Horké tlačítko telefonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.9.23 20:50

Horké tlačítko telefonu

Dobrý večer,

dost mě znervózňuje, že pokaždé, když vezmu do ruky mobil a zmáčknu tlačítko pro otevření, tak je hrozně horké. Když už mobil mám v ruce a používám, tlačítko zchladne. Kdyby byl mobil horký, tak se nedivím, to se stává každému. Tohle se mi teď stalo poprvé, mobil mám už 4 roky. Je to Samsung. Každopádně mobil radši příští týden vezmu do servisu. :? :(

Je tohle normální reakce telefonu, když je léto? Nebo jsou moje obavy oprávněné. :nevim:
Potřebovala jsem se vypsat. Děkuji za vaše rady a odpovědi.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
8.9.23 22:35

Je otázkou, jestli v době nepoužívání v něm neběží nějaký škodlivý software, který se během používání vypne. Pokud telefon má vysokorychlostní nabíjení, může být baterie na konci své životnosti, ke kterému zahřívání patří. Telefon bohužel nemá moc únikových cest pro teplý vzduch. Ale to jsou jen odhady, bez diagnostiky se vaří z vody.

• Citovat
  • Upravit
22.9.23 15:45
@Prostě Vodnář píše:
Je otázkou, jestli v době nepoužívání v něm neběží nějaký škodlivý software, který se během používání vypne. Pokud telefon má vysokorychlostní nabíjení, může být baterie na konci své životnosti, ke kterému zahřívání patří. Telefon bohužel nemá moc únikových cest pro teplý vzduch. Ale to jsou jen odhady, bez diagnostiky se vaří z vody.

Omlouvám se, že jsem neodpověděla co nejdříve, dlouho jsem teď nebyla na e-miminu.

Každopádně děkuji za radu, ještě ten den, co se mi to stalo, tak se telefon rychle vybil a pak, když jsem ho znovu nabila, tak už žádná závada nenastala. Netuším, čím to mohlo být, ale asi byl jen přehřátý. Prvně jsem se bála toho nejhoršího, jako že např. vytekla baterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák