Hormony nebo je workoholik?

303
29.2.12 12:45

Hormony?nebo je workoholik?

možná se potřebuju jen vypsat…
Jsem v 7.mesici tehotenstvi. S pritelem se stehujem do vlastniho bytu-jeste to sice chvili potrva, nez se dokonci rekonstrukce apod,ale za chvili uz se dockam/e. Od zacatku tohoto roku se s pritele stava muz posedli praci. Pres tyden stava kolem 6 a jde do kancelare-vraci se az kolem 7,8,9 hodiny vecer-zálezi na dni. je podnikatel-cas si muze naplanovat „podle sebe“ ale i tak se podrizuje potrebam klientu, kolegu, vedouciho apod.nedokaze vypnout. o vikendu kdyz nejede na školení, tak si tam skoleni naplanuji s nadrizeny.kdyz se stane ze ma cely vikend volno, tak nedokaze vypnout-vecne mu zvoni mobil,ze mu volaji klienti nebo kolegove.kdyz chvilu nic nedela-je nervozni-je to podle neho nevyuzitej cas.ano jsou dny, kdy odpocivame, nebo nekam jedem, ale ted kdyz nad tim premyslim, nepamatuju si kdy to bylo naposledy.snad na Vánoce.cas si umi udelat-ale jedine večer, a nebo kdyz se dohodnem hodne dopredu-tak nejaky den o vikendu.ale i tak mam pocit ze se neuvolni uplne :( :( a ma v hlave milion „dulezitejsich“ veci…driv jsme podnikali vylety, prekvapil me ze dojel driv z prace-treba ve 4, a sli jsme na kolečkový brusle apod. ted ne.prekvapi me kdyz konci v 7. navic ted, kdyz jsu tehotna vic myslim na to, ze nechci aby chodil domu jen spat-uz budem rodina.budeme mit miminko-s kterym i ja budu potrebovat pomoc.jsem prvorodicka…rika mi ze je ted takove hekticke obdobi.ale trva to uz dlouho, a nevim, zda to vubec nekdy prejde. ptz jedine jeho planovani je-aby ho povysili atp.....nechci vypadat jako nevdecnica, ze misto toho abych byla rada ze budeme zajisteni si stezuju. snazim se ho podporovat, pochopit- uz nebude zivit jen sebe,ale…od prakticky nedele jsme se nevideli-dojede az dnes vecer kolem 8,ptz ma hodne prace, driv to nebyl problem.posledni 2 mesice to problem pres tyden je,a MUSIM to chapat, protoze to dela jak rika PRO NAS(ano vim dela,ale..)…bydlime jeste kazdy doma, nez se dodela ten byt.....snad me nektera chapete, citim se strasne sama-vim nejsem, mam miminko v brisku-to mam taky vycitky,misto abych se radovala, ze cekame zdravyho chlapecka, tak resim toto :( .....dekuji za precteni az sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
29.2.12 12:54

Myslím,že by měl najít nějaký rozumný kompromis, aby jste taky někdy byli spolu, jinak to nepůjde, na jeho tělo to dřív nebo později bude velká zátěž a potom, mohlo by to mít dost špatný vliv na Váš vztah do budoucna. Ještě si promluvte…

• Citovat
  • Upravit
10048
29.2.12 12:57

Ahoj, mám to hooodně podobné, ale chápu to.
Je potřeba si s ním o tom promluvit, ale zase nemůžeš čekat zázraky. Podle mě je štěstí mít tak pracovitýho chlapa s takovýma možnostma a opravdu je v té práci non stop jen kvůli svojí rodině…Přítelův kolega mám čerstvě narozený mimčo a udělal si to tak že chodí do práce na 4 ráno aby byl aspon kolem 6 doma a mohl koupat atd…Ale je totálně vyfluslej.
Já vlastně nemám řešení, jen za mě buď ráda a neměj strach, on taky nebude nadšenej že na prcka nemá čas a na Tebe a určitě si ho vždycky udělá, ikdyby jen na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
29.2.12 13:06

no…tak to mame stejne,muj muz je take stale v praci…moc stesti to teda neni,penize sice domu prinese,no ale tech dalsich ALE je tam taky spousta …je to dost tezky, byt s prckem vecne sama…
Jestli chces,napis sz,pokecame :kytka:
Jinak drzim palce,abys to nemela jako ja,aby se pritel po porodu zamiloval do miminka,tak ,ze s vami bude travit vice casu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
29.2.12 15:10

No jo, víš, že jsi Zelená vdova? Zrovna nedávno jsem o tom četla článek… Myslím, že psycholog v něm radil partnerskou poradnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí