci az po porodu.
Před tehu jsem to léčila na noc černou mastí ( višňák) a obvaz. Jenže když jsem si našla čas, že zajdu na operaci jsem se dozvěděla, že jsem opět těhotná. Takže z chirurgie sešlo a celé těhotenství jsem to nechala radši bála jsem se, že by to uškodilo miminku.
Když jsem v 5. měsíci vystupovala s kočárkem z busu tak jsem to na něj postavila…a té krve :,( :poblion:

No nevíte co ty 3 poslední týdny si mohu koupit v lékárně? Poradíte něco jiného než operace? Prý mi to mohou amputovat poporodu straší můj gynekolog. A neubližuje to miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
15.6.18 21:22

Ženská, oholil si palec :roll:

Příspěvek upraven 15.06.18 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
15.6.18 21:24

Ženská, jak si to mohla nechat dojít tak daleko :roll: :roll: :roll: proč si na tu chirurgii nesla i jako těhotná??? Však bys jim to tak řekla a oni by neudělali nic, co by ublížilo plodu :zed: :zed: :zed: je to pěknej hnus a radu nemám. Já bych byla u doktora už daaaaaaavno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
15.6.18 21:34

@CoocaCola jako promiň, ale s tímhle bych tedy na nic nečekala a letěla na pohotovost ať ti něco dají, zvlášť, když jsi těhotná. To nemáš úctu ani k tomu malému, když si v sobě necháš nějaký zánět?! A ještě to léčit nějakýma pochybnýma mastma..... :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.6.18 21:38

Tak si to nech vyčistit bez umrtvení, to miminku neublíží ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
15.6.18 21:40

Na tohle nic než chíra nepomůže. Ani černá mast (ta mi snad nepomohla nikdy na nic). Měla jsem to taky podobné jako ty asi rok neléčené, šla jsem na chíru a tam to ambulantně hned ošetřili (strhli nehet a vyčistili). Po čase (asi po půl roce) jsem musela ještě na plastiku nehtového lůžka.
Nevím, čeho ses v těhotenství bála. Pod celkovou narkózou se to nedělá, jen se lokálně umrtví a myslím, že takový zánět je pro těhotenství mnohem horší než jednorázové lokální umrtvení někde na noze, které je stejně cca za 3 hodiny pryč. Doporučuju to stihnout ještě před porodem, ale nevím, jak se na to budou tvářit na té ambulanci, žes to hned neřešila a takhle před porodem to mohou i odmítnout, ale lepší se aspoň poradit nebo dočasně ošetřit a po porodu zákrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.18 21:42

Jasně, chirurgický zákrok je pro dítě horší, než mít celé těhotenství zánět v těle. Od kdy jako? :roll:

Šla bych k chirurgovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.6.18 21:42

Běž na chirurgii, dítěti to nic neudělá. Pak to zase budeš odkládat že máš děcko a já nevím co.
Opravdu mě fascinuje, jak se některé ženské o sebe po zdravotní stránce nestarají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.6.18 21:49

Dobře zajdu jakmile mi někdo pohlídá druhé nachvilicku jenže problém je, že jsem to na střední měla ve druhaku na druhém palci a pak musela 14 dní ležet a nehýbat se..... takže syn 3 roky a 9. měsíc manžel musí něco dělat a je ravda, že dělá domácí práce a já se starám o dítě jenže nebývá doma občas musí něco pracovně. Takže jo buď si polezim v porodnici s miminkem nebo můžu už teď doma začít a pak se přenesu do porodnice což Thomayerovy mám dvě stanice autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.6.18 21:51

Navíc dítě jde v září do školky přijat a pořád posrany v plence což musím ho dávat na wc kde sedí 3 hodiny vše možné vyzkoušeno a on po 5 minutách po sundání vše komplet v plence takže se starám o skoro tříleté mimino. No je 1.7. termín mám 8.7. jenže v pondělí budu v 36+5 což jsem toho prvního porodila. tak co s operací když musím vařit dítěti a létat okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.6.18 21:52

Nejsou nějaké bylinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.6.18 21:54

Co bude ti řeknou tam, neřeš co bylo když jsi byla na střední, může to být teď jinak. Akort se vymlouváš, měla jsi na to rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.6.18 21:55

No beztak hrozí císařský jelikož je koncem pánevním Verunka.
V pondělí jdu v 9:00 do porodnice a manžel natáčí celý den a mám na cca3 hodiny známou ( důchodkyně) jenže má manžela s ajcajmrem takže ho samotného nesmí dlouho nechat už se bojím , že mi Mirečka přiveze do Thomayerovy a budu tam sním hospitalizována kvůli tomu, že začnu rodit. Může se minulost opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.6.18 21:57

@CoocaCola To že jsi takhle porodila první neznamená že bude i druhý. Neřeš coby kdyby, řeš co je aktualně a to tvůj palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.6.18 21:58

V úterý má manžel volný den kdy bude doma. Jenže studuju maturitu ( mám vyucak) a dělám ten den pololetní testy jelikož je ten týden uzavření klasifikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí