Kde najít chlapa?

41
28.2.12 14:28

kde najít chlapa?

Ahojte maminky, zajímalo by mě, jestli si myslíte, že je možné a hlavně KDE najít partnera pokud jsem na mateřské? Nedávno mě opustil partner, a zůstala jsem s mimi sama. Bohužel jsem z vesnice, a do města se jen tak nedostanu. Ne, že by jsem nemohla, spíš se mi ani nechce, asi to souvisí s tím, že ještě pořád jsem špatná z rozchodu. Sice bydlím s mamkou, ale o nějakém častém hlídání nemůže být ani řeč…kde tedy najít partnera???? S in ternetem nemám moc dobré zkušenosti, když už si myslím, že jsem narazila na sympaťáka, zkazí to tím, že mě požádá o foto bez oblečení, popřípadě mi nabídne své apod. :zed: . Mám strach, že už zůstanu sama a s rozchodem se nevyrovnám, moje sebevědomí je na bodě mrazu, i proto, že jsem silnější :? Napište mi svoje příběhy, ať mám tu správnou motivaci, že to opravdu jde, a život nekončí :kytka: Moc Vám předem děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1433
28.2.12 14:33

Zkus hledat na Slovensku, nejlépe na východním :srdce: moje jediné a nejlepší kamarádky si našly shodou okolností taky slováky a jsou spokojené. stejně jako já :srdce: Neboj toho pravého určitě najdeš, spíš on tebe :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.12 14:33

Ahoj, pokud si ještě špatná z rozchodu, tak nech hledání na později až se budeš cítit líp - a to rozhodně budeš. Každým dnem to bude určitě lepší. Možná pak budeš mít i chuť vyrazit do města. Je fakt, že v dnešní době se chlapi hledají špatně, ale je to o náhodě. Určitě se v pravý čas dočkáš. Nebo můžeš té náhodě pomoct a to asi jedině přes nějakou internetovou seznamku. Věř tomu nebo ne, ale i tam se občas vyskytne normální chlap, který prostě jen nemá, kde se seznámit. Já jsem živoucí důkaz. Na netu jsem si našla báječného chlapa (odvažuju se tvrdit, že lepšího neznám) a v současné době i milujícího manžela a tatínka našeho broučka. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
28.2.12 14:34

Neboj se, nezůstaneš sama :) na každého pravá láska někde čeká :) neohýbej to tak přes koleno a ono to půjde samo :) a co kavárny? Jen tak si sednout na kávu s časopisem :) nesmíš křičet do světa „Jsem sama, hledám chlapa“ :) (nemyslím to zle) a máš přeci kamarádky a pokud ne tak máš nás - holky z emimina, jasně chlapa nenahradíme ale ženská je někdy lepší ne? :lol: :hug:

• Citovat
  • Upravit
8594
28.2.12 14:36

Také bych počkala, udělej si čas sama na sebe a na prcka a nevytloukej klín klínem, jsi s dítětem a to není v téhle situaci nejlepší. Zaměř se třeba na hubnutí, jestli Tě to trápí, dej to, co chceš dát chlapovi, Tvému dítěti, to si to zaslouží víc ;) Až se oklepeš a přestaneš na něj myslet a nebude to tak bolet, uvidíš, že to půjde samo. a bude se Ti chtít. Hodně štěstí a pomalu, není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.2.12 14:36

taky bych s hledáním chlapa počkala,pokud jsi špatná z rochodu ale to nebrání tomu,abys občas vyrazila s kamarády na kafe nebo na vínko a pak třeba ani nebudeš muset hledat a najde si tě sám, podle mě je dobrá způsob při sportu s kamarády a známými, pokud je možnost, či hromadný výlet (to záleží i od možnosti toho hlídání, jak jsou staré děti a jestli se mohou účastnit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
28.2.12 14:37

Jo a i ten můj si sbvého času přede mnou hledal holku na netu a garantuju Ti, že je uplně normální, chce to jen trpělivost, oni tam někde mezi těma exotama jsou, neboj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351

