Kde najít chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
29.2.12 19:46

Moje kámoška loví mužský v supermarketu, jednou jsem to někde četla a řekla jsem jí o tom, při pohledu do košíku poznáš co je zač a hlavně jestli je svobodnej. Vypracovali jsme na to manuál :mrgreen: . To jen tak pro odlehčení. Jinak moc nevím kde se hledají, vím jen že se nehledají v barech a na diskotékách tam dle mého na nic solidního nenarazíš. Ale je to jen osobní názor můžu se plést. Ale jinak je hezký tady číst ty příběhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
29.2.12 20:43
Bobsh píše:
Ahoj,no mě si teď už manžel našel na internetu,náhodou jsem se tam zaregistrovala když mi tam napsala kamarádka bylo to badoo,došel mi mail,že mi někdo poslal zprávu.Byla jsem tam několik měsíců a tak jsem si řekla,hodím tam fotky a uvidím,aspoň bude sranda.Za pár dní mi píše chlapík,ahoj jak se máš?sluší ti to. Tak sme si pár minut psali,vyměnili si čísla a za 5 minut mi došla sms zda nechci jít vyvenčit psy,nebo tak,bydlel tak 7 minut pěšky ode mě :mrgreen: nikam jsem nešla,ale sešli jsme se hned druhý den po práci,to bylo pondělí,ve čtvrtek jsme šli na pivo a pak jsme chodili koukat na filmy k němu(na slušno) poté mě doprovázel domů,asi měsíc.Pak jsem tam jednoho dne přespala a od té doby tady přespávám každý den.teď už jako manželka a nastávající maminka.HODNĚ ŠTĚSTÍ

Tomu se říká štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
1.3.12 09:35

Děkuji :mrgreen: a přeji vám všem taky potkat někoho kdo bude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marketkar23
3.3.12 20:41

Jako by jsem četla řádky o sobě

Po přečteí tvého příspěvku jsem setrochu uklidnila. Víš, řeším naprosto to stejné. Mám dvojčata jsou jim dva roky a jsem od začátku sama. Také jsme u rodičů. Poslední dobou už mi vyloženě hrabe a mám pocit, že jako ženská jsem absolutně na dně a a odpis. Moje sebevědomí je na bodě mrazu (jsem také silnější) a jen se celé dny utápím v depresích. Je to strašná situace, finance, to jak se člověk cítí. Mám profil na seznamce, ale je to o ničem.
Někdy mám opravdový strach, že zůstanu sama, protože se dvěma dětmi si asi nikdy nikoho nenajdu, jen se zavírám doma a jsem nešťastná. Alespoň, že v tom nejsme sami :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
950
13.4.12 22:04

Chlapík pro kamarádku

Pěkný večer všem,

najít chlapa je někdy docela složitá záležitost, což pozoruju u své kamarádky. Je to skvělá holka, kterou znám velice dobře, je milá, myslím, že hezká, soběstačná, chytrá, ale o chlapa ne a ne zavadit. A já bych jí ho moc přála, nechci, aby byla sama, ani ona to nechce, ale prostě chlapi asi vymřeli. Myslím tím normálního mužského pro vztah.

Problém je v tomhle: bydlí ve východních Čechách v menším městě, kde příležitostí k seznámení je minimum. Za další: je už zvyklá být sama. A poslední je výška 180 cm a nechce rozhodně menšího.
No a na inzeráty se ozývali ženatí, co si chtěli jen užít, nebo cvoci :zed: . Případně kombinace.

Myslím, že někde je nějaký svobodný sympatický chlapík kolem čtyřicítky, vyšší, který taky hledá. Jen se asi ještě nepotkali. A tak mě napadlo, když je tady tolik ženských, že možná některá znáte někoho takového? Někoho, kdo by se chtěl seznámit? ;) Jestli ano, sem s ním! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.6.13 12:24

Ahoj holky, musím říct, že jsem tu nová a dostali mě sem vaše skvělé diskuze, prožívám něco podobného jako zakladatelka a opravdu by mě zajímal ten manuál na seznamování se v supermarketu - jak to děláte? Jinak zakladatelko držím palce ať brzo tu svojí lásku potkáš a zkuste sem holky hodit jak jste poznali svého muže vy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.6.13 12:27

@amuletka
ja na internetu. ale je to uz 12 let, to tam jeste byli normalni lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.6.13 12:31

Jo to taky zkouším už přes rok a marně, je to tam už o ničem, jen ti co si chtějí užít a nebo nechtějí nic vážného a když už ano, tak tam nepřeskočí ta pověstná jiskra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
8.6.13 13:20

Kámoš taky hledá už nějaký ten pátek, ale zatím narazil jen na ženský, který to nemyslej vážně, nebo nemají vyřešenou minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.6.13 13:26
@Karolima píše:
Kámoš taky hledá už nějaký ten pátek, ale zatím narazil jen na ženský, který to nemyslej vážně, nebo nemají vyřešenou minulost.

Koukám, že chlapi to mají asi podobné :) já mám smůlu na chlapi, kteří nevědí co chtějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
8.6.13 13:31

To je začarovaný kruh, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.13 13:48

Za mě eMimino = nejlepší seznamka. :lol: :lol: :lol:
Anonym snad pochopíte. :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
becky87
8.6.13 13:52
@Anonymní píše:
Za mě eMimino = nejlepší seznamka. :lol: :lol: :lol:
Anonym snad pochopíte. :oops: :oops: :oops:
:think: :think: akoho si tu potkala? :lol:

Jinak ja se seznamila taky na netu. Vubec jsem ho nechtela, uhanel me, nakonec jsme zjistili ze bydlime deset minut od sebe :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1185
8.6.13 13:56
@blorchi píše: :think: :think: akoho si tu potkala? :lol:Jinak ja se seznamila taky na netu. Vubec jsem ho nechtela, uhanel me, nakonec jsme zjistili ze bydlime deset minut od sebe :srdce:

tak to je osud! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.6.13 14:01

Na internetu, je to rok a půl a pořád jsme spolu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...