Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele miminko je zdravé a v pořádku když to viděli a viděli, že jsem smrtelně bílá kvůli nedostatku zásob železa hemoglobinu. Tak mě poslali domu, že to těch pár dní do porodu vydrží když to vydrželo celé těhotenství a miminko je zdravé bez závad a rodím za 3 týdny nebo dle doktora i dříve
@CoocaCola píše:
Hele miminko je zdravé a v pořádku když to viděli a viděli, že jsem smrtelně bílá kvůli nedostatku zásob železa hemoglobinu. Tak mě poslali domu, že to těch pár dní do porodu vydrží když to vydrželo celé těhotenství a miminko je zdravé bez závad a rodím za 3 týdny nebo dle doktora i dříve
No, tak sis to okecala
pro miminko to rozhodně zdravé není. To, že je zdrave je fajn, ale potýká se celý vývoj s tvým zánětem. No, tak si uzij zákrok a rekonvalescenci po porodu, až budeš mít doma novorozence. To se určitě trhnes z domu lépe
Snad ti ten prst dřív neshnije a neupadne
![]()
@CoocaCola píše:
A to jsi stihla jít v noci k doktorovi? ![]()
Take jsem na to do 15let trpela.doktor mi opichl palec,strhl nehet a udelal jeden plastický steh.od te doby mam klid.otazka u doktora max.30min..teta mi na nej po par hodinach nechtěně stoupla.byl dobře zafacovany,tak jsem to ani moc necítila… zadnych 14dni jsem nelezela.porad jsem chodila
@mamina89 píše:
No, tak sis to okecalapro miminko to rozhodně zdravé není. To, že je zdrave je fajn, ale potýká se celý vývoj s tvým zánětem. No, tak si uzij zákrok a rekonvalescenci po porodu, až budeš mít doma novorozence. To se určitě trhnes z domu lépe
Snad ti ten prst dřív neshnije a neupadne
![]()
![]()
Jen, ať jí upadne, může pak plakat nad vlastní hloupostí, až zjistí, jak je palec důležitý při chůzi ![]()
@radkka píše:
Jen, ať jí upadne, může pak plakat nad vlastní hloupostí, až zjistí, jak je palec důležitý při chůzi
@Ivuska88 já stim předchozím ležela když mi to na Bořislavce řekl chirurg
@CoocaCola píše:
@Ivuska88 já stim předchozím ležela když mi to na Bořislavce řekl chirurg
Tak si polez znovu s novorozencem, kojícími se co 2 hod, doma
![]()
@pikola takhle gynekolog říkal od 32tt že můžu rodit každým týdnem, porod mám za 3 týdny. Na chirurgii jsem nebyla přes noc, ale dříve v 35+1 což bylo po poradně v porodnici a viděl chirurg, že jsem bílá jak zeď kvůli nízkému hemoglobinu který mám dle gynekologa pod hranicí a že se motám tak se mě až lekl
a řekl když to vydrželo doteď tak to vydrží těch pár týdnů.
Asi už stim do porodu nic nechtěl dělat.
Tak snad by mi řekl něco kynegolog nebo doktorka v porodnici kdyby to nějak ublížilo miminku. No teď se du dále učit na úterní pololetku ze ZSV ( zrovna náboženství a filozofie) pak se uzavírá klasifikace.
a reparat v srpnu to se budu učit po porodu. Spolužačky taky těhotné zvládli reparat z angličtiny a češtiny tak proč né já po porodu
@CoocaCola to je fakt, reparát zvládneš o bez palce. A tebe to nebolí? Neumím si představit chirurga, který tě s tímhle pošle domů. Proč jsi zakládala diskuzi?
@aiwwa No, ja bych tak trochu rekla, že kecá a nikde s tím nebyla…
@j.a.n.i1 píše:
@aiwwa No, ja bych tak trochu rekla, že kecá a nikde s tím nebyla…
Je to možné. Tak je to její noha. Ale nechápu, bála bych se otravy krve a amputace. Čím víc se to bude odkládat, tím hůř. Tohle by si přece doktor nevzal na triko.
@aiwwa když mi na to nešlápne nikdo nebo se nebouchnu…tak nebolí ![]()