Můj příběh-žila jsem u mého ex(jen jako spolubydlící) s tím,že až mi skončí mateřská,odstěhuju se. Moje sestra si na seznamce našla chlapa,tak jsem se zaregistrovala a pomalu ale jistě jsem si zvyšovala seběvědomí.Našla jsem si chlapa-po měsíci konec,ale pak mi napsal jeden ,ani mě moc nepřitahoval,ale co.Odepsala jsem mu,po měsíci jsme si vyměnili tel.čísla,po třech měsících jsem ho pozvala na oběd ke mě domů.Přespal tam(nic nebylo :D ) a padli jsme si do oka.Takže fajn-výlety,procházky.Bylo to krásný.Pak nás pozval na chalupu a já se zamilovala jako puberťačka.A teď? Koupili jsme byt a pracujeme na miminku,Lepšího chlapa bych si nemohla přát.Já vycházím s jeho matkou,on zase s tou mojí .S mým synem se mají strašně rádi a žijeme šťastně,jako perfektní rodina :palec: .Seznamka je www.stesti.cz Můžu jenom doporučit. Na světě je několik miliard chlapů,tak ten pravý pro Vás někde určitě je.Jen si asi dává na čas. Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622

Nehledej teď za každou cenu partnera. S rouchodem nejsi evidentně srovnaná. Vydrž ještě chvíli, srovnej si život, kde jsi ty a mimi. Udelějte si něčím radost. Až se srovnáš psychicky tak budeš vydávat jinou energii než teď a vše půjde úplně jinak. Mám dojem, že teď by ses na chlapa upnula jen proto aby jsi nebyla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
28.2.12 14:38

Taky bych na ten internet nezanevřela. Jsme též zářnej příklad, že i na netu se dá seznámit s príma chlapem. Už tři roky jsme svoji, spolu jsme šest let a máme dvě krásný děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.2.12 14:40

Díky moc holky, jste opravdu zlatéééé :srdce: :hug: Vždy jsem uměla poradit tomu druhému, ale sobě ne, to tak má asi každý ale. Vím, že se nic nemá lámat přes koleno, ale ta samota je ubíjející…každý občas potřebuje obejmout…Kamarádek jsem měla mraky, nevynechala žádnou párty, to se samozřejmě teď radikálně změnilo, nějak si nemáme co říct…a s těmi co mají mimčo, můžu akorát probírat maminkovské starosti, protože o ničem jiném se snad už ani bavit neumí :zed: to mě taky štve. Jak vidím, tak jsem se potřebovala tak trochu ivykecat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.2.12 14:43

zrovna nedávno jsem šla po ulici, sobota dopoledne, šla jsem s kočárkem pro chleba (na sobě sněhule, péřovka, čepice, žádný make-up), totálně vylidněná ulice - frekvence 1 auto za hodinu a najednou u mě zastaví super nová audina - vykloní se chlápek (fakt sympaťák, kolem 35ti) a ptá se na cestu :D :D tak mu poradím… on pořád neodjíždí a pak říká: ženská pihatá, nešla byste na čaj? :mrgreen: já na něj valím oči (ještě jako ne-matku mě chlapi balili často, ale tady ten mě nějak vykolejil). říkám: já mám věcný břemeno (ukazuju na kočárek)… a on: to přece nevadí :lol:
no přesvědčoval mě vcelku dlouho… nešla jsem (šťastně vdaná), ale zvědavá jsem byla. a on ještě říkal, že další den tou ulicí pojede ještě jednou ve stejnou dobu…tak kdybych si to prý rozmyslela :mrgreen: :mrgreen:
a pak že nedostatek příležitostí ;)
neboj, však ty na nějakýho určitě narazíš, třeba když to budeš nejmíň čekat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.2.12 14:43
theresicka píše:
Nehledej teď za každou cenu partnera. S rouchodem nejsi evidentně srovnaná. Vydrž ještě chvíli, srovnej si život, kde jsi ty a mimi. Udelějte si něčím radost. Až se srovnáš psychicky tak budeš vydávat jinou energii než teď a vše půjde úplně jinak. Mám dojem, že teď by ses na chlapa upnula jen proto aby jsi nebyla sama.

přesně jsi mě vystihla…nikdy jsem si to takhle neuvědomila 8o hlavní důvod je ten, že nechci být sama Moc děkuju!! pomohlo mi to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymous xy
28.2.12 14:47

Mám taky holku z netu, není to sice žádná sláva, ale dá se to. To že Ti někdo posílá nahý fotky ber jako filtr, toho nebrat. A taky se do ničeho nehrň po hlavě a nespěchej, nemusíš mít prvního, kterej se Ti nabídne. Počkej si na někoho, se kterým se budeš co nejvíc shodovat v názorech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.12 14:51

Mám přes rok chlapa seznamili jsme se na badu(jediny nepsal o sexu ale o životě)má dcerku v péči a miluji ho na devše je trochu tvrohlaví ale užasný..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky