Kde najít chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
28.2.12 14:55

je úžasné když čtu, kolik z Vás, toho svého prince našlo :kytka: doufám a věřím, že snad budu moct taky jednou něco takového napsat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.2.12 14:58

Taky mám v práci nezadaného kolegu, má dcerku u sebe, nedávno mu skončil rodičák… No a le ti nezadaní musejí makat za dva, aby všechno stíhali, to je potřeba brát v potaz… Tak proto jakoby nikde nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
28.2.12 15:12
Fyasko píše:
theresicka píše:
Nehledej teď za každou cenu partnera. S rouchodem nejsi evidentně srovnaná. Vydrž ještě chvíli, srovnej si život, kde jsi ty a mimi. Udelějte si něčím radost. Až se srovnáš psychicky tak budeš vydávat jinou energii než teď a vše půjde úplně jinak. Mám dojem, že teď by ses na chlapa upnula jen proto aby jsi nebyla sama.
přesně jsi mě vystihla…nikdy jsem si to takhle neuvědomila 8o hlavní důvod je ten, že nechci být sama Moc děkuju!! pomohlo mi to. :mavam:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
28.2.12 15:30

Jednou ho najdes,uvidis,a to ze si oplacana neznamena,ze te nikdo nebude chtit,pokud te bude chtit tak takovou jaka si,uvidis budes jednou stastna,a ja taky doufam :lol:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
28.2.12 15:43

Ahoj, no já hledala tak, že jsem rozhlásila, že jsem se rozešla a hledám ženicha, ať mě lidi seznamují, že jsem strašně fajn. A kupodivu najednou se jich našlo celkem pár nezadaných, co se chtěli zadat, aniž by byli vyděšení ze svobodné holky kolem 30 (to je prý postrach nezadaných). Současného manžela a otce jsem ale našla úplnou náhodou, tak jak to v životě bývá.

Být tebou bych se fakt nebála, prostě se chceš seznámit a uvidíš, co z toho vzejde, i kdyby to nebyl nejlepší otec pro tvé dítě, tak se aspoň pobavíš nebo užiješ trocha sexu nebo zasportuješ nebo … já nevím, cokoli. Buď pozitivní a na svou tloušťku (je-li nějaká) nehleď. Držím palce, určitě to vyjde :palec:

• Citovat
  • Upravit
4630
28.2.12 17:01

Ahoj…i já jsem se seznámila na netu :) a to mám kil navíc víc než dost :) tak nezoufej a klidně to zkus, odpověděla jsem na inzerát a bylo to :) Vůebc jsem to neřešila, jestli to teda vyjde nebo ne, ten človíček se mi líbil - povahově - tak jsem tomu nechala volný průběh a iniciativu na něm…a vyšlo to :kytka: teď říkám, že už vím proč to předtím s ex nevyšlo, nebyl to ON :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
28.2.12 18:35

A vlbec, jsou chlapi, který milujou, když je ženská oplácaná. Ty hubeňounký nejsou zač chytit. Třeba ten můj řekne, že ta je hezká … za tou se otočí, ale pak řekne, že by ji stejně nechtěl, že je moc hubená, že má radši oplácanější, kde když sáhne na zadek nebo boky, tak drží ženskou a ne malou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
28.2.12 19:08

S tím souhlasím, taky nejsem žádnej drobek. A manžel prostě by jinou nechtěl, opakuje mi to pořád dokola. Tak neboj a váhu vůbec neřeš. Někoho prima určtě potkáš a nejspíš až to budeš nejmíň čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.2.12 19:19
PETRUCHA píše:
S tím souhlasím, taky nejsem žádnej drobek. A manžel prostě by jinou nechtěl, opakuje mi to pořád dokola. Tak neboj a váhu vůbec neřeš. Někoho prima určtě potkáš a nejspíš až to budeš nejmíň čekat.

já zas mám 50kg a manžel by oplácanou nechtěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.12 19:39

