Hormony v příkrmech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
15.3.19 16:51

@Tichošlápek to snad nejdřív zkonzultuji na gynekologii. Udivuje mě chování zdejších uživatelek. Doufala jsem v osobní zkušenosti a né domněnky. Kdybych sama v úvodním příspěvku o své antikoncepci nepodala info, tak kdoví jaké by byla rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.3.19 17:00

@Petkaelik odpovídaly by tebou podanym informacím, tak jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
15.3.19 18:12

Naše 6,5 měsíční holčička to má taky, hlavně na jednom prsu. Z kuřecího příkrmu to určitě není, páč maso ještě neměla.

Ptala jsem se dětské a ta mi řekla, že dokud kojim, jde nějaké množství mých hormonů do mlíka a že je to z toho. HA neberu.

Ad kuřata - měla jsem ty zatvrdliny kolem nějakých 11 let, doktorka tehdy mamce řekla, že je to z kuřat…ale spíš myslím, ze už mi začínaly růst prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.3.19 18:53

@Santa Juana děkuji moc za příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
15.3.19 19:34
@Ou píše:
To je volovina. V kuřatech co se smí prodávat v EU žádné hormony nejsou. Můžou být v mase z USA, protože na ochranu spotřebutele hrají méně, než my.

To není pravda. Nevím, jestli sis nepopletla hormony a antibiotika. Ty opravdu v mase být nesmí. Ale růstové hormony se při vykrmu konvenčních kuřat používají ve velkém množství i v rámci EU, ČR nevyjímaje. Rozdíl mezi EU a USA je v tom, že u nich se smí růstovými hormony krmit i krávy. U nas je toto u hovězího masa zakázané a ani hovezi maso s hormony se k nám nesmí dovážet.

Ale i tak bych kupovaným skleničkam v tomto ohledu věřila a problém spíš prisoudila antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí