Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Buď ráda, žes na to přišla včas. Držim palce a přeju hodně sil a štěstí v budoucnu.
ja vim ![]()
ale boli to ![]()
hlavne ja resim okolo spoustu veci, zasadnich a uz to nejak nezvladam. asi si zas necham napsat antidepresiva
reknu to hnusne, nemit dceru kterou fakt miluju, tak na tomhle svete koncim. ale nemuzu…
Pro jedno kvítí slunce nesvítí ![]()
Jakýpak končím, svět se točí i kolem jiných věcí než kolem chlapů a dětí. Pořádně se vybreč, ex ať pohlídá dceru a vyražte se s kamarádkama, vyresetuj ho z hlavy. Alkohol a závislost je mor, buď ráda, že jste si to mimčo už nepořídili, představ si mít pro dítě takovýho „tatínka“…
SayaSt píše:
holky,spis vypovidani, dik
s exmanzelem mam dceru. je to to nejlepsi na svete co me potkalo
po case od rozchodu jsme potkali jeho. zamilovani tam nikdy nebylo. ale mel vek, vedel co chce. sli jsme do toho. 9 mesicu vse bylo v pohode. posledni mesice prisel o ridicak, pil, zapominal ze ma hlidat dceru, ze jedu do skoly,jdu do prace. na ex zacal byt vetsi spoleh nez na nej. aj, neco je spatne. do toho jsem se dozvedela ze hral, bedny. jak, za kolik? nevim
. ale vim ze jeho nej kamarad s nim sedel a v opilosti mu rekl ze by me nejradsi os.kal. a on? nic. pije, nic neresi. uz s nim byt nechci. TED uz od vztahu neco chci.
ale boli to
byl uzasnej, chtel dite, k dceri byl vybornej, ale je alkoholik-sam to priznal. koncim.
Chápu…alkoholik, gambler…i tak to může být člověk, s kterým je ti nádherně…Bohužel vztahy s těmito nevyrovnanými osobnostmi moc nefungují
Já mám s jedním takovým dítě…
Ale nééé… teď vše vidíš černě, ale uvidíš že jednou budeš zase na světě ráda! Já nemam zkušenost s těma práškama, ale nejsou spíš tlumící? Nebude lepší, když se do toho pustíš s vervou, uděláš si plán a to bude Tvé povzbuzení, že jedeš podle toho plánu, který posupně povede k tomu, že se vymaníš ze současné situace?
SayaSt píše:
ja vim
ale boli to
hlavne ja resim okolo spoustu veci, zasadnich a uz to nejak nezvladam. asi si zas necham napsat antidepresiva
reknu to hnusne, nemit dceru kterou fakt miluju, tak na tomhle svete koncim. ale nemuzu…
Pod to se můžu podepsat…AKorát že ty antidepresiva ty problémy nevyřeší ![]()
jenze na ex neni takovy spoleh aby mel dceru na noc.. zatim ji mel od soudu parkrat a to na muj popud…
ja neresim jen chlapy. ty byli a budou ![]()
ale mam za sebou detstvi kdy me teda nikdo nezneuzival, ale kaslal. ted moji maminku doma tyraji a ja nemuzu nic ![]()
a do toho clovek kterymu jsem verila..
do toho samo prace, skola, domacnost, dite… oproti jinym nic, ale je mi to lito. i tu praci, ja ji miluju a zaroven nesnasim…
antidepresiva jsem brala. a pomohli. ted lituju ze jsem prestala. zas budu cekat az zaberou. branim se tomu co muzu. ale dochazi mi sily. a nechci aby to mala nejak pocitila.. je toho nejak moc.
SayaSt píše:
antidepresiva jsem brala. a pomohli. ted lituju ze jsem prestala. zas budu cekat az zaberou. branim se tomu co muzu. ale dochazi mi sily. a nechci aby to mala nejak pocitila.. je toho nejak moc.
No to já právě už nevím kudy kam, protože AD mi pomohly jen v určité době a situaci, ale pak jsem pochopila, že mě vrátili jen do normálu a stejně se se vším musím prát..ale kde furt brát sílu, že… ![]()
… je toho na Vás dost a dost .. musíte být nejen zklamaná, ale i dost unavená a vyčerpaná …
Cítím s tebou, dva a půl roku jsem žila s alkoholikem a mám s ním dítě. Ze začátku člověk nevnímá tolik ty špatné signály, jen že je skvělý a úžasný a má růžové brýle. Opustit ho bylo těžké - taky jsem to dělala na několikrát, ale mám to za sebou, vzpamatovala jsem se a teď jsem šťastná ale nejdůležitější je, že jsem si uvědomila, že se dá žít i bez chlapa, a někdy je to lepší, než se trápit.
Sayast-----zlato......to mě strašně mrzí,tobě jsme to tak strašně přála…
však znám tvůj příběh už z koníka…
Myslím na tebe.....a na malou a hlavně at jsme v pořádku ![]()
ArankaC. píše:
Cítím s tebou, dva a půl roku jsem žila s alkoholikem a mám s ním dítě. Ze začátku člověk nevnímá tolik ty špatné signály, jen že je skvělý a úžasný a má růžové brýle. Opustit ho bylo těžké - taky jsem to dělala na několikrát, ale mám to za sebou, vzpamatovala jsem se a teď jsem šťastná ale nejdůležitější je, že jsem si uvědomila, že se dá žít i bez chlapa, a někdy je to lepší, než se trápit.
tak ja bez chlapa zila celkem dlouho po rozvodu, pak mi to i vyhovovalo. ted jsem si zas zvykla ze clovek neni sam. musim zas znova,od zacatku.
blby je ze ani nevim jak to budu zvladat po financni strance. v breznu mi konci rodicak, do skolky mi malou nevzali, tak musim jen na polovicni a to zadna slava nebude ![]()
holky,spis vypovidani, dik

. zamilovani tam nikdy nebylo. ale mel vek, vedel co chce. sli jsme do toho. 9 mesicu vse bylo v pohode. posledni mesice prisel o ridicak, pil, zapominal ze ma hlidat dceru, ze jedu do skoly,jdu do prace. na ex zacal byt vetsi spoleh nez na nej. aj, neco je spatne. do toho jsem se dozvedela ze hral, bedny. jak, za kolik? nevim
. ale vim ze jeho nej kamarad s nim sedel a v opilosti mu rekl ze by me nejradsi os.kal. a on? nic. pije, nic neresi. uz s nim byt nechci. TED uz od vztahu neco chci.
s exmanzelem mam dceru. je to to nejlepsi na svete co me potkalo
po case od rozchodu jsme potkali jeho
ale boli to
byl uzasnej, chtel dite, k dceri byl vybornej, ale je alkoholik-sam to priznal. koncim.