Ahoj,zase ctu jednu takovou diskuzi,moc te chapu ze nechces byt sama.Muj muz od nas odesel ze dne na den,vubec jsem to necekala,uz je to skoro dva roky,a mam pocit,ze az ted jsem se z toho po psychicke strance trochu dostala.Taky jsem resila,ze nemam idealni postavu a vazne nemam,ale mam kamarady,kteri me ujistili,ze to take neni nejdulezitejsi.jsem spolecenska osoba a taky mam dite a ven se nedostanu tak casto.Po case jsem si na samotu zvykla,prestehovala se a zacala od zacatku.Dnes mi chlap v domacnosti az tak nechybi,muzske prace zvladam sama a kdyz ne,poprasim sveho tatu nebo kamarady.Ale po case mi zacala chybet fyzicka laska.Stalo se mi,ze jsem se potkala s dlouholetym kamaradem a slovo dalo slovo,povidali jsme si o tom,ze se ted necitim na vztah se vsim vsudy a nechci ho klamat,ale je mi prijemne se s nim potkavat a "fyzicky " si rozumime,nelamu nic pres koleno,libim se mu jaka jsem,mozna to neni ten pravy,ale uvedomila jsem si ze o me i po porodu stoji chlap a zvedlo se mi sebevedomi,prislo to ve chvili kdy jsem to nejmene cekala.a v posledni dobe jsem si vsimla,ze si me zacina vsimat vice chlapu,nevim cim to je,ale sazim na pozitivni energii,asi citi ze jsem spokojena,vic se usmivam a mozna tim to je.me tedy urcite pomohl takovy kamarad,urcite se mi zvedlo sebevedomi a ikdyz zadneho chlapa doma nemam tak sama se necitim ale samozrejme bych moc rada kdyby casem prisel muz,ktery mi bude partnerem a mozna novym tatinkem pro moji malou,ale uz me to tak netrapi,jak pred tim.drzim palce,aby jsi byla take stastna a hlavne bud sama se sebou spokojena,protoze kazda zena je krasna,stesti je,ze muzum se libi ruzne zeny,kazdy ma jiny vkus a je to dobre,urcite ten pravy na tebe nekde ceka.

• Citovat
  • Upravit
Jenika
28.2.12 19:55

Člověk většinou když hledá, nenajde. Dej si čas, někdy je dobré tomu trochu pomoct, ale né za každou cenu. No a co se týče tý váhy, no jestli to tobě vadí, tak zhubni. Máš motivaci, sebevědomí příjde.

• Citovat
  • Upravit
12300
29.2.12 17:05
Black_Orchids píše:
PETRUCHA píše:
S tím souhlasím, taky nejsem žádnej drobek. A manžel prostě by jinou nechtěl, opakuje mi to pořád dokola. Tak neboj a váhu vůbec neřeš. Někoho prima určtě potkáš a nejspíš až to budeš nejmíň čekat.

Co tím básník chtěl říci?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
29.2.12 19:01
PETRUCHA píše:
Black_Orchids píše:
PETRUCHA píše:
Co tím básník chtěl říci?? :lol:

tisíc lidí, tisíc chutí…

tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
29.2.12 19:18

Ahoj,no mě si teď už manžel našel na internetu,náhodou jsem se tam zaregistrovala když mi tam napsala kamarádka bylo to badoo,došel mi mail,že mi někdo poslal zprávu.Byla jsem tam několik měsíců a tak jsem si řekla,hodím tam fotky a uvidím,aspoň bude sranda.Za pár dní mi píše chlapík,ahoj jak se máš?sluší ti to. Tak sme si pár minut psali,vyměnili si čísla a za 5 minut mi došla sms zda nechci jít vyvenčit psy,nebo tak,bydlel tak 7 minut pěšky ode mě :mrgreen: nikam jsem nešla,ale sešli jsme se hned druhý den po práci,to bylo pondělí,ve čtvrtek jsme šli na pivo a pak jsme chodili koukat na filmy k němu(na slušno) poté mě doprovázel domů,asi měsíc.Pak jsem tam jednoho dne přespala a od té doby tady přespávám každý den.teď už jako manželka a nastávající maminka.HODNĚ ŠTĚSTÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.2.12 19:33
Bobsh píše:
Ahoj,no mě si teď už manžel našel na internetu,náhodou jsem se tam zaregistrovala když mi tam napsala kamarádka bylo to badoo,došel mi mail,že mi někdo poslal zprávu.Byla jsem tam několik měsíců a tak jsem si řekla,hodím tam fotky a uvidím,aspoň bude sranda.Za pár dní mi píše chlapík,ahoj jak se máš?sluší ti to. Tak sme si pár minut psali,vyměnili si čísla a za 5 minut mi došla sms zda nechci jít vyvenčit psy,nebo tak,bydlel tak 7 minut pěšky ode mě :mrgreen: nikam jsem nešla,ale sešli jsme se hned druhý den po práci,to bylo pondělí,ve čtvrtek jsme šli na pivo a pak jsme chodili koukat na filmy k němu(na slušno) poté mě doprovázel domů,asi měsíc.Pak jsem tam jednoho dne přespala a od té doby tady přespávám každý den.teď už jako manželka a nastávající maminka.HODNĚ ŠTĚSTÍ
:potlesk: :potlesk: ZÁVIST :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí