Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bora-Bora to by bylo taky na pováženou, když jsi omladila. Dáme někdy kafe na Štědříku, až pojedeš z rachoty. ![]()
@Anonymní píše:
Jako copak v téhle zemi už není normální nezadaný chlap? to už mají fakt všichni nezadaní exekuce, dluhy po krk, milenky na každým prstě apod.?
Ano, na Ostravsku jsou všichni zadaní, anebo už nezadaní s exekucema a alimentama na krku, včetně občasných milenek.
Jéé, tak to kafe si dejte i za mě teda ![]()
Ano, v Praze jsou všichni zadaní též asi se pořád blbě dívám… a nebo ke mě pasuje někdo z jiné planety ![]()
Práce, jelikož mi¨konečně zvedli plat
líbí se mi třeba Olomouc, mám tam známou a - většina lidí se odstěhovala do Prahy, tam je práce málo a ještě blbě placená
@Anonymní píše:
Práce, jelikož mi¨konečně zvedli platlíbí se mi třeba Olomouc, mám tam známou a - většina lidí se odstěhovala do Prahy, tam je práce málo a ještě blbě placená
bože, od Horních Počernic na východ je to Kazachstán.
Jsi měla jít se mnou v pátek na dízu do Ráje. Tam bys někoho i ulovila.
@Anonymní píše:
já nerozumět? Co znamená ty ostatní ne?
Jako třeba podmínku do 40 let
No a nějaký dítě ne v péči, ale nějaký jo v péči
Máš smůlu! Hm, a já asi taky.
![]()
Co plácáš strýčku! Jsem si teď na sebe ušila boudu a mám ten,,úžasný,, podnájem, takže výpovědní lhůta 2měsíce
když já mám v Praze aspoň zbytky kamarádů
ale je fakt, že někdy si to říkám, že jsme měla utéct z Prahy, už je to děs prostě…
@Bora-Bora píše:
@strýček sally nj, omladila i sebe samu, prý. Čoveče, denně tam koukám na zmrzku a vubec nechápu, proč měli celé leto zavřeno
.
nejsou lidi, znáš to. Ale na zmrzlinu Tě pozvat můžu, tu mají točenou v krámu. Ten jak je spojenej s tím zahradnictvím. Ale pokud chceš opravdu dobrou, tak tu mají v dendrologický zahradě v Průhonicích tam vzadu v tom dřevěným stánku, ale pokud dva kopečky, tak si dej do misky nebo se ulížeš. ![]()
Ahoj, moc hezké příběhy, úplně mě nabili pozitivní energií:) Snad mě taky potká štěští, at už náhodou nebo si ho trošku přitáhnu:) Všem přeju at se daří.. a zajímalo by mě, jak je na tom dnes zakladatelka?:)
Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.