Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje kámoška loví mužský v supermarketu, jednou jsem to někde četla a řekla jsem jí o tom, při pohledu do košíku poznáš co je zač a hlavně jestli je svobodnej. Vypracovali jsme na to manuál
. To jen tak pro odlehčení. Jinak moc nevím kde se hledají, vím jen že se nehledají v barech a na diskotékách tam dle mého na nic solidního nenarazíš. Ale je to jen osobní názor můžu se plést. Ale jinak je hezký tady číst ty příběhy.
Bobsh píše:
Ahoj,no mě si teď už manžel našel na internetu,náhodou jsem se tam zaregistrovala když mi tam napsala kamarádka bylo to badoo,došel mi mail,že mi někdo poslal zprávu.Byla jsem tam několik měsíců a tak jsem si řekla,hodím tam fotky a uvidím,aspoň bude sranda.Za pár dní mi píše chlapík,ahoj jak se máš?sluší ti to. Tak sme si pár minut psali,vyměnili si čísla a za 5 minut mi došla sms zda nechci jít vyvenčit psy,nebo tak,bydlel tak 7 minut pěšky ode měnikam jsem nešla,ale sešli jsme se hned druhý den po práci,to bylo pondělí,ve čtvrtek jsme šli na pivo a pak jsme chodili koukat na filmy k němu(na slušno) poté mě doprovázel domů,asi měsíc.Pak jsem tam jednoho dne přespala a od té doby tady přespávám každý den.teď už jako manželka a nastávající maminka.HODNĚ ŠTĚSTÍ
Tomu se říká štěstí ![]()
Po přečteí tvého příspěvku jsem setrochu uklidnila. Víš, řeším naprosto to stejné. Mám dvojčata jsou jim dva roky a jsem od začátku sama. Také jsme u rodičů. Poslední dobou už mi vyloženě hrabe a mám pocit, že jako ženská jsem absolutně na dně a a odpis. Moje sebevědomí je na bodě mrazu (jsem také silnější) a jen se celé dny utápím v depresích. Je to strašná situace, finance, to jak se člověk cítí. Mám profil na seznamce, ale je to o ničem.
Někdy mám opravdový strach, že zůstanu sama, protože se dvěma dětmi si asi nikdy nikoho nenajdu, jen se zavírám doma a jsem nešťastná. Alespoň, že v tom nejsme sami
![]()
Pěkný večer všem,
najít chlapa je někdy docela složitá záležitost, což pozoruju u své kamarádky. Je to skvělá holka, kterou znám velice dobře, je milá, myslím, že hezká, soběstačná, chytrá, ale o chlapa ne a ne zavadit. A já bych jí ho moc přála, nechci, aby byla sama, ani ona to nechce, ale prostě chlapi asi vymřeli. Myslím tím normálního mužského pro vztah.
Problém je v tomhle: bydlí ve východních Čechách v menším městě, kde příležitostí k seznámení je minimum. Za další: je už zvyklá být sama. A poslední je výška 180 cm a nechce rozhodně menšího.
No a na inzeráty se ozývali ženatí, co si chtěli jen užít, nebo cvoci
. Případně kombinace.
Myslím, že někde je nějaký svobodný sympatický chlapík kolem čtyřicítky, vyšší, který taky hledá. Jen se asi ještě nepotkali. A tak mě napadlo, když je tady tolik ženských, že možná některá znáte někoho takového? Někoho, kdo by se chtěl seznámit?
Jestli ano, sem s ním! ![]()
Ahoj holky, musím říct, že jsem tu nová a dostali mě sem vaše skvělé diskuze, prožívám něco podobného jako zakladatelka a opravdu by mě zajímal ten manuál na seznamování se v supermarketu - jak to děláte? Jinak zakladatelko držím palce ať brzo tu svojí lásku potkáš a zkuste sem holky hodit jak jste poznali svého muže vy… ![]()
@amuletka
ja na internetu. ale je to uz 12 let, to tam jeste byli normalni lidi ![]()
Jo to taky zkouším už přes rok a marně, je to tam už o ničem, jen ti co si chtějí užít a nebo nechtějí nic vážného a když už ano, tak tam nepřeskočí ta pověstná jiskra ![]()
Kámoš taky hledá už nějaký ten pátek, ale zatím narazil jen na ženský, který to nemyslej vážně, nebo nemají vyřešenou minulost.
@Karolima píše:
Kámoš taky hledá už nějaký ten pátek, ale zatím narazil jen na ženský, který to nemyslej vážně, nebo nemají vyřešenou minulost.
Koukám, že chlapi to mají asi podobné
já mám smůlu na chlapi, kteří nevědí co chtějí ![]()
@Anonymní píše:
Za mě eMimino = nejlepší seznamka.![]()
![]()
Anonym snad pochopíte.![]()
![]()
Jinak ja se seznamila taky na netu. Vubec jsem ho nechtela, uhanel me, nakonec jsme zjistili ze bydlime deset minut od sebe ![]()
@blorchi píše:![]()
akoho si tu potkala?
Jinak ja se seznamila taky na netu. Vubec jsem ho nechtela, uhanel me, nakonec jsme zjistili ze bydlime deset minut od sebe
tak to je osud! ![]()